Alıntı:
mm1970 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım tenik direktör hikaye kan değişimi lazım yönetim komple değişmeli yoksa bizi kimse kurtaramaz sıvaslılığıyla övünen büyüklere boyun eğmeyen bir sürü zengin sıvaslı işadamı var acil yönetim değişmeli
|
Neredeler peki bu işadamları. Hepsi sıraya girdi dimi klübe hizmet edebilmek için!
O dediğiniz şöyle olur; çıkar dediğin gibi bi iş adamı varsa demeç verir bu gidişat benim hoşuma gitmiyor, o yüzden ben kongrede başkanlığa adayım der ve taahütlerini sıralar.Senin bahsettiğin o zenginlerin çoğu üçbüyüklerin kongrelerınde yalakalık yapmakla meşgul.ya bazı seylerı bilerek yorumlayın lutfen.
Benım dedıgımde bu yönetıme muhtac oldugumuzu dusunmeyın,ama yönetım bugun bazı konularda bu kadar rahatsa,nedenı altarnatıfsızlıgın verdıgı bı rahatlıkdır.
Ben de yonetım konusunda cok sıkayetcıyım herkez gıbı ama baskanı bunun dısında tutuyorum.Kişisel görüşüm başkan bu yönetimi lav edip İstanbul'da veya başka illerde yaşayan zengin Sivaslıları yönetıme dahıl etmelıdır.Bu takım fikret ünsallarla vs zaten gıtmez!