Alıntı:
mishka Nickli Üyeden Alıntı
Videoyu izledim ve bu adam bu takımda rahat oynar. Bir arkadaşımız yorumunda belirtmiş Mehmet sadece kötü oynamakla kalmıyor kendi hatalarını başkalarına mal ediyor diğer oyuncuların hatalarında ise kıyameti koparıyor. Bütünleştirici, arkadaşlarını motive edici bir kaptan deği, kaptan dediğin ömer Erdoğan gibi olur.
|
gecen sene ligden dusme noktasına geldigimizde aklimda ahh ahh kaptan nerdesin suan bu macta olsanda su ruhsuzlara bagırıp cagırıp adam gibi oynamaları icin motive etsen diye iç cekiyordum ve bir cok kişininde bu sekilde dusundugunden eminim velhasıl sivasspor m yıldızsız tamamen coker onun kaptanlıgı onun oyun icindeki mucadeleci ve yıpratıcı ruhu yeter diğer takim arkadaslarına ornek olacak kaptan gibi kaptan m yıldız su donem sebebini bilmediğimiz ama biran once bitmesini istedigimiz bir form dusuklugu var ama bizi m yıldızımız bunun ustesinden gelir ve eski gunlerıne hızla doner ona sonuna kadar desdek olmayan gercekten cok ayıp eder ve kimsenin suphesi olmasın manisadan son saniye golu yemeden onları yenecegiz ts 3.1 yenmiş olmalarına ragmen buna canı gonulden inanıyorum bu sene ilk 7 takım icinde olacak sivasspor mesut hoca geldiğinde cok guzel işler yaptı lakin sivassporun hedefi küçülmemeli mesut hocaya umarım bulundugu takımın şampiyonlugu kıl payı kacıran buyuk bir takım oldugunu hic ama hic aklından cıkartmaz ve hedefini ona gore koyar sevgiler bekle bizi manisa geliyoruz