la gardaş allahını seven şu basın sözcusu anmasın sinir oluyorum onun dediklerini mehele bile almıyorum gecen sene kayseri maçına gittik orada röpartaj yapıyordu yanına gittik dedik kayserililer biletleri almış içeri giremiyoz yardımcı ol dıye bıze ne dese benim de biletim yok nerede oturacagımı bende bilmiyorum diyen kendi yazıklar olsun bu adama deger verenlere !!
sözde basın sözcüsü olan bu arkadaş 2 gün önce sipas tv de yaptığı konuşmada hiç de hoş olmayan bir üslupta rıza hoca hakkında konuştu, yönetim teknik heyete ve futbolculara moral verecek açıklamalar yapmazsa kim yapacak....
sözde basın sözcüsü olan bu arkadaş 2 gün önce sipas tv de yaptığı konuşmada hiç de hoş olmayan bir üslupta rıza hoca hakkında konuştu, yönetim teknik heyete ve futbolculara moral verecek açıklamalar yapmazsa kim yapacak....
Resmi transfer sezonu bugün itibariyle başlıyor. Sivasspor’da transfer çalışmaları konusunda bugün net bir açıklamanın bekleniyor. Kırmızı beyazlıların hangi futbolcuları takıma katacağı merak konusu.
Bugün itibariyle başlayan transfer sezonunda resmi açıklamaların bugün internet sitesi yoluyla kamu oyuna yapılması bekleniyor.
Ligin tatile girmesiyle birlikte transfer çalışmalarına başlayan Sivasspor'da bir çok futbolcunun ismi takımla anılmıştı.
Başta Beşiktaş kulübü olmak üzere çok sayıda kulüp ile görüşen sivasspor'da transferlerin de bugünden itibaren resmiyete kavuşması bekleniyor.
Yönetimin bugün itibari ile bir açıklama yapacağı ve gerek görüşülen gerekse de anlaşma sağlanan futbolcuların isimlerini açıklaması bekleniyor.
TABATA ve FİNK
NETLEŞECEK
Taraftarların büyük bir merakla beklediği isimlerin bugün netleşmesi bekleniyor. Daha önce Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Tabata ve Fink'i resmen istemişti.
Beşiktaş'ın yeni transferlerini İstanbul'a getirmesinin ardından bu iki oyuncunun gözden çıkarılması transfer komitesini harekete geçirdi.
Her iki futbolcuyla da görüşen Sivasspor yönetiminin bu iki transferi de bugün olumlu yada olumsuz netleştirmesi beklenecek.
TSHABALALA
GÜNDEMDEN
DÜŞTÜMÜ?
Öte yandan geçtiğimiz sezon transfer listesinin başında yer alan fakat yüksek bonservis bedeli nedeniyle bir türlü alınamayan Güney Afrikalı oyuncu Tshabalala konusunda hiçbir bilginin gündemde bulunmaması dikkat çekiyor.
Geçtiğimiz günlerde siyahi futbolcunun İngiltere'de oynamak istediğini belirtmesi de bu transfer konusunda akıllarda soru işaretleri bıraktı.
İMZA TÖRENİ
ANTALYA'DA
Transferi gerçekleşecek futbolcuların imza törenlerinin Antalya'da yapılacağı öğrenildi.
Kampı bölmek istemeyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın imza törenlerinin Antalya'da gerçekleştirilmesini istemesi yönetim tarafından uygun görüldü.
Yiğidolar yeni transferlerine Antalya kampında imza attıracak.
tamamda imza atacaklar kım nerede ne zaman gelecek burada anlatılanları herkes bılıyor zaten siz bilmediklerimizi söyleyin ki bizde tamam siz gazetecisiniz işinizi hakkıyla yaptınız diyelim boş yere harcadığınız kağıda yazık
[SIZE="5"][/SIZE]ben öncelikle FaNatik gazatesini kınıyorum es-es in transfer haberini bilerek bize ayrılmış sivassporr sayfasında resmen yiğidolara hakarettir bu olayı şiddetle kınıyorum !
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigidoyuzz'a Teşekkür Ediyor...