|
06.01.2011, 23:21
|
|
|
Usta Yiğido
2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!
Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı
YENİ BİLGİLER...
1)Belçika veya Çek Cumhuriyetinden biri ortasaha biri defans 2 isimle KESİN anlaşma sağlandı,bu oyuncular 1-2 güne kampa katılacak.Bu oyunculardan biri hem defans hem ön libero oynabiliyor biri de sanırım takımında kaptan.(İsim veremiyorum şu an duyulması kulüp için zararlı olabilir, ama dediğim gibi kesin bitti)
2)Korcan ve Grosicki transferleri KESİN dir. Grosickinin kulubuyle kesin anlaşma sağlanmıştır çok az da olsa oyuncuyla ilgili pürüzler kalmıştır. Ancak bu saatten sonra bu transferin bitme olasılığı çok ama çok yüksektir.
3)Bilica ve Tabata transferlerinin gerçekleşme ihtimali artık yok denecek kadar az.
4)Aldığım diğer bir haber KESİN ama KESİN bir forvet transferinin yapılacağıdır. Bu da çok büyük bir ihtimalle Eneramo !
5)Yönetim ve Büyük Başkan bu kez transferde inanılmaz fedakarlıklar yapıyor.Hani çoğu kişinin dediği gibi ucuz ya da bedava transfer anlayışı yok bu kez. Yönetim transfere epey bir bütçe ayırmıştır, bunu bizzat öğrendim.Bu yüzden rahat olunuz Yiğidolar.
6)Son olarak takımdan sürpriz bir isim de gönderilebilir ,gönderilmesi yüksek bir ihtimal... Bunu da öğrenince çok şaşırdım ama sebebini öğrenince mantıklı bir tercih.
Haberleri paylaşmaya devam edeceğim...Kaynak ve bilgiler sağlamdır...
|
Alıntı:
Djamoka Nickli Üyeden Alıntı
Transfer konusu hakkında Hayalkafeye çok teşekkürler.
Yalnız anlamadığım bazıları ısrarla herşeye negatif yaklaşıyor. Hadi yönetime karşı bazen anlayabiliyorum da, bu arkadaş burda duyduklarını paylaşıyor. Ama artık kıskançlık mıdır başka bişey midir adama karşı "kaynağın ne", "sen öyle diyon ama burda böyle yazıyor", "madem kesin niye isim vermiyon" gibi saçma sapan soruların mantığını bir türlü anlamıyorum.
Maksatın üzüm yemek olmadığı belli.
Tekrardan bu güzel haberleri paylaştığı için Hayalkafeye teşekkür ediyorum. Umarım bu haberleri resmiyet kazanır.
|
BU YORUMU YAZAN KARDEŞİME DUYGULARIMA TERCÜMAN OLDUĞU İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...
EK BİLGİLER...
*Gönderilecek veya sözleşmesi dondurulacak sürpriz isim çok büyük bir ihtimalle Diallo olacak.Çünkü Fenerbahçe maçında sakatlanan Diallonun en az 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı ortaya çıkmış.
*Bununla birlikte gelecek yabancıların durumlarına göre Kamanan da gönderilebilir.Keita ya da İvanovsun gönderilme gibi bir durumları yoktur, rahat olabilirsiniz.
*Anlaşılan diğer 2 yabancıyı en son ana kadar açıklamamaya söz verdim ama çok çok büyük ihitmal yarın sabah erken saatlerde paylaşabilirm.Zaten yarın büyük bir ihitmalle imza şov bizleri bekliyor Yiğidolar...Sizlerden birşey istemiyorum sadece bir teşekkür yeter bana derdim şov ya da hava atma değil...Beni takip edenler geçen senelerden transfer bilgilerimi bilir.Bazı yorumları görünce üzüldüm ve ne diye bu kadar haber için uğraşıyorum ki diye düşündüğüm de oldu...Ama gerçekten saygı duyduğum ve sevdiğim arkadaşalrımın ve gerçekten merak içinde haber bekleyen Yiğidoların hatrına paylaşıma devam ediyorum...Yarından itibaren bu haberlerin-inşallah- tek tek doğru çıktığını görünce bakalım bizi suçlayanlar bize önyargılı yaklaşanlar ne yapacak? Saygılar...
|
|
Yukarıdaki Mesaj için 27 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...
|
58isML58, 58namso58, 85200258, asabibaba, atrium58, AYDIN1985, calipso, Del Piero, DoomsDay58, eyuphulagu, fatih585858, GuVeN, kağanhan58, karşıyakalı, mucahitbaba58, mustafa_kavak58, münihliyigido58, myway, nejmi58, ozledımeskıyı, Respect58, sabanoh, subasi29, VAVEYLA13, yerliturkuaz, Yiğiter, yigidocengiz |
| |