Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İşte taraftarın gücü!
Alt 08.02.2011, 20:56   #21
kareas
YASAKLI ÜYE

24 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kareas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İşte taraftarın gücü!

sizin sesinizi bu siteden başka duyan yok..adam ne diyor baksana akşam, bende ulusal bir gazeteye yazıyorum ama sesimizi kesiyorlar diyor..haa demekki iş başa düşüyor..hadi napıyorsak yapalım,ne şekilde kime hangi kuruma hangi kişiye hangi kitleye..buyrun yapın...yapamazsınızzz yapsanızda sesinizi duyurmazlar..ses duyuracak merciler başka ve duyuracak kişilerde başka..o yüzden sivaslıyı herkesin izleyebildiği bir platformda kimse yermesin..bu bize iyilik getirmez..kimse kimsenin buyruğunda nazında hareket etmez..herkesin iradesi var,o irade kendiliğinden oluşur toplumda kimse merak etmesin.enerjilerini başka yönde kullansınlar.sivası sivaslıyı yermeyle değil.5 tanemi milletvekilin var üstelik biri sporcu kökenli,ilk burdan başlayın işe...çıt duyan varmı,elin garibanına çatıyorsunuz..
kareas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.02.2011, 21:24   #22
58müco58
Acemi Yiğido

26 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 541 58müco58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Çok doğru yazılmış bir yazı Abtullah kardeş ben seni yıllardır tanırım hep aynı hastalığımız adam sivaslı varsa yoksa 3 büyütülmüş cüceler tutuluyor yazıklar olsun hem sivaslıyım hem de fener ,gs, bjk yı tutanlara bin kere yazık yav ne anlıyorlar bu yalakalıktan anlamış değilim yeminle söylüyorum birşey anlamıyorum bu ezilmişlik niye gardaş elinizi öpeyim gözünüzü seveyim bizim takımın onlardan ne eksiği var yav adamlara alet olup onlara rant oluyorsunuz, adam sivaslı hemde özbe öz sıvaslı sırf feneri okumak için gidip sabah gaçete alıyor insan bu kadar uyutulamaz beynimiz dumura mı uğradı yoksa??????? bir bilet al diyorum bana ne sivasın maçından diyor adam bu nasıl sivaslılık sevgili yiğidolar.,,
58müco58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.02.2011, 21:44   #23
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Biz arenada ES-ES TEN daha kalabalıktık ama dediğin gibi yayıncı ,kuruluşa tepkimizi koyup hakkımızı aramamız lazımdı haklısın...
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.02.2011, 21:52   #24
KAMER-ÜL ZEMAN
Acemi Yiğido

KAMER-ÜL ZEMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 KAMER-ÜL ZEMAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bu konuda çok yazıp,çizdim ama dün yaşanan bir olay beni yine yazmaya mecbur etti.
Hani hep söylerimya " Sivas halkı olarak (Buna Sivasspor taraftarı ve yerel basınıda dahil),ne zaman nerede ve kime nasıl tepki göstereceğimizi bilmiyoruz" diye. Önceki akşam Lig tv'deki Maraton programını izlerken,bu konudaki görüşümün ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anladım. Maraton'u sunan Şansal Büyüka,proğramın akışını kesip, " Eskişehir taraftarı bizi mesaj yağmuruna tutmuş ve TT Arenaya gelen 2 bin 500 kişi görüntüye getirmediğimiz için bizi eleştirmişler. Bunu staddaki acemiliğimize sayın,ama yinede Eskişehir taraftarı haklı onlardan özür diliyor,bundan sonra Es es 'leri sık sık gündeme getireceğimizin bilinmesini istiyorum" gibi sözler sarfederek,Eskişehir taraftarının dediğini yapmaya mecbur bırakıldı. Helal olsun böyle bilinçli ve hakkını arayan Eskişehir taraftarına. Peki,aynı stadda,üstelik ilk lig maçında bir o kadarda Sivasspor taraftarı vardı TT Arneada,yayıncı kuruluş Sivasspor taraftarını gösterdimi? Hayır! Peki bu konuda tepki geldi mi? onada hayır! İşte benim yıllardır anlatmak istediğim budur. Şimdi gidin kahvehaneye,yada Sivasspor muhabetti yapılan bir mekana,asarlar,keserler,milyon larca Sivaslı'nın olduğu söylenerek bundan kendilerine övünç payı çıkarırlar,ama iş icraata geldiği zaman kimse kılını bile kıpırdatmaz. Ben iddia ediyorum,Sivasspor'dan başka bir takıma bu kadar bariz hakem hataları üst üste yapılsaydı,eminim TFF'ye siyah çelenk koyup Türkiye'nin gündemine gelmişlerdi. Hatırlarsınız geçen yıl,biz buradan İstanbul'daki bazı Sivas derneklerini harekete geçirip TFF'ye siyah çelenk bırakılması için çalışma yapmıştık ve o siyah çelenk koymaya 25-30 kişi katılmıştı. Ben lafa söze ve sayısal fazlalığa bakmam. Ben icraata bakarım. Tıpkı Trabzonluların yaptığı gibi,tıpkı Eskişehirlilerin yaptığı gibi..
Acı ama gerçek biz Maalesef böyleyiz. Ha şunuda hatırlatmakta yarar var.
Sivasspor Sivas'ta tutuflan ikinci takım olursa bu halktan başka ne beklenebilir ki?

