Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TFF protesto ve dev meşale organizasyonu
Alt 08.02.2011, 21:01   #1
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: TFF protesto ve dev meşale organizasyonu

medya ayağı ile ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz.
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı YiğidoGençlik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2011, 11:26   #2
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
YiğidoGençlik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
QUOTE=YiğidoGençlik;690986]medya ayağı ile ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz.[/QUOTE]

Yigidom, bu is medya ayagiyla olacak bir is degil. Hepimiz biliyoruzki Türkiye'de medya Trabzon'un en büyük yalakalaridir. Bunu kimse ama hiç kimse ekranlara tasimaz arti hiç kimsenin ruhu duymadan birde ceza yeriz PFK dan buda cabasi olur.

Fikir çok güzel. Ama bence irtibati Mecnun baskanlan kurmak lazim, neden, maç esnasinda ne türlü bir oragnizasyon'a müsade ederler ve ne tür bir destek ve yardim verirler onu konusmak lazim.

Protestoyu kesinlikle ve kesinlikle 90 dakika boyunca yapmak lazim. Ha bu nasil olur. Stad etrafina maçtan bir gün önce pankartlar asilabilinir propaganda amaci, görsel mesajlar yapilabilir (hangi sekilde bunu iyi düsünmek lazim).

Futbolcular siyah bir bantla çikabilirler.

Bizim taraftar olarak tepkimizi bu maçta göstermeliyiz, bu maç esnasinda kendimizi ifade etmeliyiz, kameralara mutlaka yansimali, gerekli yerler ve kisiler bunu görmeli, duymali ve hissetmeli.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2011, 11:51   #3
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
QUOTE=YiğidoGençlik;690986]medya ayağı ile ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz.
Yigidom, bu is medya ayagiyla olacak bir is degil. Hepimiz biliyoruzki Türkiye'de medya Trabzon'un en büyük yalakalaridir. Bunu kimse ama hiç kimse ekranlara tasimaz arti hiç kimsenin ruhu duymadan birde ceza yeriz PFK dan buda cabasi olur.

Fikir çok güzel. Ama bence irtibati Mecnun baskanlan kurmak lazim, neden, maç esnasinda ne türlü bir oragnizasyon'a müsade ederler ve ne tür bir destek ve yardim verirler onu konusmak lazim.

Protestoyu kesinlikle ve kesinlikle 90 dakika boyunca yapmak lazim. Ha bu nasil olur. Stad etrafina maçtan bir gün önce pankartlar asilabilinir propaganda amaci, görsel mesajlar yapilabilir (hangi sekilde bunu iyi düsünmek lazim).

Futbolcular siyah bir bantla çikabilirler.

Bizim taraftar olarak tepkimizi bu maçta göstermeliyiz, bu maç esnasinda kendimizi ifade etmeliyiz, kameralara mutlaka yansimali, gerekli yerler ve kisiler bunu görmeli, duymali ve hissetmeli.[/QUOTE]

iyide bunun ts ile ne alakası var bu tepki Sivasspor a sezon başından beri yapılanlarla ilgili sesimiz az da duyulsa biz üstümüze düşeni yapalım da gerisi önemli değil..
Alt 10.02.2011, 12:04   #4
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 821 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
iyide bunun ts ile ne alakası var bu tepki Sivasspor a sezon başından beri yapılanlarla ilgili sesimiz az da duyulsa biz üstümüze düşeni yapalım da gerisi önemli değil..
Ts ile nemi alakasi var, biz cumartesi Trabzon ile oynuyoruz alakasi burda, ve protestoda bu hafta sonu yapilacak yanlissam düzelt.

Medya o kadar Trabzonspora sahip çikiyorki, maç baslayana kadar, sadece TS konusulur bu maçta, Sivasspor'umuzu konusmazlar.

Bariz golümüzü yediler Bursa maçinda, hiç bir Allah'in kulu tv veya gazetelere çikipta bu golü konusmadilar bile, gereke duyup görmediler bile.

Trabzon'a karsi bizi hiç konusmazlar bile.

Ben destek olmak istiyorum, köstek degil.

Ama bence maç disindaki protestolar anlamsiz kalir, sadece ve sadece orda bulunacak taraftar kendini tatmin eder.

Protestolar 90 dakika içinde olmasi gerekiyor, ki herkes görsün ve duysun.

