Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu haber Lig tvnin bir istatistik araştırması.. Paylaşımda gayet güzel. Ama ne olursa olsun burada paylaşım yaparken karşıt ve kırıcı kelimeler kullanarak birbirmizi üzmeyelim. Nihayetinde yukarıda arkadaş ne demiş :Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır Bunun için herkes saygılı olmalı. Bugün arkadaş paylaşmış yarında siz görür ilk siz yayınlarsınız.
Birde şunu belirtmekte fayda görüyorum. Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda bu sezon arasında kesinlikle kaliteli transferler yapılacak. Ve bu gizli yürütülecek. Belkide hedef şaşırtılarak yapılacak. Biz bunun kokusu aldık. Fazla dillendirmeden beklemek lazım. Nihayetinde daha 5 Ocaka bir hafta var. Ha daha sonra oyuncu kötü performans sergiler onu bilemem. Ama bekleyin iyi şeyler çıkacak bu süpriz yumurtadan. Evvela saygı çerçevesinde kırmadan lütfen...
|
Bu arada gozden kaçan bir şey warki belirtmeden geçemeyeceğim..Bursaspor şampiyon olduğu sezon sonunda İstanbul medyası bir tartışma başlattı we bu tartışma Bursa medyasındada dewam etti.Bursaspor Sivassporun düştüğü duruma düşermi düşmezmi diye...Bizim başkan yonetim futbolcular hatta taraftarlar weriş olduğu beyanatlarda Bursaspor onlemlerini almıştır Sivassporun düştüğü bu duruma düşmez demişlerdir...Bununda gerekçelerini yaptıkları transferlerle kentin ekonomik gücü ile açıklamışlardır.Ama burada bir konu içerisinde bir çok Sivaslı kardeşim buna çok sert tepki wererek Bursaspor başkanı we camiası bizi küçük gordü alay etti dalga geçti dediklerini gordüm.Bursaspor bu beyanatlarında (genel olarak soylüyorum) Sivassporu küçük gormediği gibi Bursasporun içinde bulunduğu durumu bir yerde Sivassporu eleştirerek vermişlerdir..bu eleştride Sivasspor gerekli transferleri yapmamıştır mevcut kadrosunu koruyamamıştır..we buda herkes tarafından bilinen we kabul goren bir gerçektir.
Şimdi:Bursaspor camiası çok basit bir açıklama yaptığı wakit (kaldıki Sivası küçümseme gibi bir açıklamaları yokken) lig tv bütün bu gerçekleri ortaya şimdi koyuyor.bizimkiler bir cümle soylerken lig tv bir dünya cümle yazıyor.ama burada lig tv bizi küçük düşürdü weya alay etti gibi tepkiler goremedim. Aslında boyle bir beklentimde yok ama farklı iki cepheden iki aynı açıklama warken Bursaspor camiasına tepki war(genel anlamda soylemiyorum) lig tv ye yok...oldukça ilginç...Ama doğrusu şudur ki kardeşler Bursaspor camiasıda lig tv de doğrusunu yapıyor..bir kurum veya bir camiada ozeleştri tartışma tespit yoksa başarı zor gelir...