Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından
Alt 14.11.2010, 23:00   #51
rmznshn
Acemi Yiğido

68 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 rmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçın ardından

Herkes gibi ben de Kasımpaşa maçı sonrası tıpkı daha önceki maçlarda olduğu gibi yine kahroldum. geçen haftaki 4-0 lık yenilgi sonrası takım içindeki gitmesi gereken futbolcuları yazmıştım. aynı düşüncelerimin bu maçtan sonra da değişmediğini gördüm. tüm taraftarlar üzgün ve son derece öfkeli. bir şekilde takıma veya yönetime olan tepkilerini göstermek için değişik alternatifler ortaya atıyorlar. benim bu konuda ise şöyle bir önerim var:
sivasspor.com sitesinin ana sayfasındaki resimde şöyle yazıyor: "BU ÇAMURDAN BİRLİKTE ÇIKACAĞIZ." peki hem bu düşüncede olup hem de takımı statta yalnız bırakmak olur mu? Tamam herkes öfkeli, herkes üzüntülü ve kahroluyor. Ama gelin tepikimizi tribünleri boş bırakarak değil aksine tüm stadı doldurarak gösterelim.
Rıza hocanın devre arasında takımda köklü değişiklikler yapacağı kesin. bu maçta da bunun sinyallerini çıkardığı kadroyla verdi. ama unutmayalım daha ilk yarının bitmesine 5 maç var. ilk yarıyı 7 puanla ve sıralamada son sırada olacak şekilde bitirirsek ikinci yarıda bu durumu değiştirmemiz mucize olur. ama herkes şunu aklında geçiriyor herhalde . iki maç kazansak 3-4 basamak yukarı çıkarız diye. bunu yapabiliriz aslında. bugünkü maça bakarsak kasımpaşa öyle aman aman bir futbol oynamadı. hatta bizim girdiğimiz pozisyon sayısı onlardan fazla bile. haftaya aynı durumda niye biz olmayalım. yine söylüyorum. herkes çok üzüntülü ve dertli. ama gelin haftaya her zamankinden farklı bir 4 eylül stadı görsün futbolcular. en azından Sivassporun yalnız olmadığını sahipsiz olmadığını herkes anlasın. bizler de sivassporu yalnız bırakırsak işte o zaman bank asyaya düştüğümüzün resmidir.
rmznshn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rmznshn'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.11.2010, 23:29   #52
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu kadar ruhsuz adami ligde bulmak isteseniz bulamazsin ama ne yazikki hepisi bizim takimi bulmus bundan sonra bu ruhsuzlarla ne ligde kalabiliriz nede puan toplaya biliriz ara transferindende umudum yok istenilen futbolcular puan tablosuna baktiktan sonra zaten gelmeyecekler tek yapilacak bir is var ise oda takimindan nekadar ruhsuz var ise hepisinin ellerine bavullarini verip güle güle demek.bosuna paf takimdaki genclerin haklarini yemesinler onlarla sahaya ciksinlar hic olmazsa onlar formasi icin elinden gelen her mücadeliyi veriller.yenilseler bile bu ruhsuzlar gibi ezilmezler
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 57 Mehmet'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.11.2010, 00:46   #53
hercaii_58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hercaii_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maçı televizyondan seyrettim takımda kimse hiçbirseyi umursamıyor. hocayı da anlamıyorum mesut hocanın yanlışlarına devam ediyor. hala mehmet yıldız oynuyor, yeter artık bırakın su adamı. devre arasında göndereceklerinizi şimdi kadro dısı bırakın. rıza hoca takviye diyo, takım değisecek diyo. böyle dersen ve de gidecek futbolcuyu oynatırsan o adamlardan bişey bekleme. şu cihanı hiç bir hoca anlamadı, bu adam kanatta oynamaz, forvet arkasında gecen sene sonunda ne kadar faydalı oldu, yerinde niye oynatmıyolar anlamıyorum. sedatlardan ugur kavuktan ne beklioruz anlayamıyorum. düştük % 95 diyim. ama düşmezlerse helal olsun. ayrıca bu durumda devre arasında kim gelmek ister bu takıma onu da bilemiyorum.
hercaii_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hercaii_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.11.2010, 01:04   #54
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

geçen sene diyarbakırın ikramı sayesinde ligde tutunduk bu sene rakiplerimizin ikrama niyeti hiç yok aklıma bu yıl ligden düşmenin olmayacağına(ligin 20 takıma çıkması)dair karar alınmasından başka ümit gelmiyor.şu halimize bak adam gibi oynayıp bir maçtan zevk alamaz hale geldik
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2010, 06:55   #55
berduh
Yiğido

berduh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 235 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 berduh ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

artık sadece tek kelime.

RUHSUZLARRRRRRRRRR!!!!!!!!!
Alt 15.11.2010, 07:28   #56
final
Acemi Yiğido

23 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 final FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben bu takıma hocanı yerinde olsam bu hafta paf takımdan 4-5 futbolcu alırım ceplerinede kazanırsa 30.000 tl vermeyi tahhüt ederim ozaman maçı kazanma şansı artar yenilse ne olur hiçbirşey olmaz zaten yeniliyorlar çünkü bu futbolcular doymuş ve kafalarından sivassporu silmişler
final isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2010, 08:08   #57
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rıza hoca herşeyi bir kenara bırakıp risk alıp geldi sivasa.. takım küme düşse bile rıza hocayı ve başkanı bırakmamamız lazım derim ben.. her takım küme düşebilir
nasıl yorum bu takım kımsenın malı degıl allah korusun dusersek sılınır gıderız.
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2010, 10:10   #58
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1655 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Sivasspor, rakibine karşı ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Demekki en kötü sezonumuz.Hem kasmpaşaya ilk kez yenildik,Hemde bu sezon ilk galibiyetlerini bizden aldılar.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2010, 10:16   #59
kanımaksa58
Yiğido

kanımaksa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 kanımaksa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

topta kansız arkadaş girmeyince girmiyor ne yapcan bu takımın acilen değişmesi lazım
kanımaksa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2010, 10:42   #60
eyupkocak
Tecrübeli Yiğido

eyupkocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

225 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 eyupkocak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben inadına Karabük maçında stadda takımıma destek vermeye gideceğim. Bi abimiz ne güzel demiş yukarıda,Sivasspor'luyum diyen adam hiçbirşey için olmasa bile sırf o arma için oraya gitmeli..
yani mecburen gidecez ama takım da bizim için biraz oynasa yaa

Etiketler
ardından, maçın