Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sivasspor - Trabzonspor maç sonucu ne olur?
SİVASSPOR Kazanır 114 82,01%
Berabere Biter 16 11,51%
Trabzonspor Kazanır 9 6,47%
Katılımcı sayısı: 139. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

SİVASLI OLMAK
Alt 10.02.2011, 19:00   #361
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart SİVASLI OLMAK

hepinizin bildiği üzere hafta sonu sivasımız trabzonla karşılaşacak.formlarda dolaşırken gördüm ki yok yolda trabzonlu görürsek şöyle yaparız böyle yaparız.yapınca ne olacak bilen varmı?evet var.döveceğiz.çalacağız zopayı.kimin haddine lan sivasta trabzonlu dolaşsın.böyle düşünen bence elbette haklıdır.lakin bunu fiiliyata dönüştürenin bence o trabzon zibidilerinden hiçbir farkı yoktur.NEDEN.
BİZ SİVASLIYIZ.ANADOLULUYUZ.BENİM ONLARDAN FARKIM OLMAZSA SİVASLIYLA TRABZONLU NE ANLAMA GELİRKİ.BU TOPRAĞIN TEMİZ İNSANLARI HEMŞERİLERİM BU MAÇTA TEK BİR ŞEY YAPIN
FARKINIZI KOYUN SİVASLI OLUN

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
Alt 10.02.2011, 19:05   #362
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1184 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31244

Resimlerden anlaşılacağı üzere statta harika bir zemin olacak maçta...
Alt 10.02.2011, 20:08   #363
ölümüne61
Acemi Yiğido

ölümüne61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 ölümüne61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasZara585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzonspor ile Bizim kadromuzu 1 e 1 değerlendireyim kendime göre ve kendime göre hangi oyuncunun daha kaliteli olduğunu yazayım ;

Kamenar__Tolga Zengin = Kamenar

Uğur__Serkan Balcı = Serkan Balcı

Navratil__Mustafa Yumlu = Navratil

Sedat__Glovacki = Glovacki

Ziya Erdal__Ferhat Torun = Ziya Erdal

Grosicki__Burak Yılmaz = Grosicki

Kadir Bekmezci__Colman = Colman

Rada__Selçuk İnan = Rada

Erman Kılıç__Engin = Engin

Eneramo__Umut Bulut = Eneramo

Mehmet Yıldız__Jaja = Jaja

Benim Bu kıyaslamama göre 6 ya 5 rakibin önündeyiz Gerisi futbolcularımızın kalitesini ortaya koymaları kalmış tabi bu kıyaslama bana göre. Size göre farklı olabilir
Hocam Rada Selçuk tan daha iyi bir oyuncu mu ? Ben Rada yı pek izlemedim yanlış anlamayın meraktan soruyorum.
ölümüne61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2011, 20:13   #364
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ölümüne61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam Rada Selçuk tan daha iyi bir oyuncu mu ? Ben Rada yı pek izlemedim yanlış anlamayın meraktan soruyorum.

rada çok sert oynayan bir oyuncu karşısında kim olursa olsun oynatmaz
Alt 10.02.2011, 20:16   #365
ölümüne61
Acemi Yiğido

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rada çok sert oynayan bir oyuncu karşısında kim olursa olsun oynatmaz

Hocam Sert olmakla olmuyor sadece. Teknikte olması lazım.

Bizde eskiden Ayman diye bir oyuncu vardı çok sertti ama teknik değildi.
Alt 10.02.2011, 20:26   #366
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ölümüne61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam Sert olmakla olmuyor sadece. Teknikte olması lazım.