Bak bir sonraki mesajim ajansspor.com'dan alinan bir haber. Ben Sivasspor hakemi hakkinda yazilani okuyunca sok oldum, inan aglayasim geldi. Bizi kimse sallamiyor bile. Cunku gerektigi zaman, gerektigi yerde, isyanimizi ortaya koyamiyoruz !!!
Bu Konuda Sivaslibey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.02.2011, 12:41   #5
hakan5837
YASAKLI ÜYE

9 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hakan5837 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ts ile nemi alakasi var, biz cumartesi Trabzon ile oynuyoruz alakasi burda, ve protestoda bu hafta sonu yapilacak yanlissam düzelt.

Medya o kadar Trabzonspora sahip çikiyorki, maç baslayana kadar, sadece TS konusulur bu maçta, Sivasspor'umuzu konusmazlar.

Bariz golümüzü yediler Bursa maçinda, hiç bir Allah'in kulu tv veya gazetelere çikipta bu golü konusmadilar bile, gereke duyup görmediler bile.

Ama bence maç disindaki protestolar anlamsiz kalir, sadece ve sadece orda bulunacak taraftar kendini tatmin eder.

Bak bir sonraki mesajim ajansspor.com'dan alinan bir haber. Ben Sivasspor hakemi hakkinda yazilani okuyunca sok oldum, inan aglayasim geldi. Bizi kimse sallamiyor bile. Cunku gerektigi zaman, gerektigi yerde, isyanimizi ortaya koyamiyoruz !!!
Acı söz insanı dinınden tatlı söz insanı yılanın deliginden çıkarır atalarımzın sozü bunu herkes okusun
hakan5837 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2011, 16:35   #6
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

Alıntı:

ANLATMAK İSTEDİĞİMİ ANLAMADIN GALİBA BEN SADECE TS YE YAPILAN BİR TEPKİ DEĞİL DİYORUM BU TEPKİ TFF VE MHK YE TS MAÇINDA ETKİSİNİ GÖSTERMEZSE ONDAN SONRA Kİ MAÇLARDA GÖSTERİR TS MAÇI İLE SEZON BİTMİYOR.DEDİĞİN GİBİ BİZ KENDİMİZİ TATMİN EDİYORUZ SİZDE KENDİNİZİ TATMİN EDECEK BİR ŞEYLER BULUN.BU USLÜP HİÇ DE HOŞ OLMAMIŞ BİLESİN.
Alt 10.02.2011, 17:14   #7
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
ANLATMAK İSTEDİĞİMİ ANLAMADIN GALİBA BEN SADECE TS YE YAPILAN BİR TEPKİ DEĞİL DİYORUM BU TEPKİ TFF VE MHK YE TS MAÇINDA ETKİSİNİ GÖSTERMEZSE ONDAN SONRA Kİ MAÇLARDA GÖSTERİR TS MAÇI İLE SEZON BİTMİYOR.DEDİĞİN GİBİ BİZ KENDİMİZİ TATMİN EDİYORUZ SİZDE KENDİNİZİ TATMİN EDECEK BİR ŞEYLER BULUN.BU USLÜP HİÇ DE HOŞ OLMAMIŞ BİLESİN.
Arkadas ben baska dildemi konusuyorum ??? Anlamayan sensin, halen TS'den bahsediyorsun. Bu hafta Trabzonspor ile oynayacagimiz için Trabzon'u örnek aliyorum, gelecek hafta hangi takimla oynayacaksak o takimdan bahsederdim.

Kaldiki Buca maçinda protesto yapmaktansa Trabzon maçinda protesto yapki, yaptigin protesto daha çok ise yarasin, haykirisini daha çok kitle duysun, ama sen hala takilmis Trabzon'u savunuyorsun.

Banane Trabzon'dan, ben su an lig lideri olan takimdan bahsediyorum. Trabzon 10. sirada olsa bu polemige girmem bile senlen.

Ha kusura bakma ben kimseyi rencide etmek istemem, kimseye küfür etmedim, kimseyi kirdigimi düsünmüyorum.

Ben sadece burdan güzel insanlarimiz bir tepki koymak istemis ortaya ve bununda önderligini sen yapiyorsun Allah razi olsun diyorum senden ve gönüldaslarimdan, sadece bende yardim etmek için kendi fikrimi ortaya koydum, paylasmak istedim, elimden maalesef daha fazlasi gelmiyor, özürdiliyorum, belliki benim fikirlerim seni bir hayli rahatsiz etmis ama nedenini anlamadim.

Kötü bir sey söyledim ise affola.

Benim yakacagim bir mesale beni ne tatmin eder nede mutlu eder. Bizim sesimizi herkes duyarsa en azindan gerekli kisiler duyarsa o zaman tatmin olurum ancak.

