Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Kim Kazanır?
Sivasspor Kazanır 197 83,83%
Berabere Biter 33 14,04%
Beşiktaş Kazanır 5 2,13%
Katılımcı sayısı: 235. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Beşiktaş
Alt 31.03.2011, 19:42   #1
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivasspor-Beşiktaş

Alıntı:
Caner POLAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Muhtemelen kadroları böyle olacak.

Cenk ; Ekrem, Toraman, Ferrari, İsmail ; Aurelio, Ernst, Fernandes ; Quaresma, Almeida, Simao
Caner kardeş, Simao'da kart cezasından dolayı oynayamayacak. Kendi görüşüm,kazanabilmemiz için Grosicki, Eneramo ve Suarez üçlüsünün iyi futbol oynamaları gerektiğini düşünüyorum. Bizim en büyük avantajımız , rakip kim olursa olsun o rakibe karşı gol atabilmemiz. Ve bence bjk'nında en sorunlu yeri defansı. Şöyle bir karşılaştırma yaptığımızda, Grosickinin, kendi oyununu sahaya yansıttığı anda , Ekrem dağ'a karşı çok büyük bir üstünlük kuracağını düşünüyorum. Ayrıca bjk'nın, duran ve yan toplarda çok büyük sıkıntı çektiğini İnönü'deki Dinamo Kiev maçında herkes gördü. Bizimde Kanatlardan, Ziya ve Grosicki'nin etkili ortalarıyla, Pedriel ve Eneramo'nun da kafa toplarında ki etkilerini düşündüğümüzde bu şekilde etkili pozisyonlara gireceğimizi düşünüyorum. Birçok taraftarımız gibi, benim de en büyük temennim maçı kazanmamız. İnşallah kazanırız.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2011, 20:39   #2
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
fatih585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Caner kardeş, Simao'da kart cezasından dolayı oynayamayacak. Kendi görüşüm,kazanabilmemiz için Grosicki, Eneramo ve Suarez üçlüsünün iyi futbol oynamaları gerektiğini düşünüyorum. Bizim en büyük avantajımız , rakip kim olursa olsun o rakibe karşı gol atabilmemiz. Ve bence bjk'nında en sorunlu yeri defansı. Şöyle bir karşılaştırma yaptığımızda, Grosickinin, kendi oyununu sahaya yansıttığı anda , Ekrem dağ'a karşı çok büyük bir üstünlük kuracağını düşünüyorum. Ayrıca bjk'nın, duran ve yan toplarda çok büyük sıkıntı çektiğini İnönü'deki Dinamo Kiev maçında herkes gördü. Bizimde Kanatlardan, Ziya ve Grosicki'nin etkili ortalarıyla, Pedriel ve Eneramo'nun da kafa toplarında ki etkilerini düşündüğümüzde bu şekilde etkili pozisyonlara gireceğimizi düşünüyorum. Birçok taraftarımız gibi, benim de en büyük temennim maçı kazanmamız. İnşallah kazanırız.
kardeş simao daha 2 kart grdü ne kart cezası...
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2011, 20:41   #3
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor

Korcan
Uğur
Navratil
Sedat
Hayrettin
Rada
Kadir
Erman
Grosicki
Pedriel
Eneramo

Beşiktaş

Cenk
Ekrem
İbrahim
Ferrari
İsmail
Aurelio
Ernst
Fernandes
Quaresma
Simao
Almeida
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.04.2011, 12:45   #4
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Mamadou Diallo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş simao daha 2 kart grdü ne kart cezası...
Pardon arkadaşlar, ben de bu sitede bir arkadaşın yazısını gördüğümden, Simao'nun cezalı olduğunu sanıyordum. Madem oynayacak,bu maçta Quaresma ve Simao'ya karşı beklerimizin çok dikkatli olması lazım. Boş alan bulamadıkları , hiçbir maçta, etkili olamadılar. Takımımızın dinamosu Kadir'in yine müthiş mücadele ortaya koyacağını , ve Ziya ile Uğur kavuk'a savunmada en iyi şekilde yardımcı olacağından eminim.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
beşiktaş, guti, gutiden, gÜzel, haber, kadroda, sivasspor, sivassporbeşiktaş