Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maç sonu açıklamaları
Alt 08.11.2010, 15:25   #71
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1014 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Maç sonu açıklamaları

Aşağıdaki yazıyı birkaç defa yazmıştım.
En son da 18.10.2010'da yazmışım. Aşağıda, tekrar okuyun.
Ve olanlara çok şaşırmayın !

Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!! 18.10.2010, 10:47 #202
Kokomo
Tecrübeli Yiğido
118 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!

--------------------------------------------------------------------------------

Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum ;

"Bir an önce Mesut Bakkal gonderilmelidir. (Gururu olsaydı zaten istifa ederdi ama tazminat peşinde).

Yeni gelecek hoca takımı ve şehri zaten devre arasına kadar ancak çözecektir. Yani devre arasına kadar yine kötü sonuçlar devam edecektir.

Ama sadece hocanın gitmesi bizi kurtarmaz. Ara transferde 2'si yabancı banko oynayacak 6 futbolcu alınmalıdır.

Ama ne yeni hoca ne de yeni 6 oyuncu bizi yine kurtarmaz ! Çünkü geçen seneki Denizli gibi, takım takım olana dek 15.sıradaki takım 10-12 puan fark açarsa ne olursa olsun yine düşeriz ! "

Sözün özü tüm camia kendisini şimdiden Bank Asya'ya hazırlasın !!!

Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz... fatih585858
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 17:47   #72
furkandtr
Acemi Yiğido

furkandtr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 furkandtr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maç sonu açıklamaları

Takım mücadele etmek istiyor onlar istemezki yeterince yuhlanmayı takımımıza fazla tepki göstermeyelim.
furkandtr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 19:01   #73
mgulseven
Yiğido

mgulseven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 120 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 mgulseven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hocam biz yeterince rezil olduk iki senedir.Özür dileriz takım ve futbolcular adına sizinde kariyerinizi rezil ettiler.Ama ne yaparsınız ki can çıkmadan huy çıkmazmış işte örnegi bizim futbolcular öyle yüzsüz olmuşlar öyle onursuzlar ki sizi 4-0 rezil ettiler adamlar ikinci yarı üstümüze tekrar yüklense 7 veya 8 de olurdu.Neyse verilmiş sakanız varmış.
mgulseven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 19:07   #74
bulutbey27
Tecrübeli Yiğido

bulutbey27 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

268 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 bulutbey27 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takım değişmezse lig değişir zaten o zamanda ona göre bir kadro zaten kurulur ben önce mehmet yıldızın gitmesini isterim çünki o arkadaş futbolu kafa olarak bitirmiş 4 eylül belediyede bile oynayamaz süper lig neyine git otelini çalıştır artık memet bugüne kadarki emeklerine teşekkür ederiz ama futbolda geçmişi unutmayan mahvolur o yüzden senin devrin bitti
Alt 08.11.2010, 19:54   #75
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

bence camianın içinde büyük sıkıntılar büyük çalkantılar var futbolcular arasındada buyuk ucurum ve ayrılıklar var zaten mehmet keita olayında hafiften bu belli olmuştu hocalık yönetimlik bi şey değil bence futbolcular arasında dışarıya sızmayan sıkıntılar var başka bi şey gelmiyor aklıma
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 20:03   #76
keskin5858
Acemi Yiğido

keskin5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

47 Mesajına 89 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 keskin5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BİZ BU HALLERE DÜŞECEK TAKIMMIYDIK, BİZİ BU DURUMA GETİRENLER UTANSIN. YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR BEYLER, BU TAKIMDA OYNAYAN HER FUTBOLCU BİR GÜN TERKEDİP GİDECEK YİNE SİVASSPORUN DERDİ VE SIKINTISI SİVASLI ÇEKECEK BU NEDENLE HEPSİNİ KASDETMİYORUM AMA BAZI RUHSUZ FUTBOLCULARA KUSEREK TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYALIM. BU SİVASSPOR SİVASLININ MALIDIR. UMUT EDİYOR VE DİLİYORUM Kİ BU SENE LİĞDE KALACAĞIZ. SAYGILARIMLA.
keskin5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 23:35   #77
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aşağıdaki yazıyı birkaç defa yazmıştım.
En son da 18.10.2010'da yazmışım. Aşağıda, tekrar okuyun.
Ve olanlara çok şaşırmayın !

Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!! 18.10.2010, 10:47 #202
Kokomo
Tecrübeli Yiğido
118 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!

