Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Hakemler

Hakemler Hakemler hakkinda

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!
Alt 19.12.2010, 16:53   #31
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE
 
58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 09.02.2010
Yaş: 55
Mesajlar: 2.810
Thanks: 1.660
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!

HAKEM bu maçta fb nin kazanması için elinden geleni yaptı ,hiçbir hakem ostadda fbli futbolcular rakibi bıçaklasa bile kırmızıyı bırak sarı bile gösteremez,bu hakemde öyle yaptı,tartışmalı 3 4 penaltı pozisyonu vardı,fb tribünleri ve gazetelerdeki fb kalemşörleri,fb şakşakçıları 6 penaltımız verilmedi diye zırlıyorlar,buna sivaslı olupta fb nin köpekliğini yapan içimizdeki bizanslılarda dahildir,beyefendi denen alexsin ziyaya yaptığına ,kırmızıdan geçtik,sarı bile göstermeyen,mehmet topuz denen futbolcu sahtesi,sırtındaki plakanın,tüm özelliklerini taşıyan adi topun,ceyhuna yaptığı itliği görüp,kırmızı kart göstermeyen,hakeme düdük vermemek lazım,bence kırılma anı,mehmet topuz denen topa gösterilemeyen karttı,15 dak 10 kişi oynıyacak fb puan alamazdı,sonuca çok etki etti,fb kazanınca derin bi oh çekmiştir,ne olur ne olmaz diye uzatmayı kısa tuttu,sivas önde olsaydı emin olun 8 dak uzatırdı.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!
Alt 20.12.2010, 12:44   #32
gangster
Acemi Yiğido
 
gangster - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 27.11.2006
Yaş: 41
Mesajlar: 125
Thanks: 127
45 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 gangster Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!

Alıntı:
TS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
FB'yi hiç sevmem ama; en az 2 penaltısı verilmedi. Ziya oyundan atılmalıy dı ?

Ramoviç degajı çok uzatmamalı ; ceza çizgisini geçmemesi lazım.
FIFA hakemi Yunus Yıldırım'ın maç içi yaptığı yorumlarla yani verdiği teknik kararlarla başarılı bir yönetim sergilediğini söyleyebiliriz.

Ancak sarı ve kırmızı kartlardaki ciddi hataların oyunun sonucuna etki ettiğini de belirtmeliyiz. 25. dakikada Keita'nın arkadan Mehmet Topuz'un bileğine müdahalesi sarı kart olmalıydı. 32'de Sivasspor ceza alanında Dia'nın pozisyonunda Ivanos'un eline çarpan topta devam kararı doğruydu. 37. dakikada Santos'un ceza alanına girmek üzere iken rakibi Mehmet Nas'a yaptığı hareket fauldü. Devam ettirdi. Bu defa Uğur'un Dia'ya ceza alanı dışında başlayan hareketinde Dia'nın faul beklentisiyle ceza alanındaki devam kararı da doğruydu. 51. dakikada Alex, kendisine yapılan faulde oyunu hemen başlatmak adına rakibini itti. Bu, kabul edilebilir bir davranıştı. Alex'in kaydettiği gol öncesi Brezilyalı'ya yapılan faul doğruydu. Bu kadar az yanlış ve fazla doğrunun içinde Yunus Yıldırım'ın cesaretsiz davrandığı dakika 64'tü. Mehmet Topuz, Ceyhun'un suratına yumruk vurdu. Yumruğu çok net şekilde gören Yıldırım'ın Topuz'u neden oyundan atamadığını kendisi ve MHK'nın cevaplandırması gerekiyor. Ancak kimsenin şüphesi olmasın ki Yıldırım en geç 19. haftada yine maç alacak!
Ali Aydın-Zaman

Örneğin 63’üncü dakikada Sivasspor lehine verdiği serbest vuruş sırasında gözlerinin önünde Mehmet Topuz’un, Ceyhun’un yanağına yumruğu ile vurması gibi. Burada kırmızı kart göstermek için Ceyhun’un elmacık kemiğinin kırılması mı gerekiyor? Yumruğun veya tekmenin şiddeti olmaz. Bunun yanında göstermediği net sarı kartlar da oluyor.

Yine bu müsabakada olduğu gibi.

Cihan ve İvanovs kararları...

Ancak Sivas ceza alanında özellikle oluşan kritik pozisyonlarda Fenerbahçeli oyuncuların bekledikleri penaltılarda ise bana göre doğru kararlar verdi.

Bu pozisyonları inceleyecek olursak, 18’inci dakikada Mehmet Topuz’un ceza alanına ortaladığı top, kolu vücuduna yapışık olan Cihan’a çarptı. Yine 32’nci dakikada bacağından sekip, kolu doğal konumda olan İvanovs’un eline çarpan toptaki oynatma kararları doğruydu. Yine benzer 2 pozisyondan birinde 35’inci dakikada Dia rakip ceza alanı çizgisi üzerinde rakibin önüne geçmek isterken aynı anda rakibin kolunu vücuduna yapıştırıp, kendisinin çekilmiş gibi yaparak yere düşmesi ve yine ikinci yarıdaki Semih’in rakip oyuncu ile vücudunu yapışık bir şekilde çekilmiş gibi yapıp kendisini yere atması, pozisyonlarında ‘devam’ kararları doğruydu.
Serdar Tatlı-Fanatik
__________________
SİVASLIYSAN ÖVÜN DEĞİLSEN İTAAT ET
gangster isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!
Alt 20.12.2010, 13:40   #33
gangster
Acemi Yiğido
 
gangster - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 27.11.2006
Yaş: 41
Mesajlar: 125
Thanks: 127
45 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 gangster Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!

