Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sedat Bayrak kendini yaktı
Alt 14.09.2010, 15:40   #81
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sedat Bayrak kendini yaktı

taratarın sahip çıkmasıyla geçen yıl hayrettin'i kazandık bu yıl da sedat'ı geri kazanalım.

vurup yıkmak kolay inşa etmek zordur.

sedat kendisini toplayacak ve bomba gibi dönecektir, altı hafta sonra
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2010, 15:53   #82
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Kizmakta hakli adam faul yapti, hic hakemin sucu yok , hani yönetim haril haril calisiyordu??????????????? Iste sonuc futbolcu istedigi gibi hareket edebiliyor....
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..
Alt 14.09.2010, 15:54   #83
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..

Sedat Bayrak trabzonludur ama hiç kimse onun kadar nedense bu maçta 6 tane gol yedigimize üzülmemistir. O an o duygularla belki yerinde sen olsan birak formayi belkide kramponunu firlatirdin hakeme. Sedat bu takimin banko defans oyuncusudur. diallo eline bile su dökemez.

Maçi ben seyretmedim, seyredemedim. Ama sunu gördümkü özetlerden 6 golde 5 ini sol kanadimizdan yedik ve ne zaman, Ferhat çikinca. Murat berbat üstü bir maç oynadi belkide yenilmemizin %50 sadece onun sucudur ama ben Murat'a kizmiyorum, onun görevi orda oynamak degil hatta ben Murati begeniyorum üzerinde durlsaydi Murat milli takima kadar yükselir.

Bizim asil handikapimiz hiç kuskusuzki Ceyhun bencili ve beceriksizidir. Ben lig baslamadanda diyordum, sonrada dedim ve simdi halen diyorum bu Ceyhun bizi dos dogru uçuruma götürüyor. Bu adamin tüm sene oynayacagi maç sayisi belli 6, GS, FB ve BJK maçlari. Mesut hoca'nin vizyonu yok bir kaç maçlik antrenör sonrasi yok

varsin oynamasin o maçlari kayip edelim ama bizim diger Anadolu takimlarini ezip geçmemiz lazim. Bu sene lig baya zor geçecek saniyorudum yanilmisim, takimlar gerçekten çok kötü ama hepsinde daha kötü durumdayiz.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivaslibey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2010, 15:55   #84
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
President Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Memleketine karşı bilerek oynamadı bunla Abdrurahman
Ilk dakikalarda golü yiyorduk yine Apo kurtardi bizi Apo'ya laf yok hatirlatirim: Sivasspor 3-0 Trabzon 2.gol Abdurrahman'dan gelmisti
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2010, 15:56   #85
salihak
Yiğido

salihak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 salihak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

abdurrahman a laf yok abdurrahman iyi oynadı
ama sedat ı kadro dışı bırakmalı
Alt 14.09.2010, 16:39   #86
RK sTyLa 58
Acemi Yiğido

RK sTyLa 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 RK sTyLa 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sedat Bayrak trabzonludur ama hiç kimse onun kadar nedense bu maçta 6 tane gol yedigimize üzülmemistir. O an o duygularla belki yerinde sen olsan birak formayi belkide kramponunu firlatirdin hakeme. Sedat bu takimin banko defans oyuncusudur. diallo eline bile su dökemez.

Maçi ben seyretmedim, seyredemedim. Ama sunu gördümkü özetlerden 6 golde 5 ini sol kanadimizdan yedik ve ne zaman, Ferhat çikinca. Murat berbat üstü bir maç oynadi belkide yenilmemizin %50 sadece onun sucudur ama ben Murat'a kizmiyorum, onun görevi orda oynamak degil hatta ben Murati begeniyorum üzerinde durlsaydi Murat milli takima kadar yükselir.

