Alıntı:
efsane5858 Nickli Üyeden Alıntı
bu ülkede senin gibi insanlar oldugu icin anadoluda birlik olmuyor düsmanliklar hep taze kaliyor.adamin forma numarasindan sanane belliki o insanlari sevmiyosun sadece sevmek degil cekemiyosunda ayiptir senin gibi insanlarin yaptigi
|
Kardeşim dediklerinde doğruluk payı var katılıyorum ancak birbirimize karşı daha ılımlı ve saygılı davranmamız gerektiğini düşünüyorum.Evet taraftarlar arasındaki ufak tefek sürtüşmelerin büyüyerek sürdürülmesi Anadolu takımları arasında daha doğrusu taraftarları arasında sorunlara sebep oluyor.Ancak trabzon ile aramızdaki husumeti aynı kategoride değerlendirmemek lazım.2007 yılındaki olaylı maçtan itibaren gelişen süreçte özellikle başarılı olduğumuz yıllarında etkisiyle trabzon bizi potansiyel düşmanı olarak ilan etti.Bunu nereden biliyorsun dersen 5 senedir trabzonda oturuyorum ve bu tepkileri bizzat yaşıyorum.Benim şahsi kanaatim bu dakikadan sonra Sivassporun dost olamayacağı tek takım varsa oda trabzondur.Onun içindir ki Yener Şahinin tepkisi gayet normaldir diye düşünüyorum.