Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından
Alt 04.02.2011, 21:44   #11
birolsvs58
Yiğido

47 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 birolsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçın ardından

sayın çalımbay defansın hata yapmaması için defansta hata yapan dallamaları oynatmayacaksın yasin dallamasından kurtulduk sedat dallamasını murat dallamasını birde baş belası hayrettin dallamasını oynatmasan emin ol sana bu takım kolay kolay gol yemez bunlar yeni gelenleride bozuyorlar bunu gözleri kör olan dahi görüyor bunları oynatırsan takımı kise kurtaramaz bunun vebali altında kalırsın allah korusun hocam 2 ggenç daha al defansa düşersekte düşelim
bunların ruhu kalmamış her maçta hata ALLAH RIZASI İÇİ YETER ARTIK
birolsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı birolsvs58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2011, 21:47   #12
birolsvs58
Yiğido

47 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 birolsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HOCAM ALLAH RIZASI İÇİN SEDAT MURAT HAYRETTİN bu üçlüyü kes takımdan 2 senedir yetti artık bu takım onların çiftligimi AYIPTI
birolsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2011, 21:48   #13
58müco58
Acemi Yiğido

26 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 540 58müco58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adalı harun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu maçın tek suçlusu hakemdi bir takım nasıl oynaması gerekiyoresa öyle oynadık
bursayı oynatmadık ama hakem kesti bizi hocam keske eneromayı çıkarmasaydın
mecnun başkanın masaya vurması lazım yoksa bu hükümetle hakemler düşürür bizi
gol atarsın saymazlar ceza alanına sokmadı hakem bizi her ortada faul çaldı bursalı kendi kalecisiile çarpışıyor hakem faul çalıyor
allah sivasa oyun oynayanların belasını versin
kardeeş haklısın hakemle ilgili yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum da buun hükümetle ne alakası var onu anlamadım, yoksa hakem gerçekten çok ama çoook adilik yaptı ............,
58müco58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58müco58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2011, 21:48   #14
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
gogohan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam hocam cok iyi oynadık cok iyi mücadele ettik hakeminde % 100 etkiside vardı sonuçta ama sende çok geç kaldın değişikliklerde. orta saha oyundan düşyü tamamen oyunu kontrol etcek topu ileriye atcak bi cihanı gol yedikten sonra oyuna dahil ediyosun... çok çok yazık oldu ama takım çok iyi yolda sadece biraz daha sabır trabzon maçından sonra bu takım ın önünde kimse duramaz içerde dışarıda diye düşünüyorum....
Çok doğru söylüyorsun, bu hafta lazları ezerek çıkışa geçeceğiz inşallah...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MaXiMuM'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2011, 21:50   #15
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

rıza hoca sen bizden biri sivaslısın.sana çok güveniyorum.çok kılışe bir laf vardır.yenildik ama ezilmedik.bu maç için uygun bir söz.son şampiyonu evinde madara ettik bence.takım yenilsede çok iyi mücadele ediyor.dengimiz olan takımları yenersek bu iş biter.ve seneye en kötü ilk 5 te mücadele ederiz.

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ibrahim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2011, 21:50   #16
MHAKAN
Yeni Yiğido

MHAKAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MHAKAN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse Cevap: Maçın ardından

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 2-1'lik Bursaspor yenilgisinina ardından açıklamalarda bulundu.

Çalımbay karşılaşma genelinde iyi oynadıklarını ancak gol yeme hastalıklarını sonlandıramadıklarını söyledi.
Çalımbay yaptığı açıklamadı: "Biz devre arasından bu yana inanılmaz çalışan bir ekibiz. Galatasaray maçını da bu maçı olduğu gibi kaybettik. Pozisyonlarımız da vardı. Fakat gol yiyoruz inanılmaz bir şekild. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyosa oynuyoruz. Fırsat ayağımıza kadar gekliyo ancak malesef basit hatalarımızın kurbanı oluyoruz." diyerek maçtaki hatalarını dile getirdi.

Grosicki: "İnşallah daha iyi olacağız.."
Sivassporlu Kamil Grosicki, Bursaspor maçını ve performansını şu şekilde değerlendirdi:
"İlk yarıda da fırsatlar oldu ama değerlendiremedim. Attığım golden memnunum, hiç değilse bir gol sahibi oldum. Bundan sonra oynamaya devam edeğiz inşallah daha iyi olacağız."

Ertuğrul Sağlam'ın açıklaması:
Bu galibiyet bizim için çok şey ifade ediyor. Uzun bir aradan sonra tekrar maç fazlasıyda olsa liderliği ele geçirdik. Bu bizim için önemliydi. Karşımızda küme düşmemek için canla başla oynayan ve takviyeler ile çok iyi takım olan Sivasspor vardı. Böyle takımları yenmek kolay değildir. İlk yarının sonunda bulunan golle soyunma odasına rahat girdik. İkinci yarı başında gol yemeseydik maç daha rahat geçebilirdi ama karambolden yedik. İkinci yarının bazı bolümlerinde istediğimiz gibi oynayamadık. Oyuncu değişiklikleri çok işe yaradı ve takım hareketlendi. Final paslarında daha iyi olsaydık golü erken bulur ve rahatlayabilirdik. Son dakilarda olsa bile gol çok önemliydi. Bu galibiyet için Sivasspor maçını ligin dönüm noktası diye adlandırabiliriz. Sivasspor çok iyi takım olmuş, güzel bir oyun ortaya koydular. Onlara başlarılar diliyorum. Ligde kalacaklardır. Önümüzde zor olan 14 lig maçı var hepsi final havasında geçecek. Önümüzdeki maçlarımız alarak hedefimize ulaşmak istiyoruz