Fenerbahçe Başkanı’nın, Sivasspor maçında Yunus Yıldırım’a “Nasıl olsa bu hakem penaltı vermiyor diye rakipler istediklerini yapıyor” diyerek tepki gösterdiği ve devre arası soluğu hakem odasında aldığı öğrenildi.
Sivasspor maçının devre arasında hakem odasına inen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Merkez Hakem Kurulu ve hakemlere ateş püskürdü.
İlk yarıda hakem Yunus Yıldırım’ın net bir penaltılarını vermediğini ileri süren Yıldırım’ın, “Nasıl olsa bu hakem penaltı vermiyor diye rakipler ceza alanı içinde istediklerini yapıyor. Her türlü kural ihlalinde bulunuyor. MHK atamalarda hiç özen göstermiyor” şeklinde konuştuğu bildirildi.
Hakem Yıldırım’a maç içindeki kararlarıyla ilgili serzenişte bulunduğu kaydedilen Fenerbahçe başkanının, geçmiş haftalarda takımı aleyhine çalınan düdükler ile şampiyonluk yarışındaki rakiplerine verilen penaltılar konusunda Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e de şikayetlerini dile getirdiği belirtildi.
Hakem atamalarından sorumlu olan MHK Başkanı Oğuz Sarvan ve yardımcısı Yüksel Okçuoğlu’na tepkili olduğu kaydedilen Yıldırım’ın, “Federasyonun ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyoruz. Ancak MHK ve hakemlerde aynı özeni, dikkati göremiyoruz. Hem atamalarda, hem kararlarda standart sağlayamıyorlar. Bir yere kadar susuyoruz. Zamanı ve yeri geldiğinde hepsini konuşacağız” ifadelerini kullandığı belirtildi.
Futbol Federasyonu Başkanı Özgener’in ise kulüplerden hakemler konusunda kendisine iletilen şikayetlerden rahatsız olduğu ve son bir ay içerisinde MHK Başkanı Sarvan’ı defalarca uyardığı öğrenildi.
Milliyet
__________________
SİVASLIYSAN ÖVÜN DEĞİLSEN İTAAT ET
gangster isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!
Alt 20.12.2010, 19:20   #34
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido
 
alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 14.12.2006
Mesajlar: 961
Thanks: 265
369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!

Fenerbahçeliler çok düştü yere,penaltı ve faul bekledi.Hakem yok penaltı dedi.Yok faul dedi.Yoksa aldatmadır.Ver kartı dimi ama.
__________________
Ne Abiler Gördük. GÜLMEKTEN Öldük.
alemdarlar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!
Alt 20.12.2010, 19:54   #35
savaş2
Yiğido
 
savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 12.07.2008
Yaş: 49
Mesajlar: 1.877
Thanks: 1.364
489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!

bu hakem ş.....dir her zaman böyle bize karşı kötü yönetiyor..süper liğ de görmek istemediğim biridr.
...gözü önunde ceyhuna atılan yumruğu gordu...seyırcı kaldı onrsz adam...
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!
Alt 20.12.2010, 20:22   #36
SivasZara585858
Acemi Yiğido
 
SivasZara585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 21.11.2010
Mesajlar: 168
Thanks: 38
29 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 545 SivasZara585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!

Yunus Hocaya laf söylemeye hakkımız yok arkadaşlar nolur yapmayın yenildik diye hiddetlenip suçu olmayanlara suç atmayalım Yunus Hoca Çok Yürekliydi kendisini tebrik ediyorum Ne Derseniz diyin arkadaşlar zaten adam baskı altındaydı penaltıları vermediğine şükretceğimize adama sallıyoruz yazık !!!
__________________
SİVASSPORLU OLMAYAN SİVASLI ; SİVASLI DEĞİLDİR
SivasZara585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!
Alt 20.12.2010, 20:39   #37
mishka
Tecrübeli Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 17.01.2010
Mesajlar: 777
Thanks: 267
321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!

Aziz Yıldırım'ın canı sıkıldıkça hakem odasına gidip hakemi baskı altına almasına neden müsaade ediliyor anlamıyorum. Böyle olunca hakemin Ceyhun'a atılan yumruğu görmemesi şaşırtıcı değil.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!
Alt 21.12.2010, 02:04   #38
58svs58
Usta Yiğido
 
58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.466
Thanks: 472
381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!

bu isimlere dikkat
yunus yıldırım

Konu 58svs58 tarafından (21.12.2010 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: süleyman abay abdullah yılmaz deniz çoban
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!
Alt 21.12.2010, 09:34   #39
Salim58
Usta Yiğido
 
Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 18.04.2009
Yaş: 58
Mesajlar: 10.093
Thanks: 16.684
6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1618 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!

Markus “ Topuz kırmızı kart görmeliydi”

Fenerbahçe-Sivasspor maçı golsüz devam derken,Mehmet Topuz'un hakem Yunus Yıldırım'ın gözleri önünde Ceyhun'a yumruk atmasına rağmen kırmızı kart görmemesinin yankıları devam ediyor.
Fenerbahçe aleyhine bir durum olduğu için fazla öne çıkarılmayan pozisyon bu pozisyon için Lig tv yorumcusu eski hakemlerden Markus Merk,Ceyhun'a yapılan hareketin kesinlikle kırmızı kart olduğunu söyledi. Öte yandan,çok basit pozisyonlar lig tv'de gündeme gelip irdelenirken,maçın başlarında Bekir'in topu eliyle düzeltip vurması ve Ziya'nın çizgi üzerinden çıkardığı topun gelmemeside dikkat çekti..


Hürdoğan.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
herşeyi, unutmuş, yunus, yıldırım


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git