Bizde eskiden Ayman diye bir oyuncu vardı çok sertti ama teknik değildi.
selçuk inandan iyi kalitesi
Alt 10.02.2011, 21:00   #367
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Konu anketine Sivasspor kazanır dedim. Zira her iki takımın son maçlarını izlediğimde normal şartlar altında Sivasspor'un galip gelmesi gerekiyor. Ancak rakip şampiyonluk mücadelesi veriyor ve takımın başında Şenol Güneş var. Sivasspor çok rahat davranırsa maçı kaybedebilir. Başlama düdüğünden itibaren disiplinli bir futbol sergilemeliyiz.
Rakibin ortasahası mental olarak sıkıntılı bence. Selçuk sezon sonu gitmek istiyor ve sözleşme yenilemiyor. Colman'la Şenol Güneş arasında ise bi huzursuzluk var ve bu medyayada yansıdı. Zaten son maçlarda Colman kayıp. Burak Yılmaz için motivasyon olmazsa olmaz. Onu Manisa'dan da iyi tanıyoruz. İyi gününde iğne değilinden gol atarken, eğer kötü başlarsa,motivasyonu düşerse-ki bunlar 4 Eylül Stadında kurulan baskıya bağlı- 1 metreden topu taca atabilecek bir futbolcu. Engin'in agresif yapısı bizim için avantaj. Yine trübünlere çok iş düşüyor. Psikolojik baskı kurmak lazım.
Bize gelince ben son maçlarda Ziya'da bir düşüş gözlemliyorum. Ayrıca Hayrettin stoperde aksıyor. HAyrettin sola kaydılırsa şaşırmamak lazım. Defansif sıkıntılar aşılırsa diğer bölgelerde pek sıkıntı yok gibi. Özellikle Kadir çok iyi oynuyor ve takımın ataklarını yönlendiriyor. Bu maçtada günün de olur inşallah. Son olarak uzun zamandır yakındığımız Futbolcuların trübüne küsme konusunu Bursa maçında aştık sanırım. Bursa maçında ikinci yarıyı tel örgülerin dibinde en aşağıda izliyordum. Gol olunca bi baktım Kamil bana doğru koşuyor. Döner heralde falan diyorum ama yok. Saolsun sayesinde tüm takımda arkasında trübünlere koştular ve tel örgülere kadar geldiler. Çok güzel bir enstanteneydi. Yıllardır bu takımın formasını giyen futbolculardan değilde devre arasında transfer ettiğimiz bu genç arkadaştan bu inanmışlığı görmek manidardı.
Bizim taraftarımız inandığında ve bu inancı futbolculara yansıttığında bu ligde içte-dışta yenemeyeceğimiz bir takım yok. Sadece inanalım. Eleştirilerimiz yapıcı olsun.
Trabzondan gelen misafirlere Yiğido gibi davranalım. Ağırlayalım. Herkes kendi sevdasının derdinde. Hakaret olmadığı sürece bu herkesin hakkı. Küfüre ortamı germeye gerek yok. Sadece kendi takımımıza konsantre olalım.
İnşallah güzel günlerin arefe günü bu cumartesi olacak...
Alt 10.02.2011, 21:11   #368
ölümüne61
Acemi Yiğido

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konu anketine Sivasspor kazanır dedim. Zira her iki takımın son maçlarını izlediğimde normal şartlar altında Sivasspor'un galip gelmesi gerekiyor. Ancak rakip şampiyonluk mücadelesi veriyor ve takımın başında Şenol Güneş var. Sivasspor çok rahat davranırsa maçı kaybedebilir. Başlama düdüğünden itibaren disiplinli bir futbol sergilemeliyiz.
Rakibin ortasahası mental olarak sıkıntılı bence. Selçuk sezon sonu gitmek istiyor ve sözleşme yenilemiyor. Colman'la Şenol Güneş arasında ise bi huzursuzluk var ve bu medyayada yansıdı. Zaten son maçlarda Colman kayıp. Burak Yılmaz için motivasyon olmazsa olmaz. Onu Manisa'dan da iyi tanıyoruz. İyi gününde iğne değilinden gol atarken, eğer kötü başlarsa,motivasyonu düşerse-ki bunlar 4 Eylül Stadında kurulan baskıya bağlı- 1 metreden topu taca atabilecek bir futbolcu. Engin'in agresif yapısı bizim için avantaj. Yine trübünlere çok iş düşüyor. Psikolojik baskı kurmak lazım.
Bize gelince ben son maçlarda Ziya'da bir düşüş gözlemliyorum. Ayrıca Hayrettin stoperde aksıyor. HAyrettin sola kaydılırsa şaşırmamak lazım. Defansif sıkıntılar aşılırsa diğer bölgelerde pek sıkıntı yok gibi. Özellikle Kadir çok iyi oynuyor ve takımın ataklarını yönlendiriyor. Bu maçtada günün de olur inşallah. Son olarak uzun zamandır yakındığımız Futbolcuların trübüne küsme konusunu Bursa maçında aştık sanırım. Bursa maçında ikinci yarıyı tel örgülerin dibinde en aşağıda izliyordum. Gol olunca bi baktım Kamil bana doğru koşuyor. Döner heralde falan diyorum ama yok. Saolsun sayesinde tüm takımda arkasında trübünlere koştular ve tel örgülere kadar geldiler. Çok güzel bir enstanteneydi. Yıllardır bu takımın formasını giyen futbolculardan değilde devre arasında transfer ettiğimiz bu genç arkadaştan bu inanmışlığı görmek manidardı.
Bizim taraftarımız inandığında ve bu inancı futbolculara yansıttığında bu ligde içte-dışta yenemeyeceğimiz bir takım yok. Sadece inanalım. Eleştirilerimiz yapıcı olsun.
Trabzondan gelen misafirlere Yiğido gibi davranalım. Ağırlayalım. Herkes kendi sevdasının derdinde. Hakaret olmadığı sürece bu herkesin hakkı. Küfüre ortamı germeye gerek yok. Sadece kendi takımımıza konsantre olalım.
İnşallah güzel günlerin arefe günü bu cumartesi olacak...
Çok güzel bir yorum yapmışsın hocam Allah razı olsun. Böyle yorumları okudukça daha çok mutlu oluyorum.

