Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 19.02.2011, 00:14   #61
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Kusura bakmayin suerez palyanco gibi bir oyana kostu düstü bir bu yana enaromo hic faydasi yok durmadan faul yapiyoryok mehmet yildizda kapesite yok sonuc belli
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58Sivaslilar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2011, 00:14   #62
homer3458
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 homer3458 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MAÇTAN SONRA KARMINA AĞRILAR GİRİYOR YA SİZİN ?

keita oynamıyor sağlam topa basıyor basit oynuyor iyi oyuncu sedatın yerine bile oynar sağ bek oynar silla oynuyordu. neden ?

enaramoya kesinlile defans yaptırmamak gerekli genellikle her hamlesi faul yaktı takımı

kaleci korcan ilk haftalardaki gibi güven vermemeye başladı ilk golde neden çıktı? ikinci golde ise seat ramoviçin alex ten yediği golün benzeri sadece baraja güvenmemeliydi pozisyonda sedat ucarak kafayı bile vurabilirdi ancak kaleciye güvendi futbol tesadüflere bırakılmamalı bıktık bıktık sağ bek solbek de aksamaya başladı.

yüreği ile oynayan hayrettinden orta sahada dahi yaralanılabilir.

mehmet yıldız eskisi gibi değil en son saydığımda 12 adet atak topunu ezdi arkadaşlarını pozisyona sokamıyor eskisi gibi topa şut düzeyinde vuramıyor haftaya yedek kalmalı ve oyunun gidişatına göre yararlanılabilir

pedrielin kapasitesi kadar elinden geleni yapmaya çalıştı.ayak topna kafa soktu
defansa yardım etti

erman biraz daha mücadelaci idi. maçın sonuna doğru bitti.

glosiçki değişikliği bana göre yanlıştı m yıldızı almalıydı....

glosçki ile kamananın daha iyi anlaşacağı kanaatindeyim

rıza hoca yavaş yavaş iş körü olmaya başladı.

oyuncu değişikliklerinde genel aynı takdik ve fiyasko

m nas kamanan enaramo maça arıları ne oldu bir de rakibe bakılsa fark ortaya çıkar

defans yapmayı bilmiyoruz defans halinde çıkmıyor veya hareket edemiyoruz bunlar hiçmi avrupa maçı izlemiyorlar

geçen haftalarda hayrettin ve uğur (arkasından birsi çekiyormuş gibi burağa golü attırdı.) şimdi sedat yarın kim

rıza hoca 12. 000 euro transferin sonunda hala basit gol edabiyatı ve şimdide hakem edabiyetı yapmamalı

sağlam defans ve sağlam orta sahayı oluşturmalı gerisi zaten gelir. oyüzden sağlam topa basan dirayetli keitadan yaralanmalı kadir bu sayede daha da faydalı olabir

elindeki oyunculara ilave 6 7 futbolcu aldın kenarda oyuncum yok deme hakkın yok elindekileri hemen gönderdin oyunu çözüp maç kazandıracak kalitede iki oyuncumuz olmalıydı.... transferler biraz glosiçki hariç fiyasko diyebiliriz. zaman zaman oda bitti 5 haftada 1 puan başarımı sizce yazık yazık iyi niyetinden şühhemiz yok ama iyi niyet karın doyurmuyor hocam bu durumlarda en kötü şey detaylarda boğulup iş körü olmak ve oyunun genelini kaçırmaktır.
kredi kartının ödeme zamanı yaklaşıyor limitin dolmadan ödeme yaparak yeni limit oluşturmalısın ?

ofansta sıradan oyuncular yerine hareketli ve rakibi yanıltabilen ters hareket ile düşünüleni değil düşünülmeyeni de yapabilen futbolcu gerek mesala cihan bence enaramodan daha faydalı olur.....
homer3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2011, 00:16   #63
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 539 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bencede maçı felan değerlendirmeyelim ortada değerlendirlecek ne bir futbolcu ne de göze çorpan futbol var git gide kötüye gidiyoruz söylemek istemiyorum ama bu gidişle yerimiz hazır bank asya 1.lig bir dahada 40 rüyamızda görürüz süper ligi
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda özmen58nadim'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2011, 00:16   #64
özmen58nadim
Acemi Yiğido

bencede maçı felan değerlendirmeyelim ortada değerlendirlecek ne bir futbolcu ne de göze çorpan futbol var git gide kötüye gidiyoruz söylemek istemiyorum ama bu gidişle yerimiz hazır bank asya 1.lig bir dahada 40 sene daha rüyamızda görürüz süper ligi
Alt 19.02.2011, 00:22   #65
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

