Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Keita'ya meydan dayağı!
Alt 20.10.2010, 15:38   #71
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Keita'ya meydan dayağı!

Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Niye dövmüşler bu konuda açıklama olmadı.! en merak ettiğim konu bu? haklı gerkçelerimi var acaba.?
dört kişinin bir kişiye dayak atması gerekçesi ne olursa olsun haklı olabilir mi? hem de memleketinden binlerce kilometre ötede ekmeği uğruna yaşayan birisi, yani misafirimizzzz!

heriflerin neden futbol oynamadıkları çok açık seçik, takımda çete olmuşlar vay anam vay!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2010, 15:46   #72
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu olayların çıkış nedeni hiç yazılmamış merak ediyorum 4 kişi bir kişiye yüklenmişlerse mutlaka geçerli bir sebepleri olmalı yoksa bizim toprağımızda bizans oyunlarımı oynanıyor. Bu adamların artık sivasspordan ayrılma zamanları gelmişde geçiyor bile teşekkür edip göndermeliyiz. Bizim memleketimiz adam gibi adamlardan kurulmuştur. Bu olay hem bizi hem takımı törpüledi. Takımda guruplaşmalar varsa işte bizim için en kötüsüde bu hocanın bu olayı çok iyi ayrılması gerekir yoksa sivasspor yaralı durumda ayağa kalkmaya çalışıyor bir darbede bu olaylardan olmasın
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Alişan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.10.2010, 15:53   #73
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

asil mevzu nedirki?kavga neden cikmi$?
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2010, 15:56   #74
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

diyecek birşey bulamıyorum,bazı arkadaşlar yazmıştı ama inanasımız gelmemişti.eğer bu işe ceza verilmezse o takımda hiçbir futbolcuya söz geçiremezler.
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı aldair'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2010, 16:00   #75
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Sivasspor için köklü bir değişim zamanı gelmiştir bu son yapılan terbiyesiz ve hadsiz davranışlar futbol takımının adeta bir çiftliğe döndüğünün bu kötü günlere nasıl gelindiğinin göstergesidir!
sizler nasıl insanlarsınız ya böyle devrecilik adam kayırmaca yaparak delikanlılık yaptığınızı mı sanıyorsunuz? mehmet yıldız çıkıyor basit bir özürle geçiştiriyor hani kaptan ya ona dokunulmaz! kaptana bakın hele 4 kişiyle bir adama saldırıyorlar ya sen sedat efendi? bilicayla oluşan uyum sayesinde top oynamayı öğrendin maksimum performansını sergiledin yanından öyle savunma oynamayı bilen bir adam ayrıldıktan sonra gerçek kapasiten çıktı ortaya ayrıca her yıl gördüğün gereksiz ve sınırları zorlayan kartlarını disiplinsizliklerini saymıyorum bile !! sen kimsin de o onurlu sivasspor formasını kaldırıp atıyorusn! hayrettin ya sen? bir de öz sivaslı olacaksın öz sivaslı delikanlı olur 4 kişiyle bir olup suçu ne olursa olsun bir kişiye saldırmaz ! hala seni alkışlayanları sana tempo tutanalrı anlamıyorum her dönem mutlaka böyle bir sorunlu davranışın oluyor ama birkaç pohpohlayan çıkıyor bi şekilde seni kolluyor! belki de abdurahmandan böyle bir olaya karışmasını beklemezdim demek ki sedat ve mehmet abilerinden kapmış o da birşeyler!

performans kötü oyun formsuzluk da eleştiriler belli bir dozda olmaldıır doğru sınırlar aşılmamalıdır ama futbol takımında hem de her maçta banko 11 de oynayan bu adamların yaptığı be densizliğin hiçbir mazareti ve özrü olamaz! kimse sivasspordan değerli ve büyük değildir! bu saatten sonra bu adamlar bu takımda kalacak ve oynayacaksa yazıklar olsun! sizleri bugünlere getiren sivasspor, buradan almasını da bilir! gerekirse paf takımdan adamlarla maçlara çıkılsın oynamayan oyunculara şasn verilsin ama bu densizlikleri yapanlar Sivasspor bünyesinde kalasın! herşey 3 puan + prim demek değildir sporuc ahlaklı olmalı kulüp onurlu durmalıdır! ben başkanımıza güveniyorum ama onun dışında bazı isimler var böyle olayalara prim veren özellikle! onlar da artık gitisn bu takımdan!