Maçla ilgili yorumlar.
Alt 10.02.2011, 21:30   #369
ölümüne61
Acemi Yiğido

Pfeil Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

Maç hakkında acizane takımımla ilgili yazı yazmak istiyorum. Bu yazıda kimseyi kırmak amacım yok.Provake etmek gibi bir durum söz konusu bile değil. Sadece saf ve halis duygularla yazıyorum.

Kaleci konusunda Onur un bilindiği gibi bir sakatlığı var. Eğer Onur maç saatine kadar yetişemezse Tolga oynayacaktır büyük ihtimalle. Eğer öyle olursa sıkıntı çekeceğimiz aşikar. Tolga kalede güven vermiyor. Oynarsa bizim için zor bir maç sizin için kolay bir maç olabilir. Kaleci deyip geçmeyin çok önemli Onur un kalede olması takıma ayrı bir motivasyon oluyor.

Sağbek konusunda Serkan oynayacaktır , Serkan a güveniyoruz ama Grosicki gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Serkan a o bölgede gerçekten sıkıntı çıkarabilir. Serkan ın herzamankinden daha motive olması lazım.

Stoperde Glowacki ve Mustafa oynayacaktır.

Glowacki Polonya Milli Takımının Norveç i 1-0 yendiği maçta 90 dakika oynadı. İzleyenler hatasıza yakın oynadı diyor ben bilmiyorum ama defansta güven veriyor. Mustafa da A2 Milli Takımında 90 dakika oynadı. İkisine de güveniyorum ben Mustafa yüreğiyle Glowaki tecrübesiyle oynuyor. İlk defa oynayacaklar uyumu soru işaret

SolBek konusunda çok karnımız ağrıdı Cale sakat. Onun yerine Ferhat Milli Takımda oynadı Şenol Hoca bu maçta da onu düşünebilir ama ben olsam Piotr Brozek i oynatırdım artık takıma katılması lazım. O bölgede sıkıntı yaşayacağımız bariz.

Sağbekte Burak oynayacaktır. Yattara da olabilir ama Şenol Hoca Burak ı oynatacaktır.

Orta alanda Selçuk ve Colman ı bekliyorum. Selçuk takımın belkemiği olmazsa olmaz ona çok güveniyoruz.

Solda Engin oynayabilir yetenekli ama çok hırçın olduğu için sorun çıkarabilir.

İlerde Jaja oynar. Yanında Umut ya da Pawel den birisi olabilir.

Ben olsam Pawel le başlardım ama Umut ta bizim için çok önemli bir oyuncu.

*
*
*
Maçı genel olarak yorumlarsam Sivassporla dişe diş bir maç oynayacağız. Yeteneklerimizi sahaya yansıtırsak kazanmaya yakın taraf olarak görüyorum bizi.

Ama yetenekle olmuyor Sivasspor çok mücadeleci takım olduğu için maça mücadelesiyle başlarsa büyük artıyla başlar.

Temennim güzel ve dostça bir maç olasıdır. İnşallah olaysız ve Anadolunun kazandığı bir maç olur.
Alt 10.02.2011, 21:43   #370
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne yapıp almalıyız bu macı cıkış macımız olacak inşallah lazanyalarda en tehlıkelı oyuncu jaja bence onu etkısız hale getırırsek işimiz daha kolay olur

Etiketler
bitireceğiz, kÜstah, ligi, maçı, oynasin, oynayın, sivassportrabzonspor, sİvas, tahmin, yerde, yorumlarınız, İyi