--------------------------------------------------------------------------------

Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum ;

"Bir an önce Mesut Bakkal gonderilmelidir. (Gururu olsaydı zaten istifa ederdi ama tazminat peşinde).

Yeni gelecek hoca takımı ve şehri zaten devre arasına kadar ancak çözecektir. Yani devre arasına kadar yine kötü sonuçlar devam edecektir.

Ama sadece hocanın gitmesi bizi kurtarmaz. Ara transferde 2'si yabancı banko oynayacak 6 futbolcu alınmalıdır.

Ama ne yeni hoca ne de yeni 6 oyuncu bizi yine kurtarmaz ! Çünkü geçen seneki Denizli gibi, takım takım olana dek 15.sıradaki takım 10-12 puan fark açarsa ne olursa olsun yine düşeriz ! "

Sözün özü tüm camia kendisini şimdiden Bank Asya'ya hazırlasın !!!

Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz... fatih585858
tesbit ve neri açısından harika bir yorum yapmışsın..sanırım daha once okumuştum bunu..sadece iki cümlene katılmıyorum birincisi mesut bakkalın gonderilme isteğini içeren cümlen ikincisi bank asyayla ilgili olan...asla bu takımın her ne olursa olsun düşeceğine inanmıyorum..bunu içtenlikle soylüyorum...saygılar...
Alt 08.11.2010, 23:37   #78
rmznshn
Acemi Yiğido

68 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 rmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISI

Rıza Hocanın maç sonu açıklamalarıyla Başkanın bugün yaptığı basın toplantısındaki söylemleri aynı doğrultuda. İkisi de Sivassporda artık köklü değişikliklerin olması gerektiğini dile getirdi. ama şu an için ligin ilk yarısının bitmesini ve akabinde gerekli kararları alacaklarını söylediler. ligin bitmesine 6 hafta kaldığını ve bu futbolcularla ilk yarıyı bitireceklerini söylediler. bence de biraz olsun haklılık payları var. peki devre arasında neler yapılmalı?
Bana göre bazı futbolcuların Sivasspordaki misyonları bitti. Bazı futbolcular da kendilerine verilen şansları sonuna kadar kullandılar ama başarılı olamadılar.
AKIN: Sivasspora geldiği ilk günden beri Şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda Petkoviçin yokluğunda gösterdiği başarılı performansların dışında özellikle bazı negatif yönlerini geliştirememesi yüzünden bize kaybettirdiği puanlar ortada. Topu iyi oyuna sokamaması, geri paslardaki ayağınının ayarsızlığı, aut atışlarında topun orta sahayı bile geçememesi, defans arkasına atılan toplarda kaleyi zamanında ve çabuk şekilde terk edip atakları önlememesi bizim başımıza yeteri derecede dert oldu. Bence devre araasında kendine kulüp bulması gerekir.
ABDURRAHMAN-SEDAT : Bu iki futbolcu aynı anda kulüpten içeri adım attılar. ve aynı anda da kulüpten ayrılmalılar. Abdurrahman için çok önemli bir tespitte bulunmak istiyorum. Sivasspor formasıyla attığı üç gol dışında (Bursa-Trabzon-Galatasaray) acaba bir düşünün bakalım? YAPTIĞI BİR ORTA İLE VEYA BİR ASİSTLE GOL ATTIRDI MI? Ben çok maç canlı seyrettim, bütün golleri de izledim ama abdurrahmanın yaptığı bir ortanın golle tamamlandığını hatırlamıyorum. Sedat artık eski Sedat değil. Çok ağır kalıyor. Zaten ağır oldğunu bildiği için defans çizgisini hep geride kurmaya çalışıyor. Bu yüzden ofsaytı bozan ilk adam oluyor. Hamleleri artık yavaş. Ya top ya adam diyor. bir çok pozisyonda kartla burun buruna kalıyor. Topu oyuna sokması zaten iyi değildi. Şimdilerde ise uzun top atma gayreti dışında hiçbir şey yapmıyor. Diallonun topla driplinglerini hatırlarsak Sedatın bunları yapması mümkün değil. Kısacası Abdurrahman ve Sedat artık Sivasspordaki mizyonlarını tamamladılar. Devre arasında isteyen kulüplere 3-5 demeden satılmalı. Özellikle Abdurrahmanın alıcısı çok olacaktır.
MEHMET YILDIZ : Gerçekten Sivasspor tarihinde unutulmayacak bir futbolcu olmuştur. Son on yıldaki her başarıda imzası ve katkısı olmuştur. Sivasspora çok şey vermiştir. Ama unutmamak gerekir ki Sivasspor da ona çok şey vermiştir. Mehmeti Mehmet yapan Sivasspordur. Özellikle son dört yıldır Sivassporun oyun anlayışı Mehmetin üzerine kurulu olmuştur. Onun kadroda varlığı takıma iyi bir golcü alınmamasına sebep olmuştur. Şu an satış listesine koysak süper ligdeki bir çok anadolu kulübü hemen almak isteyecektir. Fizik gücüyle oynayan biri olarak son geçirdiği sakatlık onun da belini bükmüştür. anlaşılan o ki artık eski Mehmeti seyredemeyeceğiz. Sivasspordaki emeklerine teşekkür edilmeli ve devre arasında yollar ayrılmalı.
CEYHUN : Belki iki yaş daha genç zamanında gelseydi şampiyon olabilirdik. ama görüyoruz ki 33 yaşın verdiği yorgunluktan dolayı sahada istediğimiz Ceyhunu göremedik. Göreceğimizi de sanmıyorum. Takımı ağırlaştırdığı bir gerçek. Hakemlerle uğraşmaktan maçlara konsantre olamıyor. Maliyetinin fazla olduğunu düşünülürse devre arasında sözleşmesi fesh edilmeli.
ERMAN : Ne umutlarla alınmıştı ama bir türlü isteneni veremedi. Zannedersem kafa olarak bitik durumda. Kendisine bütün teknik direktörler güvendi ama o herkesi mahcup etti. Şu saatten sonra da faydalı olacağını sanmıyorum. Satış listesine konacaklardan biri de Erman.
İBRAHİM ŞAHİN : Alındığında gerçekten ümitliydim ama fos çıkan bir transfer oldu. Sivasspordan parazit gibi beslenen futbolculardan biri. Devre arasında gönderilmeli.
KAMANAN-KEİTA-SAİDO : Bu üç yabancının da Sivasspora bu saatten sonra vereceği bir şey yok. Yabancı kontenjanını boş yere meşgul ediyorlar. Satış listesine konulmaları gerekir bence.

