Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: PEŞKEŞSPOR ve TÜRK FUTBOLU
Alt 17.12.2010, 23:05   #1
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: PEŞKEŞSPOR ve TÜRK FUTBOLU

Alıntı:
kağanhan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş kimsenin sendrom mendron moduna girdiği yok sadece olaya tarafsız bakmaya çalış bakalım geçen sene hükmen kazandığınız maçlar ve levent kzıılın federasyondaki fonksiyonunu ve etkisini cümle alem biliyor ikincisi geçen sezon boyu penaltıdan kazandığınız goller -ki sivas aynı şampiyonluğa oyandığı dönemlerde verilmeyen penaltıları devre arasında talimat alınca ölümüne oynayan bir antep maçı ve federasyonda levent kızıl gibi bir adamının olmaması ayrıca diyarbakır maçındaki olayları demişssin madem adalaet var sizin statta da benzer durumlar geçen sezon yaşandı nedne hiç bir yaptırım olmadı???

hadi bunların hepsini ama hepsini geçtik buradaki sivas-bursa maçında ertuğrul efendinin tribünlere karşı yaptığı hareketler ve takındığı tavırlar o ukala volkan şenin tribünlere yaptığı hareketler sonra da TİMSAH gözyaşalrıyla yalandan özür dilemesi ivankovun hareketleri ? ve ayrıca şampiyonluğa oynadığınz dönemde son hafatalra gelince biz sivas değiliz şampiyon oluruz cinsiden futboılcularınız ve forum sitelerinde taraftar gruplarınız verdiği demeçler? işte esas bunlardan sonra size karşı birçok kişinin U dönüşü olmuştur.ayrıca milletin gözünü efendilikle adam gibi adamlıkla boyayan eruğrul sağlam ise tam bir iki yüzlü üstelik ağzı da çok bozuk bizzzat bunu sivas- bursa maçında yedek kulubesinin arkasındaki tribündeydim orda şahit olduk küfürlerine hareketlerine ve ayrıca kayserili yakın bir arkadaşmın ertuğrul kayseriyi çalıtırırken onunla ilgili söyledikleri -ki bu kasyerili arkdaşm da kayserisporun maçalrını ve idmanalrını sürekli takip eder- ertuğrulun aslında hiç de adil olmayan ve çok kaypak bir adam olduğuna yemin edrk bizat yakından şahit olduğunu analtması...işte bütün bunalr en azından bende bursaspora karşı olumsuz bir tavır oluşturudu sevgili kardeşim ayrıca sivas şampiyonluğa oyandığı dönemlerde ne sizden ne de diğer anadolu takımlarından öyle dstek mesetek de görmedi bırakın bu masalları!
Ewwela anlattığın her cümleye saygı duyuyorum...ama hepsi yanlıs...sondan baslayarak söylemeliyimki hiç kimse masal anlatmıyor...Bursa sampiyonluğa giderken haksız penaltılar aldı Sivas giderken penaltıları werilmedi bu mudur tarafsız bakıs acısı...2009-2010 yılının istatistiklerine bi göz atarsan Bursasporun en az penaltı kullanan takımlardan biri olduğunu görürsün...Diyarbakırda yapılmaya çalısan katliamın hiç birisi Bursada olmadı..sen oradan konusuyorsun ben 37 yasındayım 30 yıldır Bursa stadında maç izlerim...Bursada hiç kimse Diyarbakır halkı veya takımına küfür etmemistir ..teröristbası ve malum gruba tepki vardır ki bizim tribünü bilirsen cok sehit weren bir tribündür bunun için besteler yapılmıstır ve bu sadece d. bakır macı değil her maç söylenir..anlatmak istediğin olaylı mac buysa cewabı budur bunun dısında Bursada hiç bir takımla problem yasanmamıstır...Sivas hakkındaki demc olayını cıkarıp temcit pilavı gibi sürekli vizyona koyan istanbul basınıdır bursadaki her futbolcu we yöneticinin werdiği demeçler Bursa kenti sanayii ve futbol kültürüne sahip bir sehirdir Sivasspor sampiyonluğu kowaladıktan sonra bir takım hatalar yapmıstırki ligin altına inmistir biz bu duruma düsmeyiz düsmemek için bir çok gerekcemiz ve sahip olduğumuz olgular wardır....bunun neresi Sivassporu küçümsemektir...Ertuğrul Sağlamın avukatı değilim kendi karakteri onu bağlar..tarafsız bir gözle değerlendirecek olursak bir yanda 3 milyon sehir ve türkiyenin geneli bağrına basmıs bir yanda senin kayserili arkadasın basmamıs...buradan herkez kendine bir fikir edinir..wolkan senın Siwasta yaptığı hareket kalp hareketidir ki bunun bence olduğu gibi buradaki bir çok kardesimcede sorun olmadığı söylenmistir..we son olarak benim güzel kardesim..Bursa bize destek wermedi demissin..en cok bu tebessum ettirdi beni..en cokta bunun gibi cümleler üzüyor bizleri...Bursa stadında kardesimiz ankaragücünden sonra actığımız tek bayrak SİVASSPOR bayrağıdır siz sampiyonluğa giderken...biz Sivasa sunu yaptık bunu yaptık gibi seyler söylemek istemiyorum artık görünen köy klawuzda istemez..bunu burada çok kardesim görüyor zaten..en büyük temennim bizlerinde yanlısı warsa bunu duzeltmemiz ama senin gibi değerli kardesleriminde yanlıs bildiği seylerden arınmasıdır.........
Alt 17.12.2010, 23:12   #2
kağanhan58
Acemi Yiğido

kağanhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 129 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 kağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: PEŞKEŞSPOR ve TÜRK FUTBOLU

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ewwela anlattığın her cümleye saygı duyuyorum...ama hepsi yanlıs...sondan baslayarak söylemeliyimki hiç kimse masal anlatmıyor...Bursa sampiyonluğa giderken haksız penaltılar aldı Sivas giderken penaltıları werilmedi bu mudur tarafsız bakıs acısı...2009-2010 yılının istatistiklerine bi göz atarsan Bursasporun en az penaltı kullanan takımlardan biri olduğunu görürsün...Diyarbakırda yapılmaya çalısan katliamın hiç birisi Bursada olmadı..sen oradan konusuyorsun ben 37 yasındayım 30 yıldır Bursa stadında maç izlerim...Bursada hiç kimse Diyarbakır halkı veya takımına küfür etmemistir ..teröristbası ve malum gruba tepki vardır ki bizim tribünü bilirsen cok sehit weren bir tribündür bunun için besteler yapılmıstır ve bu sadece d. bakır macı değil her maç söylenir..anlatmak istediğin olaylı mac buysa cewabı budur bunun dısında Bursada hiç bir takımla problem yasanmamıstır...Sivas hakkındaki demc olayını cıkarıp temcit pilavı gibi sürekli vizyona koyan istanbul basınıdır bursadaki her futbolcu we yöneticinin werdiği demeçler Bursa kenti sanayii ve futbol kültürüne sahip bir sehirdir Sivasspor sampiyonluğu kowaladıktan sonra bir takım hatalar yapmıstırki ligin altına inmistir biz bu duruma düsmeyiz düsmemek için bir çok gerekcemiz ve sahip olduğumuz olgular wardır....bunun neresi Sivassporu küçümsemektir...Ertuğrul Sağlamın avukatı değilim kendi karakteri onu bağlar..tarafsız bir gözle değerlendirecek olursak bir yanda 3 milyon sehir ve türkiyenin geneli bağrına basmıs bir yanda senin kayserili arkadasın basmamıs...buradan herkez kendine bir fikir edinir..wolkan senın Siwasta yaptığı hareket kalp hareketidir ki bunun bence olduğu gibi buradaki bir çok kardesimcede sorun olmadığı söylenmistir..we son olarak benim güzel kardesim..Bursa bize destek wermedi demissin..en cok bu tebessum ettirdi beni..en cokta bunun gibi cümleler üzüyor bizleri...Bursa stadında kardesimiz ankaragücünden sonra actığımız tek bayrak SİVASSPOR bayrağıdır siz sampiyonluğa giderken...biz Sivasa sunu yaptık bunu yaptık gibi seyler söylemek istemiyorum artık görünen köy klawuzda istemez..bunu burada çok kardesim görüyor zaten..en büyük temennim bizlerinde yanlısı warsa bunu duzeltmemiz ama senin gibi değerli kardesleriminde yanlıs bildiği seylerden arınmasıdır.........
haklsın kardeş senin bütün söylediklerin ve bildiklerin doğru bizim gözümğüzle görüp bizzat şahit olduklarımız yalan ne diyelim haklsın bnim veya bir sivassporlunun bursayla ne problemi veya kini olabilir ama sen demişssin ki istanbul basının sürekli ısıtıp gündeme getirmesi falan ya ben sana diyorum ki bizzata yakında gördüm o olayları ve hareketleri ayrıca aynı şekilde bursa tezahuratları ve şampiyon anadoludan sloganları siz başta dürüst ve saygılı giderken buırada da yapıldı merak etme ama kalkıp burada sütten çıkmış ak kaşık gibi herşeyi bursa lehine göstermey çalışma bayrak açtınız da ne oldu sonra şampiyonluğa yaklaştıkça biz sivas değiliz söylemlerine başladnz bunu gerçekten art niyetli söylememiş hatalara düşmeyeceğiz şekliden söyleyenler de elbette olmuştur ama art niyetli söyleyenler de olmuştur malesef
kağanhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
futbolu, peŞkeŞspor, türk