20-25 bin civarıydık sanırım stadta üst blok epey doluydu altlarda yeryer boşluklar vardı ama batı tribününde de oturan sivaslılar mevcuttu.10 bin diye yazmış bazı siteler şaka gibi 10 bin kişi ne yav

rüzgar bugün aleyhimizdeydi korcan'ın havaya doğru gönderdiği top vardı top havada durdu

resmen sonra geri döndü.2. yarı hadi bu sefer rüzgar bizden yana derken birden güneş açtı

Ayrıca o ne biçim bir yağmurdur stattaki tek şemsiyeli bendim

ama yine de sırılsıklam oldum.Yukarı doğru kaçış da epey güldürdü beni

Olimpiyat stadının cidden ölüm olduğunu anlamış oldum ilk kez maç izledim bu statta.hiç futbol stadyumu havası yok tribünler sahaya 20-30 metre oyuncuları zar zor seçiyosun.
Performanslara gelirsek müthiş bir Kadir vardı bugün sahada top kaptı,güzel paslar attı takımın orta sahasını ayakta tuttu.Korcan da çok başarılıdı.Pedriel gol dışında pek bişey yapmadı.Mehmet Yıldız zaman zaman etkili oldu ama alıştığımız Mehmet değil tabi.Erman da çok iyiydi gol vuruşu çok etkiliydi bi de asist yaptı daha ne olsun.Grosicki ilk yarı çok kötü bir performans sergiledi ama ikinci yarı sol kanatta etkiliydi Rıza hocanın tam etkili olduğu dakikalarda oyundan alması kötü oldu.Son 5 dakika çok çekildik geriye bi kaç pas bile yapamadık son saniyede kaçan çok önemli de bir fırsat var Mehmet Nas tı sanırım.Kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık oyuncularda bunun farkına varmışlar helal olsun hepsine haftaya Kasımpaşa'yı da yenip üst sıralara yavaş yavaş çıkalım.He ayrıca Tff nin verdiği galibiyet primi de cabası.