Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 26.09.2010, 21:34   #101
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
denis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
OCAK AYINA - ARA TRANSFERE KADAR NISPETEN KALITELI BIR HOCA ILE
DEVAM ETMELI

OCAKTA GELIRSE, TAZMINATINI ODEYIP ABDULLAH AVCI YI GETIRMELI

TABI BU ARADA FIKRET UNSAL DA YARATMIS OLDUGU TAAAASSSS GIBI
TAKIMIN TASINI ALIP CEKSIN GITSINDE,

BIR DAHADA IS BILIYORMUS GIBI ORTALIGA DUSUPTE BIRSEY DEN ANLIYORMUSCASINA, ANLAMSIZ ICIBOS DEMECLERLE HERZAMANKI GIBI GULUNC HALLERE DUSMESIN

SEZON SONUDA KOMPLE YENI YONETIM -ESKILERIN HEPSI COK HIZMET ETTI
SAGOLSUNLAR,

ARTIK DAHA DINAMIK AKTIF VE UYUMAYAN VIZYONU VE UFKU GENIS BOSBOS KONUSMAYAN

BIRINCI KALITE YONETIM
ya birader abdullah avcı ibb'yi bırakır gelir mi yaa???? bırak allaseversen
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2010, 21:36   #102
ahbey
Yiğido

87 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahbey ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu takımda kimsenin suçu yok.. Tek suçlu Fatmagül ...
Alt 26.09.2010, 21:41   #103
sebasteia
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 888 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Manisaspor 3-0 Sivasspor

sıfır oğlı sıfır elde var sıfır......

şimdiki halimiz ile 15 ay öncesi arasında bir fark var mı? YOKKKK

şimdiki halimiz ile 10 ay öncesi arasında bir fark var mı? YOKKKK

şimdiki halimiz ile 5 ay öncesi arasında bir fark var mı? YOKKKK

dönüp dolaşıp yine bank asya'nın kapısına geldik!

allah hepinizin .......... versin, mesut hoca'nın da fikret'in de yönetimin deeeeeeeeeeeeee

yarın sabah bu takımda hala birileri sorumluluk almamış ve defolup gitmemiş olursa vallahi de billahi de bir daha bu takımı takip etmeyeceğim. kanser oldum lannn
Alt 26.09.2010, 21:42   #104
Baykus~ibb34
YASAKLI ÜYE

19 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Baykus~ibb34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
denis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
OCAK AYINA - ARA TRANSFERE KADAR NISPETEN KALITELI BIR HOCA ILE
DEVAM ETMELI

OCAKTA GELIRSE, TAZMINATINI ODEYIP ABDULLAH AVCI YI GETIRMELI

TABI BU ARADA FIKRET UNSAL DA YARATMIS OLDUGU TAAAASSSS GIBI
TAKIMIN TASINI ALIP CEKSIN GITSINDE,

BIR DAHADA IS BILIYORMUS GIBI ORTALIGA DUSUPTE BIRSEY DEN ANLIYORMUSCASINA, ANLAMSIZ ICIBOS DEMECLERLE HERZAMANKI GIBI GULUNC HALLERE DUSMESIN

SEZON SONUDA KOMPLE YENI YONETIM -ESKILERIN HEPSI COK HIZMET ETTI
SAGOLSUNLAR,

ARTIK DAHA DINAMIK AKTIF VE UYUMAYAN VIZYONU VE UFKU GENIS BOSBOS KONUSMAYAN

BIRINCI KALITE YONETIM

Sivasspor'un ilk 11 'i ve yedeklerini verseniz , Klüp doktorunu , antrenör , top toplayıcılarını , hatta otobüsü dahi yinede biz Avcı'yı asla vermeyiz!!!
Baykus~ibb34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Manisaspor 3-0 Sivasspor
Alt 26.09.2010, 21:43   #105
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal, "Manisa farklı skor aldı, bize kötü ev sahipliği yaptı" diye espri yaparak, "Kendilerini tebrik ediyorum. İlk otuz dakika iyi oynamadık. Sonraki 15 dakika baskılıydık. İkinci yarı tedbirlerimizi aldık. Geçen hafta bitime 15 saniye kala yediğimiz golün stresi burada da devam etti. Yine uzatmalarda goller yedik. Düzlüğe çıkmamız için bir galibiyet almamız şart" dedi.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2010, 21:43   #106
sebasteia
Usta Yiğido

allah hepinizin belasını versin, mesut hoca'nın da fikret'in de yönetimin deeeeeeeeeeeeee

yarın sabah bu takımda hala birileri sorumluluk almamış ve defolup gitmemiş olursa vallahi de billahi de bir daha bu takımı takip etmeyeceğim. kanser oldum lannn
Alt 26.09.2010, 21:44   #107
Baykus~ibb34
YASAKLI ÜYE

19 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Baykus~ibb34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya birader abdullah avcı ibb'yi bırakır gelir mi yaa???? bırak allaseversen

Artı bu saydıklarımın üzerine 10 Milyon Euro da verse Sivasspor yönetimi biz hocamızı kimselere vermeyiz!!!!

