Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: FEDERASYONA BAŞVURUYORUZ
Alt 19.10.2010, 23:14   #81
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: FEDERASYONA BAŞVURUYORUZ

ya anlayin iste mesut hocayi kovmamak icin ellerinden geleni yapiyorlar
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2010, 23:15   #82
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Berkkaya5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BAK ARKADAŞIM BİRAZ UYANIN BURADA SİVASLIYIM DİYİPTE SİVASLI OLMAYANLAR VAR VE BUNLARRIN SAYESİNDE SİZ GERÇEK SİVASLILARI SİVASSPORDAN SOĞUTUYORLAR BİRAZ UYANIN TAKIMA DESTEK OLUN BİRDE FİKRET ÜNSAL HAKLI CÜNEYT ÇAKIRLA SİVASSPOR KAZANAMIYOR KAYSENİ MAÇINDADA KURAL HATASI VAR BİRAZ SİVASLI OLUN DESTEK OLUN SİVASSPORU SEVİYORSAN TAMAMMI ARKADAŞIM UYANIN BAŞKASININ AĞZIYLA KONUŞMAYIN SİVASLI OLMAYAN LAVUKLARIN SAYESİNDE BUDURUMA DÜŞTÜK
gardasim destek öyle olmaz.
destek gidresin stada takimi desteklersin.
store den ürün alirsin desteklersin.
ama olmayacak duaya amin denmez.
fikret ünsal da adi gibi biliyor bu macin tekrarlanmiyacagini.
eger bu mac tekrarlansin ben burada bir daha yorum yapmam.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 50sekiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.10.2010, 23:20   #83
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

kural hatasindan daha büyük bir problemimiz var onunla ilgilenin
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2010, 23:27   #84
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

bizim federasyon adam olsa bu hatalari gorurdu simdiye bursaya ayri bir sempatileri var bu bi gercek ve gs yide bizide yakti
anlasilan o ki kimin arkasi saglamsa o isi goturuyor madem oyle sizde gerekeni yapin siz yigidosunuz bileginizin gucunu gosterin
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2010, 00:03   #85
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Berkkaya5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BAK ARKADAŞIM BİRAZ UYANIN BURADA SİVASLIYIM DİYİPTE SİVASLI OLMAYANLAR VAR VE BUNLARRIN SAYESİNDE SİZ GERÇEK SİVASLILARI SİVASSPORDAN SOĞUTUYORLAR BİRAZ UYANIN TAKIMA DESTEK OLUN BİRDE FİKRET ÜNSAL HAKLI CÜNEYT ÇAKIRLA SİVASSPOR KAZANAMIYOR KAYSENİ MAÇINDADA KURAL HATASI VAR BİRAZ SİVASLI OLUN DESTEK OLUN SİVASSPORU SEVİYORSAN TAMAMMI ARKADAŞIM UYANIN BAŞKASININ AĞZIYLA KONUŞMAYIN SİVASLI OLMAYAN LAVUKLARIN SAYESİNDE BUDURUMA DÜŞTÜK
haklisin sivasli olmayan kisiler var,bunlardan biri benim ama sunu unutma sivasli degilim diyede sivassporluda olamazsin diye bir kural olamaz.ben sivasli olmasamda sivassporu taraftariyim.benim kapimin önünde galatasaray-fenerbahce maci oynandi bütün arkadaslarim ve dostlarim bu maci seyretmeye gitdiler ben bu maca gitmedim ama bana yaklasik 160 km uzakliginda olan hollandaya sivassporun maclarina gitdim sevmeseydim sivassporu tek basima ailem ile oralara gitmezdim.sen sivasli olmayipta sivasspru destekleyen kisilerle gurur duymalisin.bizler burada düsüncelerimizi yaziyoruz,ve bundada kötü bir niyetimiz yok,takima faydamiz olsun istiyoruz.belkide sezon basindan beri elestiren taraftara kulak verilseydi belki bugün bu kötü günlerde olmayacaktik.beni kizdiran nokta her maglubiyetde hakem hatalari konusuluyor,hic biride ne futbolcuda kabahat buluyor nede hocada,sahsen ben futbolcu olsam yönetim hatalari baska yerde aradikca neden iyi oynayayimki nasil olsa mac kaybetdiyimde suclusu baskalari olacak diye düsünürdüm
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 57 Mehmet'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2010, 00:28   #86
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
57 Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
haklisin sivasli olmayan kisiler var,bunlardan biri benim ama sunu unutma sivasli degilim diyede sivassporluda olamazsin diye bir kural olamaz.ben sivasli olmasamda sivassporu taraftariyim.benim kapimin önünde galatasaray-fenerbahce maci oynandi bütün arkadaslarim ve dostlarim bu maci seyretmeye gitdiler ben bu maca gitmedim ama bana yaklasik 160 km uzakliginda olan hollandaya sivassporun maclarina gitdim sevmeseydim sivassporu tek basima ailem ile oralara gitmezdim.sen sivasli olmayipta sivasspru destekleyen kisilerle gurur duymalisin.bizler burada düsüncelerimizi yaziyoruz,ve bundada kötü bir niyetimiz yok,takima faydamiz olsun istiyoruz.belkide sezon basindan beri elestiren taraftara kulak verilseydi belki bugün bu kötü günlerde olmayacaktik.beni kizdiran nokta her maglubiyetde hakem hatalari konusuluyor,hic biride ne futbolcuda kabahat buluyor nede hocada,sahsen ben futbolcu olsam yönetim hatalari baska yerde aradikca neden iyi oynayayimki nasil olsa mac kaybetdiyimde suclusu baskalari olacak diye düsünürdüm

