Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bakkal:Benim hiçbir zaman,hiçbir futbolcuya
Alt 25.09.2010, 11:12   #41
enKeskin
Yeni Yiğido

enKeskin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 enKeskin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bakkal:Benim hiçbir zaman,hiçbir futbolcuya

ya harbi arkadaş bu nasıl iş ya adamı kendi istememiş mi hiç bosu bosuna niye transfer etmişler o zaman allahım ya karşı karşıya kalmışken mehmetin ayağındaki topu aldı adamlar çok utandım valla suarez cüzzamlı mı neya yazık adama zaten hocada iş yok bence devre arasına kalmaz gibi geliyo bana ya hayırlısı olsun artık
enKeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2010, 11:33   #42
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

iyi futbolcuda olsa kötü futbolcuda olsalar onlar bızım futbolcu kardeşlerimiz sivassporumuzun bır parçası bıze dusen de taraftar olarak onalrın sonuna kadar yanında olmak ve bunuda yapıyoruz 40 yaş üstü hariç.
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2010, 13:08   #43
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
mishka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Videoyu izledim ve bu adam bu takımda rahat oynar. Bir arkadaşımız yorumunda belirtmiş Mehmet sadece kötü oynamakla kalmıyor kendi hatalarını başkalarına mal ediyor diğer oyuncuların hatalarında ise kıyameti koparıyor. Bütünleştirici, arkadaşlarını motive edici bir kaptan deği, kaptan dediğin ömer Erdoğan gibi olur.

gecen sene ligden dusme noktasına geldigimizde aklimda ahh ahh kaptan nerdesin suan bu macta olsanda su ruhsuzlara bagırıp cagırıp adam gibi oynamaları icin motive etsen diye iç cekiyordum ve bir cok kişininde bu sekilde dusundugunden eminim velhasıl sivasspor m yıldızsız tamamen coker onun kaptanlıgı onun oyun icindeki mucadeleci ve yıpratıcı ruhu yeter diğer takim arkadaslarına ornek olacak kaptan gibi kaptan m yıldız su donem sebebini bilmediğimiz ama biran once bitmesini istedigimiz bir form dusuklugu var ama bizi m yıldızımız bunun ustesinden gelir ve eski gunlerıne hızla doner ona sonuna kadar desdek olmayan gercekten cok ayıp eder ve kimsenin suphesi olmasın manisadan son saniye golu yemeden onları yenecegiz ts 3.1 yenmiş olmalarına ragmen buna canı gonulden inanıyorum bu sene ilk 7 takım icinde olacak sivasspor mesut hoca geldiğinde cok guzel işler yaptı lakin sivassporun hedefi küçülmemeli mesut hocaya umarım bulundugu takımın şampiyonlugu kıl payı kacıran buyuk bir takım oldugunu hic ama hic aklından cıkartmaz ve hedefini ona gore koyar sevgiler bekle bizi manisa geliyoruz
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda selimdelen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.09.2010, 13:19   #44
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1107 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Mesut hocanın hazır olan futbolcuyu oynatacağından hiç şüphem yoktur
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.09.2010, 16:49   #45
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Hocam şu suarez neymiş en azından bir 15 dk şans ver Messi gibi millet bel bağladı ya hayırlısı...
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı YiğidoGençlik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.09.2010, 17:27   #46
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
CILGINSiVASLINL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence Mesut hoca bu macta yenilsek yada berabere kalirsak gider Cunku Konusmanin sonunda "" Son olarak sansizligimi kirmak istiyorum diyor""Yani herhangi bir puan kaybinda birakicakk!!!!INSALLAH
sorabilirmiyim niye mesut hocanın gitmesini istiyosun oyun olarak geçen seneden daha iyiyiz daha güzel oynuyoruz bakkal istifa ederse kim gelir hiç adam gibi hoca yok onun mesut hocaya güvenelimmm
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2010, 19:16   #47
Baykus~ibb34
YASAKLI ÜYE

