Alıntı:
akkuzu Nickli Üyeden Alıntı
Stad büyük olsun mücadele verelim eyvallah.Nasıl stadın kapasitesi yeterli diyenleri haksız görüyorsanız.Burada sadece stad için yorumdan öte siyasi rant için yorum yapan arkadaşlarıda kınayın.Bundan önce stadlarmı yapılıyordu,veya diğer partiler sırayamı geçtiler Sivasa 50.000 kişlik stad yapalım diye,sırf seçimler yaklaştıkça bazılarının siyasi hobileri için 25.000 lik stadı istemiyoruz mantığına karşıyım.
|
akkuzulu kardeşim hemen hemen bütün yorumlarını takip ederim yorumlarının çoğunda futbolculara,takıma,hocaya hep sahip çıkar açıklamalarda bulunuyorsun
sağduyulu mantıklı birisin yanlız konu stadyum konusuna gelince biraz geriliyorsun
kardeşim burda stadyum büyük olsun diyenler kendi çıkarları için istemiyorlar bunu herkes sivas için istiyorlar
siyasi düşünceye gelirsek başbakan recep tayyip erdoğan valiliğin önündeki konuşmasında ne demişti
bir hatırla sivasa eli boş gelmedim bir müjdeyle geldim önce bir futbol sahası sonra olimpik bir havuz kapalı bir spor salonu sözü verdimi vermedimi
kaç yıl geçti nerde bu havuz kapalı spor salonu bir gündemde olan futbol sahası
sende adın gibi biliyorsunki stadyum konusuda seçimler öncesi yem olarak sunuldu
ayrıca senin ak partililiğin kadar benimde ak partililiğim var ama ben sivasımın menfaatlerini partimin menfaatlerinden önde tutmuyorum
bugün akp yarın bilmem hangi parti gelir ama biz sivasdayız çocuklarımızda sivasda olacak biz bu memleketin kalkındırılmasına mecburuz
senden şunu beklerim başbakan söz verdimi verdi bizim stadyum aklımızdamıydı değil sen önce sözünden dönen başbakanı sivasa yardımı dokunmayan vekillerimizi uyar
bazı arkadaşlar siyasete giriyormuş bunun önüne ne sen geçebilirsin ne bir başkası
4 milletvekilimiz var 4,üde birbiriyle konuşmuyor bizemi bunlardan hayır gelecek önce akp il teşkilatı bunlardan kurtulacak sonra sivasa stadyumda yapılır bölge hasteneside,kapalı spor salonuda yüzme havuzuda
sana cevap yazışımda sana muhalefet olsun diye değil kesiklikle yanlış anlama