Ben senin gibi Sivas'ta yasama sansina sahip degilim gardas. Gurbet'te, Fransa'dan ancak bu kadar geliyor elimden. Benim Paris sokaklarinda bir mesale yakmam, yada isyanimi haykirmam hiç kimseye bir fayda vermez inan buna.

Benimde bu çorbada bir tuzum olsun, bende elimi bir sekilde tasin altina sokayim dedim, sokmaz olaydim !!!
Alt 10.02.2011, 18:33   #8
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

Alıntı:
Arkadas ben baska dildemi konusuyorum ??? Anlamayan sensin, halen TS'den bahsediyorsun. Bu hafta Trabzonspor ile oynayacagimiz için Trabzon'u örnek aliyorum, gelecek hafta hangi takimla oynayacaksak o takimdan bahsederdim.

Kaldiki Buca maçinda protesto yapmaktansa Trabzon maçinda protesto yapki, yaptigin protesto daha çok ise yarasin, haykirisini daha çok kitle duysun, ama sen hala takilmis Trabzon'u savunuyorsun.

Banane Trabzon'dan, ben su an lig lideri olan takimdan bahsediyorum. Trabzon 10. sirada olsa bu polemige girmem bile senlen.

Ha kusura bakma ben kimseyi rencide etmek istemem, kimseye küfür etmedim, kimseyi kirdigimi düsünmüyorum.

Ben sadece burdan güzel insanlarimiz bir tepki koymak istemis ortaya ve bununda önderligini sen yapiyorsun Allah razi olsun diyorum senden ve gönüldaslarimdan, sadece bende yardim etmek için kendi fikrimi ortaya koydum, paylasmak istedim, elimden maalesef daha fazlasi gelmiyor, özürdiliyorum, belliki benim fikirlerim seni bir hayli rahatsiz etmis ama nedenini anlamadim.

Kötü bir sey söyledim ise affola.

Benim yakacagim bir mesale beni ne tatmin eder nede mutlu eder. Bizim sesimizi herkes duyarsa en azindan gerekli kisiler duyarsa o zaman tatmin olurum ancak.

Ben senin gibi Sivas'ta yasama sansina sahip degilim gardas. Gurbet'te, Fransa'dan ancak bu kadar geliyor elimden. Benim Paris sokaklarinda bir mesale yakmam, yada isyanimi haykirmam hiç kimseye bir fayda vermez inan buna.

Benimde bu çorbada bir tuzum olsun, bende elimi bir sekilde tasin altina sokayim dedim, sokmaz olaydim !!!
konuyu nereye taşımak istediğini anlamış değilim hangi yorumumda ts yi savunmuşum Allah aşkına bi göster ben senin fikrine zaten saygı duyuyorum herkesin ki ne duyduğum gibi ama insanlar emek veriyor senin kullandığın lafa bak ''ancak kendinizi tatmin edersiniz'' böyle fikir vereceksen verme arkadaşım.Ayrıca söylediğin şey çok saçma ts yi savunsam neden ts maçından önce yapalım mantıklı ol..
Alt 09.02.2011, 14:59   #9
favorim58
Yeni Yiğido

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 favorim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Öncelikle bu tür protesto düşüncelerinden dolayı "yiğidogençlik" grubunu tebrik etmek lazım. Tebrik ediyorum.

Nasıl bir çalışma içerisindesiniz bilemem ama, öncelikle grup içerisindne bir heyet seçerek, Cuma gününden Sivasımızın görsel ve yazılı temsilcilerini (ulusal temsilciler dahil) ziyaret ederek; "Sivassporumuzun hakem hatalarından kaynaklı uğradığı haksızlığa karşı durmak için protestomuzu bir basın bildirisi iel duyurmak istiyoruz. Bu konuda bize destek verirsenzi seviniriz" gibi ziayretlerin ardından bu tepkiye hangi, basın mensubu detsek vereke ulusal anlmada duyurumuzu yaparsa onlarıda buradan duyuralım isterim.

Basın açıklaması ve protesto gösterisinin taraftarın stada gitmek üzere yoğun olduğu saate getirilmesi de ayrıca önemli zamandır. Mesela saat 13.30 veya 14.00 gibi. Birde o gün, lig tv'nin kamerlaları cadde-cadde, sokak-sokak dolaşacaklardır. Onlar içinde bir fırsat olacak, ilgi çekecektir. Basın açıklamasında hakem hatalarının pozisyonları ile toplamda kaybedilen puan miktarı da açıklanabilir.

Şimdiden başarılar diliyorum.
favorim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda favorim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
dev, meşale, organizasyonu, organızasyonu, protesto, tff