Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bu sene durumumuz geçen seneden daha vahim
Alt 17.10.2010, 11:05   #1
ArifŞahin
Yiğido

43 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 ArifŞahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu sene durumumuz geçen seneden daha vahim

arkadaş sen öyle büyük laflar etmişşin ki birimi dolduruyor seni, ya da yönetime mi girmek istiyorsun? yok teknik trektör hakan şükür falan yok ertuğrul sağlam olacak vesaire. kişi kendi olacak taklitçi değil. sen hakan şükürün rahatını bırakıpta sivasspor a gelirmi? inanıyormusun?ingiltereden gelen futbolcu 2 gün kalmadı sivasta.bizi anlayacak çocukları da biz beğenmiyoz! nolacak acaba? evde kalacağız gibi ama gene diyom kendi futbolcumuzu ve de teknik heyetimizi yetiştiremezsek vayki vay. kayserispor gibihazır zenginimiz fazla yok,cumhurbaşkanımız hiç yok onun için avrupadan gelen kendi gençlerimiz dahi başka külüplerde oynuyorsa varın siz düşünün. Allah yönetimimizin,futbolcumuzun ve de teknik heyetimizin yar ve yardımcısı olsun.
ArifŞahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2010, 15:17   #2
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1124 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
ArifŞahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaş sen öyle büyük laflar etmişşin ki birimi dolduruyor seni, ya da yönetime mi girmek istiyorsun? yok teknik trektör hakan şükür falan yok ertuğrul sağlam olacak vesaire. kişi kendi olacak taklitçi değil. sen hakan şükürün rahatını bırakıpta sivasspor a gelirmi? inanıyormusun?ingiltereden gelen futbolcu 2 gün kalmadı sivasta.bizi anlayacak çocukları da biz beğenmiyoz! nolacak acaba? evde kalacağız gibi ama gene diyom kendi futbolcumuzu ve de teknik heyetimizi yetiştiremezsek vayki vay. kayserispor gibihazır zenginimiz fazla yok,cumhurbaşkanımız hiç yok onun için avrupadan gelen kendi gençlerimiz dahi başka külüplerde oynuyorsa varın siz düşünün. Allah yönetimimizin,futbolcumuzun ve de teknik heyetimizin yar ve yardımcısı olsun.
Birincisi Konuyu Acan Arkadasimiza Yurekten Tesekkurlerimi Sunuyorum...
Olguk Kisiligi Ile Birilerinin Doldurusuna Gelecek Bir Kisilige Sahip Degil..Aksine Oldukca Zekii...
Arkadasimiz Gercekten de Bir Yigido Sivas Sevdalisi,Herseyden Once Menfaati Degil Keza Takimimiza Nasil Sahiplenecegini Vurgulamis...
Adam Hakan Sukur Ve Ertugrul Saglam Gibi Genc,Dinamik,Karakterli Kisileri Ornek Vermis !!! Anlayamamissin
Birde Herseyi Biryerden Bekleme Duygusu Var sende !!!Yok Cumhurbaskani Yok Bilmem Ne !!! Senin Veya Benim Vekilim Baska Takima Gonul Veripte Holiganligina Soyunursa,Boyle Olur Iste !!!
Bilmem Anlatabildim mi?
Alt 18.10.2010, 00:24   #3
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
subasi29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birincisi Konuyu Acan Arkadasimiza Yurekten Tesekkurlerimi Sunuyorum...
Olguk Kisiligi Ile Birilerinin Doldurusuna Gelecek Bir Kisilige Sahip Degil..Aksine Oldukca Zekii...
Arkadasimiz Gercekten de Bir Yigido Sivas Sevdalisi,Herseyden Once Menfaati Degil Keza Takimimiza Nasil Sahiplenecegini Vurgulamis...
Adam Hakan Sukur Ve Ertugrul Saglam Gibi Genc,Dinamik,Karakterli Kisileri Ornek Vermis !!! Anlayamamissin
Birde Herseyi Biryerden Bekleme Duygusu Var sende !!!Yok Cumhurbaskani Yok Bilmem Ne !!! Senin Veya Benim Vekilim Baska Takima Gonul Veripte Holiganligina Soyunursa,Boyle Olur Iste !!!
Bilmem Anlatabildim mi?
Sagol Gurban. Arif Sahin arkadasimiz olaya halen at gözlügüye bakan kisilerden oldugu için pek bir sey anlamamis laflarimdan. Hakan Sükür benim babamin oglu degil. Ben bir misal verdim ama neyse....

Bu hafta 16.liktan 17.lige geriledik. Yilmaz Vural kovulana kadar Kasimpasa kesin altimizda kalir. Samet AYbaba Bucaspor'a hiç bir katki yapamayacak. Bizim bu durumlardan faydalanmak için tek çaremiz Bakkali gönderip yerine vizyonu genis olan bir hoca bulmak ama KIMI ???
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivaslibey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
daha, durumumuz, geçen, sene, seneden, vahim