08.11.2010, 23:57
|
|
|
Usta Yiğido
1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Maç sonu açıklamaları
Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı
O futboldan anlamadigini bahsettigin kardes benim herhalde. Neyse, sen ya beni yazdiklarimi okumadin yada aklinda baska türlü kalmis.
Neyse ben sana yine tekrar edeyim söylediklerimi. Senin flash dedigini IBB, bana göre hiçte flash degil. Adamlar 10 kisi defans yapiyor, Ibrahim Akin'i önde kullaniyorlar kontratak yapmak için. IBB kaç kere kaleye geldi ilk yari. 5 en fazla 6 kere, sonuç 4 gol.
Ben dedimki sana, bu takimi yenmek için ilk golü sen bulacaksin ve erken bulacaksin. Bulacaksinki defanslari çözülsün, ardindan ikinciyi atacaksin iyice dagilsinlar diye.
Yoksa adamlar sana bir tane atiyor. Sen defansi riske ediyorsun o zaman defansi bos bulup 2inciyi atiyorlar. Ha sunu söylemek gerekiyor, Abdullah Avci tek pasla kaleye gitmeyi çok güzel ögretmis. Ayrica hepsi bitirice vurusa sahipler. Her neyse.
Ayrica ben çocuk oyuncagi demedim kesinlikle bunu sen uydurmussun. Riza hocaya katiliyorum, bizim topcularin hepsi beceriksiz ve görevlerini yapmiyorlar. Sivassporun oyunculari görevlerini gerektigi gibi yapsaydi IBB'yi parçalardi.
Bu senen flash takimlari suphesiz Karabükspor ve Kayserispor. IBB degil.
Ayrica sana birsey diyeyimmi Bursa'li kardes, Bursasspor neden böyle kötü sonuçlar aliyor sampiyonlar liginde biliyormusun, bizim lig gerçekten kötü takim ve oyunculardan olusuyor. En iyi takimimiz olan Bursasspor'un samiyonlar liginde hali duman, var diger takimlarimizi samiyonlar liginde sen düsün.
Hani ligimizin kalitesinden bahsedenlere sadece gülüyorum. Türk oyunucularini toplasan orta derecede bir milli takim bile çikaramiyoruz.
Bir Eskisehir, Sivas, Ankargücü, IBB, Antalya, samiyonlar liginde olsa gruptaki en kötü takimdan en az 10 tane yer gelir.
Gelmis halen flash takimdan bahsediyorsun. Flash takim olan aslinda Sivasspor, bu kadarmi beceriksiz topcular olur. Bu kadarmi kötü derecede oynar insan. En kötüsü karsindaki takimlarda o kadar kötülerki.
Zamanim yok kuzen, daha yazardim ama simdilik bu kadar olsun.
|
değerli kardeşim:
futbolu bilmek dedim ve bunu genel anlamda soylemek istedim...maçtan once doğru yerlere değebilirsen ortaya çıkabilecek yanlışları daha net gorebilirsin bunu anlatmak istedim..ikimizide zıt yorumları vardı ben senin futbolu bilmediğini soylemedim oyle bir cümlemde yok zaten orda..kaldıki bu haddim olamaz..lakin gostermeye çalıştığım ornek kotü seçilmiş bir ornek olmuştur kusuruma bakma bazen istediğin şeyleri net ifade edemiyorsun ..ama hala katılmadığım yanların var...karabük bu yıl süper lige çıktılar bomba gibiler kayseri kaç senedir ortalarda yok aşağılarada düşmüyor bu sene çıkışa geçtiler..sen yeni çıkmış karabükü 11 haftada flas takım statüsüne sokabiliyorsun..sizlere şampiyonluk yolunda en büyük çelmeyi bizim şampiyonluğa giderken aldığımız en büyük darbeyi yapan İBB yi kaale almıyorsun..saygı duyuyorum aslında bütün bunlar bizlerin fikirleridir çokta fazla dallandırmaya gerek yoktur(karabük kayseride iyi takım ama ikiside çok geçmeden 10 sıralara ineceklerdir) soz bursasporumuza gelmişken alınmış tüm mağlubiyetlerin kredisi türkiyede bursaspor adına vardır..bu takım eldeki adamlardan kurulmuştur mütavazi sayılabilecek kadroyla şampiyon olmuştur ..şampiyonlar ligine gitmeme lüxüde yoktur..alınan kotu sonuclar takdir edeceğin gibi ManU Valencia Glaskow gibi rakiplerdir..ben en başından bunun boyle olacağını zaten biliyordum bilmesinede mağlup olmuşsun galip gelmişsin bu ilk yıl için çoktaonemli değildir..onumuzdeki olası bursasporun şampiyonluğunda alınabilecek olası aynı yenilgiler sonrası herkesten fazla bizler gerekeni yaparız ligimizin kalitesi konusunda seninle hemfikirim bunun tartışılabilecek en ufak bir yanı bile yoktur..ama iyisiylede ktüsüylede bu lig bizim ligimizdir...aslında ben sana bunların cewabını yazmayacak sadece istemeden yanlış bir cümleyle bir onceki yorumumda yanlış anlaşıldıysam onun ozürünü yazacaktım bak konu nerelere geldi...tekrar kusura bakmayın lütfen...saygılar..
|