Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: yeni yiğidolar yoldaa...
Alt 03.01.2011, 22:04   #31
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: yeni yiğidolar yoldaa...

Ohooooooo bu transferler zor sanki küme düşmemeye oynayan biz değiliz ii durumdaki takımlar 3-4 tane transfer yaptı.Biz daha oyuncu alcaz...
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.01.2011, 22:50   #32
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Sacma sapan bir transfer olur insallah gelmez
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mucahitbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.01.2011, 22:57   #33
Yigido DogaN
Yiğido

Yigido DogaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 Yigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOKYigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar hepimizi bir telaş aldı gidiyoo bakalım
sonumuz hayırlı olur inşallah.. ben yine diyorum yinee başkanımız şu anda antalya kampında olduguna göre sorunların bir çogu aşılmış olması gerekiyoo
ve saydıgım isimlerden yapılan girişimlerin sonucunda ensaglıklı kararların alınacagından eminim ..
ben inanıyorum sizde inanın unutmayınızki bu kadro son 5 haftada iyi direnen ve zor gol yiyen bir takım hüviyetine bürünmüşken bu takıma adam akıllı üç dört transferle sıçrama yapacak bir takım olacaktır sivassporumuz
sabırlı olalım
ya sabıııırrrrr
Yigido DogaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.01.2011, 22:59   #34
Yigido DogaN
Yiğido

Yigido DogaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 Yigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOKYigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOK

ayrıcaa transfer sezonu çarşanba gunu resmen açılıyo daha acılmadı unutmayalım ki 1 aylık bir sure var
yeterki alt yapısı iyi olan görüşmeler sonucunda gercek yiğido olacak kişileri bekliyoruzz.
bunun için ince eleyip sık dokuyacagızz
ıkı yabancı tamam geriye ıkı yabancı ve 3 de yerliyle kapatacaklar bakalım
Yigido DogaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.01.2011, 23:05   #35
mordumann
Yeni Yiğido

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 mordumann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ts mehmet çakırı aldı,bonsercis ödemeden biz elimizi çabuk tutsak para vermeden alırdık.şampiyonluğa oynayan takım oyuncu alıyor biz sanki çok rahatız bişey yaptımız yok.mehmet çakır çok iş yapardı bizde.
mordumann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mordumann'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.01.2011, 23:13   #36
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Önemli olan transferlerin kampa yetişmesi..Kampa katılmayan oyuncu sivasspor gibi zamana karşı yarışan bir takım için ne zaman takıma uyum sağlayacak,ne zaman arkadaşlarını tanıyacak..Açık konuşmak gerekirse transferler kampın son günlerine yetişirse geçen yılki gibi sorunlar yaşanır gibime geliyor..Hele ki Avrupa futbolunu tanımayan 3-4 tane G.amerikalı oyuncunun adaptasyonu çok zor olur..İlerleyen günlerde takıma belki alışırlar ama geçen zaman Sivassporun aleyhine;çünkü sivassporun ilk 5 maçı çok zor ,belki de ligdeki kaderini değiştirecek maçlar oynanacak..Gelecek oyuncu zamanında gelecek ki bu maçlara hazır çıkacaklar...İnşallah alınan oyuncular hazır ve takımlarında direkt oynayan oyunculardır..Aksine şu aşamada bize geleceğe yönelik oyuncudan çok takımda direkt oynayacak en az 3 oyuncu lazım..Eğer alınanlar yedek kalacaksa bu oyunlar boşuna alınmış olacak;sadece yedek kulübesinde oturacaklar...G.Amerika'dan alınan Arjantin,Brezilya ,Uruguay asıllı oyuncuları Muhsin Hoca tarafından izlenen oyuncular..İnşallah bu oyuncular istenen sevide oyunculardır ve takıma da katkı yaparlar...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.01.2011, 23:26   #37
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
mordumann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ts mehmet çakırı aldı,bonsercis ödemeden biz elimizi çabuk tutsak para vermeden alırdık.şampiyonluğa oynayan takım oyuncu alıyor biz sanki çok rahatız bişey yaptımız yok.mehmet çakır çok iş yapardı bizde.
Arkadaş buraya 1-2 hafta önce yazdık, M.çakır ve Meye bonservisleri ellerinde en azından bu futbolcularla görüşülsün diye yazdım ama , yazdığımı tabi ki kendim okumuş oldum.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.01.2011, 23:31   #38
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Yatip kalkip Tschabalala'nin Sivas'a gelmesi icin Dua ediyorum yaa. Ümidim yok ama Allahtan ümit kesilmez
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.01.2011, 00:18   #39
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Yigido DogaN
kardes sen kendin bu ilk mesajindaki yazdiklarina inaniyormusun? ben hic ama hic inanmiyorum. Baskanimiz gecen seneden ders alicaz diyerek yilin basindaki yaptiklari transferler biliyoruz (Ceyhun, Sedat Y, Mehmet Nas, Saidou-HEPSI 30+!!). Artik, transferleri kim yapiyorsa veya yaptiriyorsa gercekdende ince eleyip sık dokumalari lazim. yoksa durumumuz yine kötü olur
Alt 04.01.2011, 04:56   #40
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch Sandro da Silva Mendonça

Arkadaslar Fanatikte yer alan haberi aynen aktariyorum. Aslinda konuyu acarken cok dusundum her gazete haberine bi konu acsak milyon konu ile dolar sitemiz ama guvenilirligi en cok olan gazete fanatiktir bence o yuzden paylasiyorum.

Sandro bu kez Sivasspor'da

Üç sezon boyunca formasını giydiği Başkent ekipleriyle başarılı bir performans yakalayan Sandro da Silva Mendonça, Sivasspor ile 2 yıl için prensip anlaşmasına vardı.

Turkiye Süper Ligi’nde forma giydiği son takım olan Gençlerbirliği ile sözleşmesi 30 Haziran 2010’da sona eren oyuncu, 2010-2011 sezonunda ülkesi Brezilya’da Coritiba FC’ye transfer oldu.
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
doğaya, hayran, mendonça, sandro, silva, yeni, yiğido, yiğidolar, yoldaa