Yapılan işle dalga geçmeyi bırakın, hizmet veren insanları takdir edin lütfen! Bir çok kişinin dikkatini çekmiştir eminim, Sivas'ta görev yapan bir çok spor adamının ve tesislerimizi ziyaret eden bir çok kişinin üzerinde hemfikir oldukları bir konu var ki o da tesislerimizin her açıdan on numara olduğu ve beş yıldızlı otel konforuna sahip olduğudur.
Takip edebildiğim kadarıyla yönetimimiz her yıl yeni bir takım eklemelerde bulunarak Sivasspor tesislerini daha da zenginleştiriyor. Bugün at çiftliği yapılır, yarın bakarsın Sivasspor cirit kulübü kurulur. Bugün basketbol ve voleybol için gerekli altyapı çalışmaları yapılır, yarın Sivasspor basket ve voleybol takımları Türkiye liglerinde mücadele etmeye başlar. Bu yüzden yapılan her işin, atılan her adımın kıymetini bilin. Emeği geçenleri takdir edin ve destek olun. Yok eğer elinizden bir şey gelmiyorsa hiç olmazsa engel olmayın!
Ben tesislerimizi her geçen yıl daha da güzelleştiren yönetimimize teşekkürlerimi gönderiyorum. Umarım en kısa zamanda bu güzel tesislerin karşısında en azından 33-35 bin kapasiteli muhteşem bir stadyumumuz olur! Bu konuda Mecnun başkana ve Sivasspor yönetimine hakkımızı yedirmeyeceklerine dair olan inancım sonsuzdur.
Stadyum konusunda hiç bir katkısı olmayan ve ufukları sıfır olan Sivas milletvekillerine gelince, Allah hepsinin belasını versin de hepimiz birden kurtulalım! Şu şehre, şu kulübe bir katkınız olsun be adamlar! 220 bin nüfuslu Trabzon 35 bin kapasiteli stadyum yaptırıyor, 80 bin nufuslu Rize 20 bin kapasiteli stadyum yaptırdı, sizin bu şehir için hiç mi rüyanız, hayaliniz yok??? Eğer Sivas'ın altın değerindeki arazisi alınıp 20-25 bin kişilik uyduruk bir stat Sivas'a ittirilirse Allah hepinizin belasını versin!
Beni duyuyor musun Hamza, Selami, Osman, hay Allah diğer gereksizin ismini bile hatırlayamadım!!!