Alıntı:
YiğidoGençlik Nickli Üyeden Alıntı
ANLATMAK İSTEDİĞİMİ ANLAMADIN GALİBA BEN SADECE TS YE YAPILAN BİR TEPKİ DEĞİL DİYORUM BU TEPKİ TFF VE MHK YE TS MAÇINDA ETKİSİNİ GÖSTERMEZSE ONDAN SONRA Kİ MAÇLARDA GÖSTERİR TS MAÇI İLE SEZON BİTMİYOR.DEDİĞİN GİBİ BİZ KENDİMİZİ TATMİN EDİYORUZ SİZDE KENDİNİZİ TATMİN EDECEK BİR ŞEYLER BULUN.BU USLÜP HİÇ DE HOŞ OLMAMIŞ BİLESİN.
|
Arkadas ben baska dildemi konusuyorum ??? Anlamayan sensin, halen TS'den bahsediyorsun. Bu hafta Trabzonspor ile oynayacagimiz için Trabzon'u örnek aliyorum, gelecek hafta hangi takimla oynayacaksak o takimdan bahsederdim.
Kaldiki Buca maçinda protesto yapmaktansa Trabzon maçinda protesto yapki, yaptigin protesto daha çok ise yarasin, haykirisini daha çok kitle duysun, ama sen hala takilmis Trabzon'u savunuyorsun.
Banane Trabzon'dan, ben su an
lig lideri olan takimdan bahsediyorum. Trabzon 10. sirada olsa bu polemige girmem bile senlen.
Ha kusura bakma ben kimseyi rencide etmek istemem, kimseye küfür etmedim, kimseyi kirdigimi düsünmüyorum.
Ben sadece burdan güzel insanlarimiz bir tepki koymak istemis ortaya ve bununda önderligini sen yapiyorsun Allah razi olsun diyorum senden ve gönüldaslarimdan, sadece bende yardim etmek için kendi fikrimi ortaya koydum, paylasmak istedim, elimden maalesef daha fazlasi gelmiyor, özürdiliyorum, belliki benim fikirlerim seni bir hayli rahatsiz etmis ama nedenini anlamadim.
Kötü bir sey söyledim ise affola.
Benim yakacagim bir mesale beni ne tatmin eder nede mutlu eder. Bizim sesimizi herkes duyarsa en azindan gerekli kisiler duyarsa o zaman tatmin olurum ancak.
Ben senin gibi Sivas'ta yasama sansina sahip degilim gardas. Gurbet'te, Fransa'dan ancak bu kadar geliyor elimden. Benim Paris sokaklarinda bir mesale yakmam, yada isyanimi haykirmam hiç kimseye bir fayda vermez inan buna.
Benimde bu çorbada bir tuzum olsun, bende elimi bir sekilde tasin altina sokayim dedim, sokmaz olaydim !!!