Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mecnun Otyakmaz'a güveniyorum
Alt 19.11.2010, 23:20   #17
mgulseven
Yiğido

mgulseven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 120 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 mgulseven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mecnun Otyakmaz'a güveniyorum

Sayın mehmet çapraz çok güzel konuşmuş ve çok güzel konulara deginmiş.Fakat burada anlamadıgım birşey var....Her zaman birşey istenirken taraftardan ve SİVAS'lılardan isteniyor.Yönetimin yanlış politikası alınan kalitesiz futbolcular yanlış hoca seçimleri bunların taraftarla ne alakası var.Neden önce taraftara hesap soruluyor günah keçisi taraftar ve SİVAS halkımı.Sayısız iş adamlarımız var peki bunlar neden taraftarın yarısı kadar SİVASSPOR ve SİVAS'a yardım etmiyor yatırım yapmıyorlar.Mecliste kendini temsil etmekten aciz millet vekillerimiz var bunlar kimi temsil ediyorlar.Yönetim futfolcuları satıp paraları cebe koyarken onların yerine hiç bir yerde kendine takım bulamayan futbolcuları toplarken taraftaramı sordular acaba şimdi taraftar suçlu taraftar takıma sahip çıkmıyor diye sitem ediliyor.Birde bu konuları gündeme alalım konuşalım.SİVASSPOR hepimizin takımı hepimizin gönlünün şampiyonu hepimizin gönlünde yatan aslan ama suçlu günah keçisi fatura kesilecek olan biz degiliz.
mgulseven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
güveniyorum, mecnun, otyakmaza