19 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Baykus~ibb34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sn.Bakkal hangi takımın elinden tutup bir yerlere getirdi , en fazla kaç sene bir klupte çalıştırıcı teknik adam olarak görev yaptı?sicili nasıl ?ve kaç paraya maal oluyor sivasspora ? Neler veriyor? Katkısı ne ? Sivassporu alıp sırtlayıp şampiyonluğa götürebilecek kapasitesi varmı ? takıma yeni bir jenarasyon hava verebilecekmi ? imkansızı başarmasından söz etmiyorum ? bu saydıklarımın kaçını yapabilir ? açıkcası merak ediyorum ? benim kendi kanatimce sn Bakkal 10-18 sırada tutacak bir teknik adam kapasitesine sahip , sn Başkanda zaten biliyordu en baştan hele bu senede böyle geçsin istediğini bulamadı afrikalı bir Türk asıllı bir hocadan sonra alel acele aldılar ve getirdiler bence sadece yaraya tampon yapmaktı ve yönetim bunu pekala iyi biliyordu..
Baykus~ibb34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Baykus~ibb34'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.09.2010, 19:19   #48
bugra5858
Yiğido

bugra5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 231 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 bugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Baykus~ibb34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sn.Bakkal hangi takımın elinden tutup bir yerlere getirdi , en fazla kaç sene bir klupte çalıştırıcı teknik adam olarak görev yaptı?sicili nasıl ?ve kaç paraya maal oluyor sivasspora ? Neler veriyor? Katkısı ne ? Sivassporu alıp sırtlayıp şampiyonluğa götürebilecek kapasitesi varmı ? takıma yeni bir jenarasyon hava verebilecekmi ? imkansızı başarmasından söz etmiyorum ? bu saydıklarımın kaçını yapabilir ? açıkcası merak ediyorum ? benim kendi kanatimce sn Bakkal 10-18 sırada tutacak bir teknik adam kapasitesine sahip , sn Başkanda zaten biliyordu en baştan hele bu senede böyle geçsin istediğini bulamadı afrikalı bir Türk asıllı bir hocadan sonra alel acele aldılar ve getirdiler bence sadece yaraya tampon yapmaktı ve yönetim bunu pekala iyi biliyordu..
Adam Haklı Beyler
Alt 25.09.2010, 19:58   #49
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

pedireli oynat yarın mesut hoca ortalara vuran yok
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2010, 20:57   #50
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu iş tam komediye döndü....Ben şu anda tarftarın %90 nın Suarez'in kadroya (18'e)girmesini istediğini düşünüyorum...Hocanın hiç kadroya almadığı bir oyuncu için o da sırasını bekleyecek demesini çok garip buluyorum...Ben de ne zamana kadar diyorum;takım gol sıkıntısı çekerken en azından bu oyuncunun ilk 18 de olmasını 2. yarı da olsa oyuna girmesini herkes istiyor...Oynamamış hatta 5 maçtır 18 e bile girememiş bir oyuncu böyle giderse hiç sırası gelmeden takımdan uçacak..Aynı Rahman ve Harun'un hiç sahaya çıkmadan takımdan gittikleri gibi...Bu zamana kadar oynanan maçlar gösterdi ki Sivasspor bundan sonraki maçlarda;en azından 4 büyüklerle olan maçların dışında Anadolu takımlarla yapılan maçlarda mutlaka çift forvetle oynamalı..Yani M. yıldız'ın yanında bir forvatimiz daha olmalı..Benim gönlüm M. Yıldız ile Suarez'in Çift forvet oynamasından yana....M.Yıldız bu yıl çok ağırlaştı..Geçne yılki geçirdiği sakatlığının izleri hala geçmemiş;eskiden ilerde top tutan M. yıldız aynı zamanda hücum pres yaparak adeta 2 kişilik oynuyor ve rakibi çok yıpratıyor aynı zamanda da goller atıyordu..Bu yıl ise maçı tribünden izleyen herkes M.Yıldız'ın eskisi gibi arkası dönük oynayarak top tuttuğunu ama koşmadığını ve hücum pres yapamadığını gayet iyi görüyor...M. Yıldız artık çabuk yoruluyor;bundan dolayı gol atmakta çok zorlanıyor..Yanında biri olursa bu hem onu hem Sivassporu rahatlatacak ve istenilen goller gelecek..Ben buna inanıyorum...Hocanın Amerika'yı keşefetmesine gerk yok;M. Yıldız'la Suarez'i an azından bir denemeli;bu deneme takıma yeni bir kimlik kazandıracaktır....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
bakkalbenim, futbolcuya, hiçbir, kinim, olmaz, zaman