Tabi başkanın ve hocanında dediği gibi kalan 6 maçtaki performanslara göre bu liste yeniden şekillenebilir. Ben bu on futbulcunun Sivasspordaki şu ana kadarki performanslarına göre gönderilmesini doğru buluyorum.

İnşallah kalan 6 maçta bütün futbolcular istediğimiz performansları gösterir ve istedğimiz puanları alırlar da biz haksız çıkarız. Ama reçete burada belki 6 hafta sonra lazım olur.
rmznshn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 23:57   #79
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O futboldan anlamadigini bahsettigin kardes benim herhalde. Neyse, sen ya beni yazdiklarimi okumadin yada aklinda baska türlü kalmis.

Neyse ben sana yine tekrar edeyim söylediklerimi. Senin flash dedigini IBB, bana göre hiçte flash degil. Adamlar 10 kisi defans yapiyor, Ibrahim Akin'i önde kullaniyorlar kontratak yapmak için. IBB kaç kere kaleye geldi ilk yari. 5 en fazla 6 kere, sonuç 4 gol.

Ben dedimki sana, bu takimi yenmek için ilk golü sen bulacaksin ve erken bulacaksin. Bulacaksinki defanslari çözülsün, ardindan ikinciyi atacaksin iyice dagilsinlar diye.

Yoksa adamlar sana bir tane atiyor. Sen defansi riske ediyorsun o zaman defansi bos bulup 2inciyi atiyorlar. Ha sunu söylemek gerekiyor, Abdullah Avci tek pasla kaleye gitmeyi çok güzel ögretmis. Ayrica hepsi bitirice vurusa sahipler. Her neyse.

Ayrica ben çocuk oyuncagi demedim kesinlikle bunu sen uydurmussun. Riza hocaya katiliyorum, bizim topcularin hepsi beceriksiz ve görevlerini yapmiyorlar. Sivassporun oyunculari görevlerini gerektigi gibi yapsaydi IBB'yi parçalardi.

Bu senen flash takimlari suphesiz Karabükspor ve Kayserispor. IBB degil.

Ayrica sana birsey diyeyimmi Bursa'li kardes, Bursasspor neden böyle kötü sonuçlar aliyor sampiyonlar liginde biliyormusun, bizim lig gerçekten kötü takim ve oyunculardan olusuyor. En iyi takimimiz olan Bursasspor'un samiyonlar liginde hali duman, var diger takimlarimizi samiyonlar liginde sen düsün.

Hani ligimizin kalitesinden bahsedenlere sadece gülüyorum. Türk oyunucularini toplasan orta derecede bir milli takim bile çikaramiyoruz.

Bir Eskisehir, Sivas, Ankargücü, IBB, Antalya, samiyonlar liginde olsa gruptaki en kötü takimdan en az 10 tane yer gelir.

Gelmis halen flash takimdan bahsediyorsun. Flash takim olan aslinda Sivasspor, bu kadarmi beceriksiz topcular olur. Bu kadarmi kötü derecede oynar insan. En kötüsü karsindaki takimlarda o kadar kötülerki.

Zamanim yok kuzen, daha yazardim ama simdilik bu kadar olsun.
değerli kardeşim:
futbolu bilmek dedim ve bunu genel anlamda soylemek istedim...maçtan once doğru yerlere değebilirsen ortaya çıkabilecek yanlışları daha net gorebilirsin bunu anlatmak istedim..ikimizide zıt yorumları vardı ben senin futbolu bilmediğini soylemedim oyle bir cümlemde yok zaten orda..kaldıki bu haddim olamaz..lakin gostermeye çalıştığım ornek kotü seçilmiş bir ornek olmuştur kusuruma bakma bazen istediğin şeyleri net ifade edemiyorsun ..ama hala katılmadığım yanların var...karabük bu yıl süper lige çıktılar bomba gibiler kayseri kaç senedir ortalarda yok aşağılarada düşmüyor bu sene çıkışa geçtiler..sen yeni çıkmış karabükü 11 haftada flas takım statüsüne sokabiliyorsun..sizlere şampiyonluk yolunda en büyük çelmeyi bizim şampiyonluğa giderken aldığımız en büyük darbeyi yapan İBB yi kaale almıyorsun..saygı duyuyorum aslında bütün bunlar bizlerin fikirleridir çokta fazla dallandırmaya gerek yoktur(karabük kayseride iyi takım ama ikiside çok geçmeden 10 sıralara ineceklerdir) soz bursasporumuza gelmişken alınmış tüm mağlubiyetlerin kredisi türkiyede bursaspor adına vardır..bu takım eldeki adamlardan kurulmuştur mütavazi sayılabilecek kadroyla şampiyon olmuştur ..şampiyonlar ligine gitmeme lüxüde yoktur..alınan kotu sonuclar takdir edeceğin gibi ManU Valencia Glaskow gibi rakiplerdir..ben en başından bunun boyle olacağını zaten biliyordum bilmesinede mağlup olmuşsun galip gelmişsin bu ilk yıl için çoktaonemli değildir..onumuzdeki olası bursasporun şampiyonluğunda alınabilecek olası aynı yenilgiler sonrası herkesten fazla bizler gerekeni yaparız ligimizin kalitesi konusunda seninle hemfikirim bunun tartışılabilecek en ufak bir yanı bile yoktur..ama iyisiylede ktüsüylede bu lig bizim ligimizdir...aslında ben sana bunların cewabını yazmayacak sadece istemeden yanlış bir cümleyle bir onceki yorumumda yanlış anlaşıldıysam onun ozürünü yazacaktım bak konu nerelere geldi...tekrar kusura bakmayın lütfen...saygılar..
Alt 09.11.2010, 00:02   #80
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben bu İ.b.b maçına kadar bu takım düşmez rahat olun diyordum ama bu başımızın belası İ.b.b ile oynan karşılaşma benımde kanımı dondurmadı değil. Bu ruhsuzlukla bankasya kacınılmaz son ama toparlanırsak ligden düşmeyız,bugun bızım bankasyaya dusdugumuzun garantı oldugunu soyleyen taraftarların takımlarıyla aramızda 3-4 puanlık fark oldugunuda unutmayalım.Hiçbir şey bitmiş değil.
Bu bi kaç günlük şok sonrasında taraftarlarında silkelenmesi gerekiyor. Karabük maçında küskünlük yapmak bizlere yakışmaz. Her şey bi tarafa o arma uğruna stadda olmalıyız.
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
açıklamaları, ediliyor, gideceği, kimlerin, maÇ, merak, sonu, takımda