Abdullah YİĞİT
Gereği gibi SİVAS' lı olmayabilir . Ama SİVAS Daima Vardır ve var olacaktır.
KAMER-ÜL ZEMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.02.2011, 22:02   #25
KAMER-ÜL ZEMAN
Acemi Yiğido

KAMER-ÜL ZEMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 KAMER-ÜL ZEMAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: İşte taraftarın gücü!

Alıntı:
Ahwettt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Apdullah abi akşam proğramını da izledim malisef gelip gidip taraftara çatman beni gerçekten üzdü. Sahi bir zamanlar gelsinlerde yeterki boş boş otursun kalabalık görünsün diyende sizler değilmiydiniz yıllar önce. Yoksa hep taraftarı suçlayarak hor görerek Sivasspordanmı soğutmak isiyorsunuz? Yani aklımada gelmedi değil.Şimdi ise 2-3 bin taraftar var onlarda guruplar diyorsun. her maçta en az 10-12 bin kişi oluyor bunlar ne peki bu kış günü stada neden geliyorlar. Birde Hakemlere tepki den bahsettin akşam Hakemlere postayı koyan Beşiktaş taraftarı değil Beşiktaş yönetimi idi. Peki bizim yönetim ne yaptı deflarca Sivassporun hakkı yendiği halde.Siz yerel basının hiçmi büyük basınlarda arkadaşları dostları yok siz neden bir şey yapmıyorsunuz.Gerçi taraftarı eleştirince ben fazlada alınmıyorum. Nedenine gelince yıllardır bir fiil maçlarına gidiyorum kombine çıktı çıkalı alıyorum. takıma zarar gelmeyecek şekilde takımıda deesdekliyorum. Geriye bedava bilet yada görevlim diyerek içeri eş dost arkadaş hatırına beleş olarak içeri girenler düşünsün. Taraftarı suçlayacağına bir antalya maçında stadı temizlemesini dahi biecermeyen yönetcileri sorumluları suçla bak 2 puandan etti bizi.

Size Kısmen Katılıyorum. Neden kısmen derseniz. Abdullah YİĞİT'in Sivasspor için yapmayacağı bir şeyi Tasavvur edemiyorum. Çok iyi tanırım Oda beni iyi tanır. İçi yanık Bağrı yanık bir Kardeşimiz. Sivasspor Süper liğe çıktığı zaman Dünyanın en mutlu olan insanların başında geleceği kesindir. Abdullah Eğer bir eleştiri getiriyorsa , kesin haklıdır. Abdullah Kimseye yaranmak için eleştiri yapmaz. Abdullah Adeta DOĞAÇLAMA gibi içinden geleni söyler. Kimsenin Kalemşötü hiç değil. !! Esenlikler dileğiyle.
Not : Yazacak anlatılacak çok şey var ama bu kadar yeter sanırım.

H.K Dortmund
KAMER-ÜL ZEMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.02.2011, 22:16   #26
kendalli
Yiğido

kendalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kendalli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
kareas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah bey oturduğu yerden elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan taraftara sağa sola atıp tutuyor..ona bir örnek veririm nasıl gazeteci olduklarına kendileri bile şaşarlar...Sivasın çocuğuna taraftarına kimse laf edemez..kimsenin de yetkisi dahilinde değildir stada kimin ne şekilde gelip gittiği..Sizler sivasta kanaat önderliği yapacak çapta birileri değilsiniz.tv 58 de işiniz gücünüz Sivası yerlere serip taraftarı çamura beliyorsunuz...
kardes cok guzel ifade etmissin sonuna kadar katiliyorum, herseyi hallettik sira gene taraftara geldi, su bir gercek bu taraftar hep ayniydi kaptan ismailin abartmasina bakmayin onlarin oynadigi zamanda bu coskuyu o donemlerde tribunlere rahmetli amigo ihsanin varisi amigo hikmet veriyordu bana gore is amigoda bitiyor bir amigo hikmet butun stadi ayaga kaldiriyordu bana yalan soyluyorsun diyenler beni kinasin, isi bilen bir kisi 40 000 kisiyide costurur...
kendalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.02.2011, 22:25   #27
deli_yigido
Yiğido

deli_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 deli_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivas gençliğini maraton A blok'a bekliyoruz!

Şehrin Modern Tribün Kültürüne Sahip Tek Oluşumu, Yeniçeriler !
Alt 08.02.2011, 22:31   #28
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Abdullah Abi doğru demiş.
Burada klavye başında ahkam kesip de yok biz şöyle taraftarız şunları yapıyoruz diyen çok.
Lafla peynir gemisi yürümüyor.

Ben taraftarım diyenin biraz icraat yapması lazım.
Alt 08.02.2011, 22:42   #29
eyupkocak
Tecrübeli Yiğido

eyupkocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

225 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 eyupkocak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takıma destek şart ama bu ne sadece yönetimle ne de taraftarla olabilir bu destek bu ikili mekanizmanın ortak çalışmasıyla yakalana bilir tabi basın da . Sadece taraftara yüklenmekle olmaz
Alt 09.02.2011, 06:15   #30
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1055 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bu konuda hakıkaten çok eksiğiz! Maç günü bende ekran başında çok beklemiştim yiğidoları görebilmeyı ama malesef göstermemıslerdı. Bız kendı ıcımızde söylenırken el oğlu adamın ciğerini söküyor.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
gücü, taraftarın, İşte