Sivassporda köklkü değişikliğe yendine yapılanmaya ihtiyaç vardır onun yapılma zamanı da tam bugündür
şimdi kaldırıp kimse bu oyuncuların şöyle emeği geçti böyle hakkı var vefasılzık etmeyin kim oynar onların yerine gibisinden laflar etmesin kim oynasın biliyor msusuz? en azından dürüst olanalr onulu duranlar ve ahlaklı olanlar!!!
Alt 20.10.2010, 16:01   #76
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

işallah affedilirler............ takımın onlara ihtiyacı var
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2010, 16:02   #77
DOGU_BEY
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1073 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor için köklü bir değişim zamanı gelmiştir bu son yapılan terbiyesiz ve hadsiz davranışlar futbol takımının adeta bir çiftliğe döndüğünün bu kötü günlere nasıl gelindiğinin göstergesidir!
sizler nasıl insanlarsınız ya böyle devrecilik adam kayırmaca yaparak delikanlılık yaptığınızı mı sanıyorsunuz? mehmet yıldız çıkıyor basit bir özürle geçiştiriyor hani kaptan ya ona dokunulmaz! kaptana bakın hele 4 kişiyle bir adama saldırıyorlar ya sen sedat efendi? bilicayla oluşan uyum sayesinde top oynamayı öğrendin maksimum performansını sergiledin yanından öyle savunma oynamayı bilen bir adam ayrıldıktan sonra gerçek kapasiten çıktı ortaya ayrıca her yıl gördüğün gereksiz ve sınırları zorlayan kartlarını disiplinsizliklerini saymıyorum bile !! sen kimsin de o onurlu sivasspor formasını kaldırıp atıyorusn! hayrettin ya sen? bir de öz sivaslı olacaksın öz sivaslı delikanlı olur 4 kişiyle bir olup suçu ne olursa olsun bir kişiye saldırmaz ! hala seni alkışlayanları sana tempo tutanalrı anlamıyorum her dönem mutlaka böyle bir sorunlu davranışın oluyor ama birkaç pohpohlayan çıkıyor bi şekilde seni kolluyor! belki de abdurahmandan böyle bir olaya karışmasını beklemezdim demek ki sedat ve mehmet abilerinden kapmış o da birşeyler!

performans kötü oyun formsuzluk da eleştiriler belli bir dozda olmaldıır doğru sınırlar aşılmamalıdır ama futbol takımında hem de her maçta banko 11 de oynayan bu adamların yaptığı be densizliğin hiçbir mazareti ve özrü olamaz! kimse sivasspordan değerli ve büyük değildir! bu saatten sonra bu adamlar bu takımda kalacak ve oynayacaksa yazıklar olsun! sizleri bugünlere getiren sivasspor, buradan almasını da bilir! gerekirse paf takımdan adamlarla maçlara çıkılsın oynamayan oyunculara şasn verilsin ama bu densizlikleri yapanlar Sivasspor bünyesinde kalasın! herşey 3 puan + prim demek değildir sporuc ahlaklı olmalı kulüp onurlu durmalıdır! ben başkanımıza güveniyorum ama onun dışında bazı isimler var böyle olayalara prim veren özellikle! onlar da artık gitisn bu takımdan!

Sivassporda köklkü değişikliğe yendine yapılanmaya ihtiyaç vardır onun yapılma zamanı da tam bugündür
şimdi kaldırıp kimse bu oyuncuların şöyle emeği geçti böyle hakkı var vefasılzık etmeyin kim oynar onların yerine gibisinden laflar etmesin kim oynasın biliyor msusuz? en azından dürüst olanalr onulu duranlar ve ahlaklı olanlar!!!
ayrıca açıklamak istemdiğim çok üzüzcü olayların olduğunu da daha önce bir konuda yazmıştım demek ki ortaya çıkmış bazı şeyler ama inanın yine burada söyleyemeyeceğim bunlar gibi başka olaylar da avr malesefe
evet malesef Sivassporumuz nerlerden nerelere gelmiş!!!
Alt 20.10.2010, 16:08   #78
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

İsterse küme düşme pahasına olsun yönetim ne yapılması gerekiyorsa yapsın. Biz övüneceğmizi sahipleneceğimiz bir Sivasspor istiyoruz 4 kşiinin bir kişiye saldırdığı bir takım değil.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mishka'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2010, 16:11   #79
DOGU_BEY
Usta Yiğido

Alıntı:
mishka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İsterse küme düşme pahasına olsun yönetim ne yapılması gerekiyorsa yapsın. Biz övüneceğmizi sahipleneceğimiz bir Sivasspor istiyoruz 4 kşiinin bir kişiye saldırdığı bir takım değil.
ağzına sağlık kardeşim birbirinize saldıracağınıza rakibe sladırın puan için savaşın adamalr demek ki takımda çete kurmuşlar kendi yanında olanları kolluyorlar olmayanalrı dışlıyorlar yazıklar olsunn!
Alt 20.10.2010, 16:17   #80
TurkuTadinda
Yeni Yiğido

TurkuTadinda - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TurkuTadinda FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kendi Ülkesinde Olmayan Ve Dilini bilmediği Bir Ülke Burasi ona Sahip Cıkacak olan Sivassporun Guya Abeyleri Dayak Atılıyor Ben Sivasli Olarak cok Utandım Bu Heriflerin Direk Gonderilmesi Lazım

Onurlu bir İkinci Liği Tercih Ederim
TurkuTadinda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda TurkuTadinda'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
dayağı, keitaya, meydan