Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 05.09.2010, 01:13   #41
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

keske fb yerine 4 eylül belediyespor ile oynasaydik
en azindan kupa sivasta kalirdi
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 50sekiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.09.2010, 01:20   #42
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

beni maci maalesef canli izleyemedim ama fenerbahce tv den dinledim spikerin anlattigina göre burda felaket tellalligi yapanlar halt etmisler bu tür maclarda skora bakanlar zaten ahmaktir önemli olan eksikleri görmek ögrendiklerini sahada uygulamaktir.

sivasspor takimi bu sene tas gibi bir takim ve bu takim bu sene ligde adindan cok söz ettirecekltir.

oyunculari begenmeyenler rastgele isimleri hedef haline getirenler gecen seneyi mahvettiniz ama bu sene o sansi sivassporlular size vermeyecektir.bu formayi tasiyan her futbolcu benim icin büyük degerdir onlari asagilamak yerine yüceltmekten baska secenegim yokturdur cünkü ben sivassporluyum.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.09.2010, 01:21   #43
tarık6
Yeni Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 tarık6 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

macı satadda izledim ilk yarı takım iyi oynadı buldumuz gol pozisionu atsaydık maç farklı olurdu oyuncuların perfonmazları iyidi goze carpan ferhat cok iyi oynadı ikitane net pozisionu vardı onları atsaydı macın adamı olabilirdi kadir herzamanki gibi cok iyi oynadı cok koştu iyi paslar verdi bide guzel golla susleyebilirdi sol ayagınnan guzel şut vurdu herkez gol diye bargdı az farkla dişarı gitti cihanı goremedim kendisini trabzon maça saklaya bilir ceyhun cok boş top kayıbı yaptı nitekim onun yuzunden gol yedik ama ginede klas futbolcu mehemet yıldıza gelince bir an once toparlamalı cunki boyle oynarsa takıma zarar verir genelde iyi oynadık sadece biryesel hatarlardan gol yedik bu takım iyi arkadaşlar hemen bir maç kaybedince takımı kotuluyoruz yapmayın beyler takımımıza destek verelim cok iyi kadromuz var haydi sivasım trabzondan guzel sonuç alacaz demedim demeyin
tarık6 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.09.2010, 01:28   #44
tarık6
Yeni Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 tarık6 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YİGİDOKENTLİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
takim iyi oynuyor forvete zafimiz var Suarezi mehmet oynatirsa saido kadirin yerine oynarsa harika olur birde hayretin düzelirse harika olacak.
gardaş sana katılıyorum ama bi konuda katılmiyorum kadir bu takımın en iyi futbolculardan biri kimse kesemez kadiri gormuyormusun adamı sahanı heryerinde nasıl bir ciger var anlamış degilim saido kadir mutiş ikili olur sag kanata mehmet nas mutiş orta saha olur bide guzel forvetimiz olsa takım super olur
tarık6 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.09.2010, 01:43   #45
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Yine yeşillendi felaket tellalları
Alt 05.09.2010, 02:39   #46
percussıonıst
Yeni Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 percussıonıst FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yine yeşillendi felaket tellalları
Alt 05.09.2010, 03:29   #47
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

bu macta dıgerlerınden farksız topu kaleye kadar tası hamallıgını yap dıreklerden ıcerıye sokmayı basarama bız bu sezon mehmet yıldızdan cok mu bırseyler beklıyoruz anlamadım kı yada o artık bıttıde bızımmı haberımız yok sakatlık dönemınden sonra bence bıttı gecen sezon vasattı bu sezon da oyle ınsallah benım gorduklerımı yonetıcılerde gorur
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.09.2010, 03:59   #48
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Maçı staddan canlı izleme şansı buldum.Maça yoğun ilgi olmasını bekliyordum fakat beklediğim gibi olmadı ve stadın yarısı boşdu.Birçok taraftar maçın ikinci yarısında anca geldi.Maraton tamamen doldu,numaralı tribünün yarısı doluyken kale arkaları hemen hemen boştu. Maraton doluydu dedim ama neredeyse maratonun yarısı fb liydi.Ben hayatımda böyle rezil birşey görmedim,resmen utancımdan yerin dibine geçtim.Be insafsızlar maça gelip Sivassporluların arasına geliyorsunuz bari maçı edebınızle ızleyın. İlk oturduğumuz yerde önüm arkam sağım solum sobe hesabı her yanımız fbli doluydu. Yanımdakine madem fenerlısınız neden fenerlılerın orada oturmuyorsunuzda gelıp burada oturuyorsunuz dedıgımde aldıgım cevap pıskın pıskın orada oturayımda maçdan sonra yarım saat boşu boşuna mı bekletıleyımmi idi. Ya sabır dedik mübarek gün kavga etmemek için kalktık yerimizi değiştirdik mecburen.Hala inanamıyorum maratonda fener formasını gıyerek gelmıs bı suru ınsan vardı. Yönetimden ricam hazırlık macıda olsa birdaha macları taraftara bedava seyrettırmemelerıdır. Aileler coluk cocugunu almıs fener formalarını gıymıs ellerınde cekırdek etrafı sarmıslardı,trıbunun kalıtesı ınanılmaz dusuktu.Tribünlerdeki kalitesizlikle beraber sahada da bu durumun aynısı hakimdi.Hiçbir tad vermeyen Sivasspor,sanki fb kupa almayalı cok oldu,bırakalım da hasretlerını gıdersınler hesabı sacma sapan bır futbol sergıleyerek staddakı taraftarları sıkıcı bır fızık dersı dınlercesıne bunalıma soktular dıyebılırım
Mehmet Yıldız bu kadar formsuzken,onu sahada tutmaya calısan Mesut Hoca bence artık Mehmet'e kötülük yapıyor,taraftarın sabrını taşırmaya gerek yok,futbolcun formsuzsa klübede otutturacaksın,bu kadar basit.Zaten Kamanan ile Suarez oyuna girdikten sonra forvet hattımızda bi kıpırdanma da oldu.Suarez bu takımda oynar bana kalırsa.Yarın Mübarek Kadir Gecesi,dua edelımde Hayrettın sahalara dönsün bi an önce.Hayrettin'i mumla arayacagımı hıc tahmın etmezdım Meşale şovu staddaki ender güzelliklerden biriydi.
Mecnun başkana yüklenenlere ise söylenebilecek birşey bulamıyorum,Bülent Hoca gittide ihale başkanamı kaldı yani?Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın. Takım bu maçda kendını hıc kasmadı,ne bı ıstek ne bı arzu olunca,maçda böyle sonuclandı tabi. Bu futbol ligdede devam ederse Trabzon'dan kac yerız bılmıyorum!!!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.09.2010, 04:08   #49
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bazıları sitede yorum yparak kendiLerini boşa harcıyorlar.Bu kadar büyük futbol bilgileri var da neden bir sitede yorum yazıyorlar hala.Gidin bir takımın başına geçin.Kendinize yazık etmeyin.Bilgilerinizi onlarla paylaşın.Onlarda ögrensin bu işi
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.09.2010, 04:25   #50
ZECOLD
Yeni Yiğido

ZECOLD - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ZECOLD isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu takimdan bi cacik olmaz.
rakip takim nerdeyse A2 ile cikti
biz ise 1-2 eksik disinda as kadro ile
kendi evinde 0-3 yeniliyorsun ... eee yuh artik baska söz bulamiyorum.
abicim diyecek söz çok da anlayan yok. içimden küfür etmek geliyor ama oda yakışık almıyor. sinirlerimizi iyice bozdular. taraftarımıza teşekkür ederiz laflarını ağızlarından düşürmezler.bırakın ayağı ya taraftarı salladığınızmı var. bu yönetimin beyninde sıkıntı var. işler yolunda gitmediğinde yada takım kötü sinyaller verdiğinde acilen birşeyler yapıp duruma müdehale etmiyorlarsa gerekeni yapmıyorlarsa bu yönetimin değişmesini istemek en doğal hakkımızdır. ne olup bittiğini görüyoruz işte içimizde bu takım şaha kalkar diyen varmı varsaki çıldırmıştır 5 para etmez futbolcularla zihinsel problemli bir yönetimin yöneticiliğinden bu takıma fayda yok. benim için kişiler asla önemli değildir tek önemli olan ki diğer taraftarlar içinde böyle olmalıdır sivasspor klübüdür. o yüzden taraftar sivasspor klübü için birşeyler yapmalıdır.
ZECOLD isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ZECOLD'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
değerlendirelim, maçı