transferler iyi enaromo disinda suerezi oynatma palyanco hayrettini oynatma gerisi iyi M yildiz ilkyari oynat takim basarili olur
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2011, 00:22   #66
özmen58nadim
Acemi Yiğido

bundan sonra ne sahip çıkan olur nede destekleyen birkaç cefakar, vefakar futbol sever sivas sevdalısından başka hata en büyük hata 4 eylül stadında başlıyor maça gelen tarafdar demeyecem seyirci eline bir çuval çekirdekle geliyor sanki konser izliyorlar bugün gördük eskişehir taraftarını adamlar 90 dakika susmadılar sanki şampiyonluk öaçı havası var gibiydi malesefki 18 takım içinde en berbatı bizim seyircimiz lige yeni çıkmış bizim gibi düşmeme mücadelesi veren bir ilçe takımı olan bizin stadın kapasitesi kadar nufusu olan bucasporun taraftarı bile canla başla 90 dakika susmazken bu durum bize yakışmıyor zaten bu ayıp yeter bize başkada birşey demiyorum böyle taraftar hiç gelmesin daha iyi ben yönetimde olsaydım yeniçeriler ve 1967 gençliği komple bu iki gruba verirdim hiç olmazsa statda bir ambiyans olurdu isterse diğer türübünler boş kalsın
Alt 19.02.2011, 00:22   #67
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
erdaleren58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
cember daraliyor herkesin morali bozuluyor ama bu böyle gitmez sans bir gün bizede döner paniklemeye gerek yok bu takim lig de kalir ama bizide kahr eder 12 macimiz kaldi 23 puan toplariz ligde kaliriz bu yenilgiler bizleri cok üzdü iki galibiyet alsaydik iyi olurdu ben kimseyi suclamiyorum riza ne yapsin bu sansizlik bir gün döner.
kardeş çember daralıyor ne demek, çember mi kaldı.. şuan kümede kalma mücadelesi veren 4 takım var. buca, konya, sivasspr ve kasımpaşa. bu takımdan 3'ü düşecek, geri kalanlar kurtardılar kendilerini.

buca bu hafta galatasarayı yenerse işte o zaman çember member de kalmaz. o zaman işte rıza hoca tekrar klasik açıklamasını yapar: defansta yaptığımız basit hatalar falandı filandı...
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kadirakin58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2011, 00:24   #68
özmen58nadim
Acemi Yiğido

bundan sonra ne sahip çıkan olur nede destekleyen birkaç cefakar, vefakar futbol sever sivas sevdalısından başka hata en büyük hata 4 eylül stadında başlıyor maça gelen tarafdar demeyecem seyirci eline bir çuval çekirdekle geliyor sanki konser izliyorlar bugün gördük eskişehir taraftarını adamlar 90 dakika susmadılar sanki şampiyonluk öaçı havası var gibiydi malesefki 18 takım içinde en berbatı bizim seyircimiz lige yeni çıkmış bizim gibi düşmeme mücadelesi veren bir ilçe takımı olan bizin stadın kapasitesi kadar nufusu olan bucasporun taraftarı bile canla başla 90 dakika susmazken bu durum bize yakışmıyor zaten bu ayıp yeter bize başkada birşey demiyorum böyle taraftar hiç gelmesin daha iyi ben yönetimde olsaydım maraton tribününü yeniçeriler ve 1967 gençliği komple bu iki gruba verirdim hiç olmazsa statda bir ambiyans olurdu isterse diğer türübünler boş kalsın
Alt 19.02.2011, 00:30   #69
özmen58nadim
Acemi Yiğido

sivasa gelen takımlar kendi evlerinde gibi oynuyorlar seyirci baskısını hissetemeden rahat bir futbol sergiliyorlar geçtiğimiz hafta trabzonspor taraftarı bir avuç taraftar burası trabzon burdan çıkış yok diye dakikalarca bağırdılar ama maraton tribünü bunu dinledi evet dinledi olay budur abilerim kardeşlerim burdan yönetime sesleniyorum uyanın artık son haftalara girdik ve durum iyice kötüye gidiyor sonftalarda bari beşiktaş bursa eskişehir taraftarları gibibizimde ses desibelimiz yükselsin allah korusun eğer bu takım düşerse bunun vebalini kimse ödeyemez bu halka bu şehre yazık olur sevgili yönetim bu haftadan tezi yok maraton tribününü bu iki gruba vermeniz lazım gelen takım deplasmanda olduğunu hissetemesi lazım
Alt 19.02.2011, 00:34   #70
özmen58nadim
Acemi Yiğido

işte idal kadro
1.korcan
2.murat sözgelmez
3.ziya
4.apdurrahman
5.sedat
6.mehmet nas
7.kadir
8.cihan
9.mehmet
10.eneramo
11.erman

Etiketler
değerlendirelim, maçı