ŞAMPİYON YAPACAK SN HOCAMIZ BİZİ!!!!!
Baykus~ibb34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Manisaspor 3-0 Sivasspor
Alt 26.09.2010, 21:48   #108
halilim5858
Yiğido

halilim5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 285 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 halilim5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKhalilim5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:

allah hepinizin belasını versin, mesut hoca'nın da fikret'in de yönetimin deeeeeeeeeeeeee

katiliyorum sana kardes sonuna kadar haklisin rezil olduk millete bizden kötü oynayan yok ligde
halilim5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2010, 21:51   #109
tonusluyum
YASAKLI ÜYE

31 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tonusluyum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

averaj takımı olduk
tonusluyum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2010, 21:53   #110
sebasteia
Usta Yiğido

geçen hafta eskişehir maçından sonra aşağıdaki yazıyı yazmıştım, bu hafta aynısını yazmanın ne gereği var kopyala yapıştır.......

haftayada aynı yazıyı kopyala - yapıştır yapmamak için istifa mesut hoca istifaaaaaaaaaaaaaaaa

Alıntı:
Bir Bakkal Analizi!

Ligin 5. haftasını geride bıraktık. Mesut Bakkal bu takıma geleli yaklaşık 6 ay oldu. Artık oturup ciddi ciddi bir Mesut Bakkal analizi yapmanın vakti geldi. Analizimiz iki kısımdan oluşacak. Birinci kısım geçen yılın son 7 haftası. İkinci kısım ise bu sezonun transfer + kamp dönemi ve ilk 5 haftasını içeriyor.

Birinci kısım: Mesut Hoca ilk geldiğinde insanların ondan beklentisi önünde çok zorlu maçlar olan bir takımı ne yapıp edip ligde tutması idi. Rakiplerin berbat olmasının da yaptığı katkı ile Mesut Hoca 7 maçta 7 beraberlikle Sivasspor'u ligde tuttu. Normalde başarısızlık olarak addedilmesi gereken 7 maçta 7 beraberlik olayı Sivasspor'u ligde tuttuğu için başarı sayıldı. Ayrıca eldeki kadro Bülent ve Muhsin hocalar tarafından kurulduğu için kimse Mesut Bakkal'dan çok daha fazlasını beklemiyordu. Birinci kısımın sonucu maç başına bir puan!

İkinci kısım: Sezonun bitimiyle birlikte Bülent ve Muhsin hocaların getirdiği bir çok futbolcu gönderildi. Artık Mesut Hoca'nın kendi kadrosunu kurması ve kendi futbolunu oynatması vakti gelmişti. Mehmet Nas, Ceyhun, Suarez, Saidou, Sedat Yeşilkaya gibi transferler yapıldı. Mesut Bakkal gerekli transferlerin yapıldığını, yeni transfere ihtiyaç duymaları halinde bu transferlerin yönetim tarafından yapılacağını ancak eldeki kadronun yeterli olduğunu ısrarla söyledi. Kısacası Mesut Bakkal artık tamamen sorumluluğu üzerine almış oluyordu. Neyse beş hafta geride kalırken Sivasspor'un hanesine yazdırdığı puan 5 idi. İkinci kısımın sonucu maç başına bir puan!

Şimdi eyyyy Mesut Bakkal! Geçen yıl bu taraftarı kanser eden moktan bir kadro ile maç başına bir puan alıyordun, ama şimdi bizzat senin kurduğun, transferlerini senin yaptığın veya yaptırmadığın yani sorumluluğu sana ait olan bir kadro ile yine maç başına bir puan alıyorsun. Buradan çıkartılabilecek en doğru sonuç: Mesut Bakkal'ın başarısızlığıdır! Başarısızsın Mesut Bakkal, başarısızsın Hocam!!!

Bak bu hafta belki kimse istifa diye bağırmadı ama tribünlerdeki koca koca boşluklar, Gs ve Bursa maçlarındaki coşkulu tribünlerin bu maçta olmayışı, taraftarın işkence çekmekten artık bıktığını ve sana altı aydır belki ilk defa sırtını döndüğünü gösteriyor! Bundan sonraki maçlarda sadece bir kaç bin kişiye oynarsan şaşırma!

Son bir uyarı: Burada yorum yapan traftarı asla küçümseme, yorumlarını ciddiye almamazlık etme! Burada insanlar bu takımın sol kanadı otoban diyorsa doğrudur! Burada insanlar bu takım forvetsiz oynuyor diyorsa doğrudur! Burada insanlar Diallo ve Keita oynamalıdır diyorsa doğrudur, doğru olduğunu Eskişehir maçında bu iki aslan sana gösterdi zaten!

Dostun acı sözü: Sivasspor takımı son altı ayda yakalamış olduğu maç başına bir puan istikrarı(!), mevcut oyun anlayışı, mevcut teknik heyet ve yönetim kurulu zihniyeti ile bu sezonun küme düşmeye aday 4 takımı arasında bayrağı en istikrarlı taşıyan ekibidir. Bu anlayışla Sivasspor'un sezon sonunda alacağı puan 30-34 puan civarında olacaktır. Sivasspor 40 puan barajını aşamayacak ve geçen yılki gibi Ankaraspor, sıfırcı Denizli ve kendine jilet atan arabeskçi Diyarbakır kulüpleri olmadığı için tangır tungur bir şekilde Bank Asya'ya düşecektir. Hoca istifa demiyorum, yönetim istifa demiyorum, .bne futbolcular demiyorum, sadece diyorum ki son bir kaç yıldır süre gelen yönetim, teknik ve oyun anlayışı ile Sivasspor bu yıl, bu yıl olmazsa seneye garanti küme düşecektir diyorum!

Bir galibiyete 750 milyar paranın verildiği bir ligde o galibiyetleri alacak, o parayı kazanacak futbolcular bizde yok! Para harcamazsan olmaz nitekim! Herkese geçmiş olsun.

Etiketler
bitiririz, değerlendirelim, farkı, kaÇinci, kadronun, kalite, ligde, ligi, maçı, oyunla, yeri