Çok mükemmel bir takım değliz bu açık ve net şampiyonkluktan sonra daha iyi olmaya çalılıyoruz ama eksiklerimiz var. Şampiyon olduktan sonra kimse bize üst diyey takım muamelesi yapmasın. Bizim eksiklerimiz var ve bunları biliyoruz bunlar için çalışıyoruz ve transferlerimizi yapıyoruz. Bu transferler ile birlikte çalışmalarımız yapıyoruz eksilerimizi gidermeye çalışıyoruz. Bu galibiyet bir çok şeyin kapısını araladı diyebiliriz ve hedeflerimiz giden bu yolda bütün maçlarımızı kazanmak için oynayacağız"
bu kadarda olmaz..yazıklar olsun..43 yaşındayım maçı izlerken kendimden korktum..kaldıramıyorum artık kaldırılacak gibi de değil bu haksızlıklar..yazık çok yazık ortada bir emek var bu emek bu kadar alenen ********liklerle hiçe sayılabilir mi..sezon başından beri sivasspora karşı bir hakem kıyımı olduğu ortada ama bu kadar açıktan bu kadar fazlası nasıl yapılır bu büyük bir ********liktir..kendime gelemiyorum bir türlü kabullenemiyorum..yönetimin bir an önce gerçekten masaya hemde çok sert vurması lazım..gerekirse ortalığı ayağa kaldırmaları lazım..çok yazık olacak çok üzülüyorum.. çok iyi oynadığımız hakettiğimiz bir maçta bile puan alamıyorsak daha doğrusu puanımız gaspediliyorsa neden oynayalım bu ligde..maçın genelinde iyiydik ben de sadece ermanın çıkarılmasını be saurezin alınmasını yanlış buldum..saurez böyle hızlı oynanan maçların oyuncusu değil..hayrettin zaten ortada yıllardır söylüyorum malesef onada hiç tahammül edemiyorum..ikinci golde de onun hatası var..bir tane olumlu pası yok..vurduğu toplarda hep rakipte..inşallah çok dua ediyorum Allaha yalvarıyorum bir an önce bu sıkıntılı durumdan kurtuluruz..
MHAKAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MHAKAN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2011, 21:57   #17
SivasZara585858
Acemi Yiğido

SivasZara585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 555 SivasZara585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hemşerilerim o kadar üzüldümki nerdeyse ağlayacaktım ki kendmiz or tuttum gerçekten 3 puanı hakettik ama faullü bir golle boyun eğdik gerçekten hiç üzülmediğim kadar üzüldüm ama takımımız umut verdi bana haftaya trabzonu yeneceğiz başka çare yok !
Alt 04.02.2011, 21:59   #18
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Unglücklich Cevap: Maçın ardından

RIZA hocam bu mağlubiyette senin suçun yok,futbolcularımızda elinden geleni yaptı,şampiyon takımla deplasmanda ancak bukadar oynanır,yalnız bu hakemlerin bu maçta değil,sezon başından beri sivasspor aleyhinde düdük çalması,sadece hakem hatası olarak yorumlanmamalı, ben art niyet seziyorum,istediğin kadar gol at, hakem vermezse bişey olmaz,bu haftadan tezi yok ,hakemleri kim yönetiyorsa çok serrt uyarmak lazım,yoKsa yarın çok geç olacak,bundan sonraki maçlarda rabbim yardımcınız olsun,işimiz çok zor ama umudumuzu korumalıyız bu takım iyi yolda.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2011, 22:01   #19
mm1970
Acemi Yiğido

61 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 mm1970 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gogohan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam hocam cok iyi oynadık cok iyi mücadele ettik hakeminde % 100 etkiside vardı sonuçta ama sende çok geç kaldın değişikliklerde. orta saha oyundan düşyü tamamen oyunu kontrol etcek topu ileriye atcak bi cihanı gol yedikten sonra oyuna dahil ediyosun... çok çok yazık oldu ama takım çok iyi yolda sadece biraz daha sabır trabzon maçından sonra bu takım ın önünde kimse duramaz içerde dışarıda diye düşünüyorum....
kardeşim bizde bu suskun yönetim varken daha çoooooook hakkımızı yerler rıza çabalasın dursun yeter artık bu hakem hatalarından
mm1970 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mm1970'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2011, 22:05   #20
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1112 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Su kadarini söyliyeyim ,artik karamsarim .Bu saatden sonra positiv düsünemiyorum.Kendi kalene gol atacaksin,buna ragmen beraberligi sagliyacaksin ve bu buldugun beraberligi koruyamiyacaksin.Bu neyle izah edilebilir.Kimse kusura bakmasin bizim artik bir ayagimiz ,bank asya liginde gibi. Yarin kupa yorgunu bir Antep Konya´ya yenilir.Üc macda bir puan ve haftaya Trabzon maci gene soguk bir hava,gene kötü hava kosullari.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın