Rıza Hocam sizlere güvenimiz sonsuzdur.Her ne kadar son haftalar puan kaybı yaşasakta gerçekten güzel bir futbol sergiliyoruz.Bütün spor yorumcuları Sivasspor'umu övüyor ve Sivas'ın küme düşeceğine inanmıyorlar.Biz puan değil güzel bir futbol istiyoruz.Ben açıkcası geçen sene ki Sivasspor'un maçlarını izlerken sıkılıyordum ama şimdiki Sivas puan kaybetsede gerçekten izlenmeye değer bir maç izletiyor bizlere ve izleyenlerde çok eğleniyorlar.Bu takım kesinlikle buraları haketmiyor ve bu bir gerçek.Bu duruma kabullenemeyenler de var tabi.Mesela hamsi ve gayseri.Ama onlarda biliyor ki Sivas çok değişti ve yavaş yavaş eski yiğido canlanıyor.Bu takım isterse bu futbolla küme düşsün ben yine de bu takımla guru duyarım.Ben bu maçtan çok ümitliyim.Trabzon'un gerçekten bu maçta işi zor.Bizim oyuncularımız diye söylemiyorum ama onlarda artık bu puan kayıplarından sonra yenilgi veya beraberliği kabullenemezler.Futbolcularımı z gerçekten iyi ve çalışkan sporcular.Onlarında sabır taşları kırılmıştır.Bu maç kesinlikle bizim başka yolu yok.Yarın yoğun taraftar desteğini de alarak hamsileri kızarmış bir şekilde karadeniz'e göndereceğiz.Yarın sahada Sivas'ımın "Golbastı" şovu olacak kesinlikle bu maçı kaçırmayın.Artık bir galibiyeti haketiyoruz.Hadi SİVAS'ım allahın izniyle yeneceğiz bu maçı...