Bizim asil handikapimiz hiç kuskusuzki Ceyhun bencili ve beceriksizidir. Ben lig baslamadanda diyordum, sonrada dedim ve simdi halen diyorum bu Ceyhun bizi dos dogru uçuruma götürüyor. Bu adamin tüm sene oynayacagi maç sayisi belli 6, GS, FB ve BJK maçlari. Mesut hoca'nin vizyonu yok bir kaç maçlik antrenör sonrasi yok

varsin oynamasin o maçlari kayip edelim ama bizim diger Anadolu takimlarini ezip geçmemiz lazim. Bu sene lig baya zor geçecek saniyorudum yanilmisim, takimlar gerçekten çok kötü ama hepsinde daha kötü durumdayiz.
sonuna kadar haklisin
zaten SEDAT BAYRAK i istemeyenler ya sedat i sevmiyor ya TRABZONLU oldu icin kinleniyorlar ama sedat SIVASSPORUN futbolcusudur ve elinden geleni zaten yapiyor
Sedat gönderilsin yazanlar zaten ya FUTBOLDan cakmiyorlar yada bos bos konusanlardan
RK sTyLa 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda RK sTyLa 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..
Alt 14.09.2010, 16:44   #87
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Bizim asil handikapimiz hiç kuskusuzki Ceyhun bencili ve beceriksizidir. Ben lig baslamadanda diyordum, sonrada dedim ve simdi halen diyorum bu Ceyhun bizi dos dogru uçuruma götürüyor. Bu adamin tüm sene oynayacagi maç sayisi belli 6, GS, FB ve BJK maçlari. Varsin oynamasin o maçlari kayip edelim ama bizim diger Anadolu takimlarini ezip geçmemiz lazim. Bu sene lig baya zor geçecek saniyorudum yanilmisim, takimlar gerçekten çok kötü ama hepsinde daha kötü durumdayiz.

Mesut hoca'nin vizyonu yok bir kaç maçlik antrenör sonrasi ümitsiz vaka gibisinden. Ama yinede sezon sonuna kadar onlan devam edilmeli en azindan devre arasina kadar firsat verilmeli Mesut hocaya.

Bir senelik kontat yapmalarini ben çok akillica bulmustum buda isabet oldugu görülüyor.

Bence Zita'yi ortaya çekip, saga Cihan, solada Erman veya Zita sagda Cihan yine solda ortayada Nabil Taider oynamali hatta Ceyhun'u çikarip Mehmet'in yanina Ricardo denenmeli.

Mehmet'in düsüsünü ben bir nebze Ceyhun'a bagliyorum bu sene, ne kadar sahada anlasiyorlar görünsede, Mehmet liderlik ve hirsli vasiflarini yitirmis görünüyor.

InsAllah bu 6 gol bize ders olurda oyuncularimiz galibiyet serisi yakalar.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2010, 16:52   #88
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

evet biliyoruz sedatin yaptigi yanlis ama hakemler 3 üde resmen sivassporumuzu gasp etti sedat hakli olarak yapmamaliydi ama yapti keske oldu oldu hakemin cenesini kirsa daha iyi olacakti o üc hakemler hak ettiler yaziklar olsun öyle yalaka hakemler ince ince sivasimizi gasp ettiler onun icin bizde tamamen displinden koptuk ben yine de diyorum o 3 hakem bozuntusunun eseri bizim bu sonucu almamiz yaziklar olsun ******** hakemlere
Alt 14.09.2010, 17:52   #89
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
President Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Memleketine karşı bilerek oynamadı bunla Abdrurahman
Çok merak ediyorum yazdığına kendin inanıyormusun kardeş.Apo dediğin adam ts maçlarında her zaman elinden geleni yapar hatta gol bile atmıştır.Apo ya yapılmış bir hakarettir bu.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2010, 17:54   #90
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
taratarın sahip çıkmasıyla geçen yıl hayrettin'i kazandık bu yıl da sedat'ı geri kazanalım.

vurup yıkmak kolay inşa etmek zordur.

sedat kendisini toplayacak ve bomba gibi dönecektir, altı hafta sonra
Valla huylu huyundan vazgeçmez.Bu tip hareketkleri Ceyhundan da bekleyebiliriz.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bayrak, gÖnderİlsİn, kendini, sedat, yaktı