biz neden mi şampiyon olamak 2 sene ? neden mi bursa zırveye oynadıgı sene hemen şampiyon oldu ?
burda apır supur konusanlar yüzünden...neymiş bizi eskısehır taraftarıyla neden bir tutuyormussunuz

hep söyledim bir daha söyleyim federasyon bize 1 000 kişi yürüyüş yapsın şampiypnlugu size vericem desin bu sehirden 300 kişi cıkmaz...Çünkü Sivasda hep derler ya 2 kişi bir araya gelip bir iş yapamaz diye aynen öyle sonuna kadar da haklılar...
Bu ne Saçmalıktır Kafam almıyor arkadaş...Ligde kalalım da Bize yeter taraftara gerek yok diye msj yazılmış...Ey kendini bilmez Milletten Utanmaz seni ligde tutucak adam ne yönetim ne transfer ne de başkası seni ligde tutucak o "taraftar " ama tekrar oku bir daha söyleyim "taraftar" elinize cekirdek alıp koltugunuza oturup maçı izlemekle maçı kazanırsak rakibe kaybeder yada berabere kalırsak da hocaya topcuya hakeme küfür etmekle bu takım ligde kalmaz...Biz neler gördük neler Belediyeyle yapılan şampiyonluk maçında ana avrat mehmete hayrettıne ona buna ana avrat sövenleri de gördük...
Şu yazılanları Sivas dısından her hangi bir taraftar grubu görmesin diye inanın dua ediyorum..Sizler gibi vurdumduymazlar yüzünden Ruhsuzlar ordusu yüzünden üyeliğimi sildirdim...
Ey amcam dayım her kimsen adam Taraftar tepkisini her yöne koymazsa kafana vura vura ligden de düşersin 2. ligden de düşersin diyor..Sen kalkmış Bu adam salak yazmışsın pes bu kadarına gercekten pes !
EMRE