05.09.2010, 03:59
|
|
|
Usta Yiğido
2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 
|
Cevap: Maçı değerlendirelim
Maçı staddan canlı izleme şansı buldum.Maça yoğun ilgi olmasını bekliyordum fakat beklediğim gibi olmadı ve stadın yarısı boşdu.Birçok taraftar maçın ikinci yarısında anca geldi.Maraton tamamen doldu,numaralı tribünün yarısı doluyken kale arkaları hemen hemen boştu. Maraton doluydu dedim ama neredeyse maratonun yarısı fb liydi.Ben hayatımda böyle rezil birşey görmedim,resmen utancımdan yerin dibine geçtim.Be insafsızlar maça gelip Sivassporluların arasına geliyorsunuz bari maçı edebınızle ızleyın. İlk oturduğumuz yerde önüm arkam sağım solum sobe hesabı her yanımız fbli doluydu. Yanımdakine madem fenerlısınız neden fenerlılerın orada oturmuyorsunuzda gelıp burada oturuyorsunuz dedıgımde aldıgım cevap pıskın pıskın orada oturayımda maçdan sonra yarım saat boşu boşuna mı bekletıleyımmi idi. Ya sabır dedik mübarek gün kavga etmemek için kalktık yerimizi değiştirdik mecburen.Hala inanamıyorum maratonda fener formasını gıyerek gelmıs bı suru ınsan vardı. Yönetimden ricam hazırlık macıda olsa birdaha macları taraftara bedava seyrettırmemelerıdır. Aileler coluk cocugunu almıs fener formalarını gıymıs ellerınde cekırdek etrafı sarmıslardı,trıbunun kalıtesı ınanılmaz dusuktu.Tribünlerdeki kalitesizlikle beraber sahada da bu durumun aynısı hakimdi.Hiçbir tad vermeyen Sivasspor,sanki fb kupa almayalı cok oldu,bırakalım da hasretlerını gıdersınler hesabı sacma sapan bır futbol sergıleyerek staddakı taraftarları sıkıcı bır fızık dersı dınlercesıne bunalıma soktular dıyebılırım
Mehmet Yıldız bu kadar formsuzken,onu sahada tutmaya calısan Mesut Hoca bence artık Mehmet'e kötülük yapıyor,taraftarın sabrını taşırmaya gerek yok,futbolcun formsuzsa klübede otutturacaksın,bu kadar basit.Zaten Kamanan ile Suarez oyuna girdikten sonra forvet hattımızda bi kıpırdanma da oldu.Suarez bu takımda oynar bana kalırsa.Yarın Mübarek Kadir Gecesi,dua edelımde Hayrettın sahalara dönsün bi an önce.Hayrettin'i mumla arayacagımı hıc tahmın etmezdım Meşale şovu staddaki ender güzelliklerden biriydi.
Mecnun başkana yüklenenlere ise söylenebilecek birşey bulamıyorum,Bülent Hoca gittide ihale başkanamı kaldı yani?Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın. Takım bu maçda kendını hıc kasmadı,ne bı ıstek ne bı arzu olunca,maçda böyle sonuclandı tabi. Bu futbol ligdede devam ederse Trabzon'dan kac yerız bılmıyorum!!!
|
|
|