Bursa maçında puanımız uçtu, Antalya maçında uçtu, bu maçta uçtu.. Hep uçuyor. Şu şans melekleri bizim üzerimizde neden uçmuyor bilmiyorum. Kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallah...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Mehmet Nas eskisehir macindada cok önemli bir pozisyonda golu atamayarak o macta beraber kalmamizin baslica sbeyidi bugünde gene son dakikada iyi vurus yapamayinca 1 puani kacirdik ne diyelim kismet insallah bundan sonrada böyle pozisyonlar gol olurda seviniriz.
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
arkadaslar bir konuya dikkatinizi cekerim bizim futbolcular kismetsizli nispetsizlik ve sansizlik tan bahsediyorlar su an bende oyle sinirliyi ki belki sacmalicam yoksa bizim oyuncularin hatta takimin uzerinde bir buyu mu var
(cidiiyim)
arkadaslar bir konuya dikkatinizi cekerim bizim futbolcular kismetsizli nispetsizlik ve sansizlik tan bahsediyorlar su an bende oyle sinirliyi ki belki sacmalicam yoksa bizim oyuncularin hatta takimin uzerinde bir buyu mu var
(cidiiyim)
büyüyü sylla, balili, tum, muhammed ali yapmış olabilir...bu adamları zorla gönderdik takımdan...
sevgili mehmet nas;
böyle bi pozisyon için 15 sene değil 15 dakika çalışsan yeter. naçizane fikrim top önüne geldiğinde bir sağ ayağın olduğunu hatırlaman. sol yerine sağ ayağınla vursan gol olur....bu kadar basit
evet takimda canlanma var ikinci yari gercekten superdiniz.devre arasi ins defansada iyi bir iki takviye olursa bu takim riza hocayla cok canlar yakacak.bize dusen gorevde bu kotu gunde takimimiza sahip cikacagiz maclarina mutlaka gitmelizyiz takimimizi yanlizliz birakmiyacaz SUSEHRILI YIGIDOLAR