Sanırım Sivaslı değilde Sivassporlu olmayanlar var demek ıstedı bu arkadas.sizin ustunuze almanızı gerektıren bı durum yok dıye anladım sahsen ben
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Holigann'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2010, 00:34   #87
komşu
Acemi Yiğido

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 komşu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

burada tek amac gundemi deiştrmek
komşu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Federasyona başvuruyoruz!
Alt 20.10.2010, 01:01   #88
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Federasyona başvuruyoruz!

Sayın ÜNSAL:
Anlamadığım konu savunduğunuz davanızda haklı gerekçeleriniz mevcut iken sırf siz ''biz Cüneyt ÇAKIRI iyi müsabaka yönetmiyor hata yapıyor bizim maçlarımıza vermeyin ''dediğiniz için futbol federasyonu sizi dinleyerek mi hareket edecek..siz vasıflı bir yöneticisiniz daha önceki açıklamalarınızıda dinledim..stem ettiğiniz noktalarda haklı yanlarınız olabilir yanlız siz sanırım sivassporun yönetiminde yer alan birisiniz..açıklamalarınızı öyle bir söylem içerisinde yapıyorsunuzki futbolu bilen insanlar sizin futboldan anlamadığınızı düsunuyor ... söyle bir açıklama olamaz ''sesimizi duymadılar ki aynı hakemi kayseri maçında tekrar verdiler'' kayserispor macındakı steminizi okuyorum yarım sayfa bursaspordan bahsetmıssınız buda isin bir bska ilginc boyutu sıwasspor bız bursaspora karsı oynadığı o mukemmel futbolunu hala oynuyor olaydı sımdı bızım yerımızde sıwasspor oturuyor olacaktı ben sahsen sıvas bursa macında hakeden zıyade sıvasın ne kadar ısteklı arzulu ve guzel futbol oynadığı ızlenımı kaldı sizinde öyle olmalı..sız basın sözcususunuz bu tur söylemlerın fayda getırmeyeceğınıde bılıyorsunuz..bence her zaman dedığım gibi bu isleri bırakıp sıwası nasıl ayaklandırırız dusuncelerını hayata koyup onları haykırmalısınız... saygılar
Alt 20.10.2010, 05:34   #89
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sonucun değişmeyeceği garanti takım baskılı ve kontrollü futbol oynasa belki bişeyler olur diyecemde oda yok hangi takım bedava puan kazanmış ki SİVASSPOR kazansın 2 gol değil 4 gol attılar hadi 2 si hakem hatasından gelen goller diyelim diğer 2 sine ne diyeceğiz
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Bulut@ğlu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.10.2010, 08:08   #90
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Hakkimizi arayalim su federasyon olmus bir ciftlik kimseyi yaklastirmiyorlar, bülent yildirim cüneyt cakir Lmtd. Sirketi.
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
başvuracağız, baŞvuruyoruz, federasyona, hatasi, iddiasi, kural, Ünsalfederasyona