Cevap: Çocuklar Duymasın dizisindeki SİVASSPOR rek
Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı
Sen hangi dizide bütün takımların bayraklarını gördün.Her zaman bir takım seçiliyor ve ilk defa SİVASSPOR seçilmiş
diğer takımlarla ne alakası var şimdi. yönetmenin Sivasspor'u seçmesinin elbet bir sebebi vardır bunu merak ettim. bilgisi olan cevap verir belki diye yazdım senin yazdığının hiç bir alakası yok.
Alıntı:
wonderkid Nickli Üyeden Alıntı
diğer takımlarla ne alakası var şimdi. yönetmenin Sivasspor'u seçmesinin elbet bir sebebi vardır bunu merak ettim. bilgisi olan cevap verir belki diye yazdım senin yazdığının hiç bir alakası yok.
İstediğin cevap mıdır bilemem ama ben sivaslıların türkiye dağılısı belli , 5-6 milyon sivaslı var diyolar.Sivaslılar olarak küçük şeylerle mutlu olabiliyoruz onu kullanmak istiyor olabilir.
__________________ Sivas birlik içindeyse Türkiyede birlik içindedir.
Alıntı:
Caner POLAT Nickli Üyeden Alıntı
İstediğin cevap mıdır bilemem ama ben sivaslıların türkiye dağılısı belli , 5-6 milyon sivaslı var diyolar.Sivaslılar olarak küçük şeylerle mutlu olabiliyoruz onu kullanmak istiyor olabilir.
Dizinin kadrosu içerisinden birileri elbet Sivaslı oalcak ki bu motifi kullanıyorlar diye tahmin ediyorum.
beşiktaş şampiyon olduğu zaman sivasla çekişiyodu dizideki havuç ve babası beşiktaşı tutuyolar doğal olarak ikili rekabet olacağı için sivassporu seçmişler
Alıntı:
davulcu Nickli Üyeden Alıntı
beşiktaş şampiyon olduğu zaman sivasla çekişiyodu dizideki havuç ve babası beşiktaşı tutuyolar doğal olarak ikili rekabet olacağı için sivassporu seçmişler
O zamanalr Sivasspor başa oynayacak kadar iyi değildi ki çekişsinler
Türkiye liginin sadece 3 takımdan ibaret olmadığını göstermek kadar güzel bişey olabilirmi?Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu güzel kareleri görmek bizleri sevindiriyor.