Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
anlatmak istediğim hakemin bizi kayırması değil...hatta cümlelerime balamadan sunu bilmeni isterim ben bursasporluluğum bir yana sivasıda tutarım bu yüzden bu foruma üye oldum..sıvas g.s galıbıyetınden sonra buradakı bır çok arkadas sampıyonluk naraları atarken ben herkeslerı uyararak evvela takıma sahıp cıkılıp takımdakı eksık yanları tespıte davet ettım...sivas bursa macında g.s macından çok daha ıyı oynadı ama takımda aksayan yönlerı coğu kısı görmemezlıkten geldı bursa macındakı hakem hatalarına bende katılıyorum..ama olay sudur kı sıwasspor gıbı köklu bızım sampıyonluğumuzun en buyuk nedenı olan kulubun basın sözcusu cumlelerı doğru kullanmalıdır..kullanmazssa haklıyken haksız duruma duser..gecen yıl bızım ıbrahım baskan mesut mestan adıl cenkcıler (bu saydıklarım yonetıcılerımızdır)hakemler hakkımızı katlettığı bır cok macta çok sıwrı cıkıslar yapmamıslardır ..belkıde bu yonlerı kendılerını tff ye sempatık hale getırmıstır bakınız bu bıle bır takım adına kazanctır..kardesım benım en buyuk derdım sudur : hakkınız yenebılır bu ne ılk nede son olacaktır ..sen tepkını elbette göstereceksın ama abartmayacaksın ve oturup ısıne bakacaksın eksıklerını gıdereceksın..ben burada sayın unsalın sadece ve sadece gündem değitirmek için bu acıklamaları yaptığına inanıyorum..sunuda belırtmek ısterım kıbana göre sayın bakkal bır co karkadasımın dedığı gıbı kötu bır hoca değıldır ben yıılardır futbolun ıcınde olan bırıyım futbolda oynadım ..mesut bakkalıda her daım takıp ve takdır ederım...emınım kı buca macı mesut bakkal ve sız sıvassporun cıkıs maçı olacaktır unutma bu cumlemı.. bursadan saygılar...
|
Bir çok dediğinde haklısın. Ama gündemi değiştirmeye gerek yok gündem bu zaten.
Her maçta bir kopma noktası vardır.
Bu maçın kopma noktasıda kayserinin birinci golündedir.
Tamam kural hatsı olmayabilir.
Ancak o golü nasıl verebiliyor.
Antep maçında faul bizim golümüz sayılmadı ve bizim pozisyonda faul yoktu. Maraton programındada net gol dediler.
Kayserinin golünede faul dediler. Marcus Merk gibi bir hakemin yorumları.
Lafı uzatmaya gerek yok bizim ilk rakibimiz hakem. Futbolcularımız işlerini yapıp hakemlere forma atmadıkları sürece hakemleride yenebiliriz.
Bu senede siz şampiyon olursunuz İNŞALLAH en içten dileklerimle başarılar...