sivasspor sevdası sivas özlemi küçük müçük dinlemiyor o yüreğine koymuş bu sevdayı kolu kırılsada çıksada sivas sevdası o acıyı dindiriyor seninle gurur duyduk yiğido kürşat geçmiş olsun
Yiğido dediğin işte böyle olur. Acısını sinesine çekip Sivaslılığını, yiğidoluğunu ve yüreğini ortaya koyup maça gidiyor, alınan bu galibiyet sana hediye olsun minik Kürşat geleceğin gerçek yiğidosu...
__________________ EN İYİ "SİVAS'LI" , TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANDIR...
Sen küçük Yiğido,bu hareketinle büyüklerine çok şeyler anlattın,çok şeyler öğrettin. Seni alnından bir kez daha öpüyorum.
Taraftar grubundaki arkadaşlarada sesleniyorum,kasımpaşa maçına mutlaka kürşat'la ilgili bin pankart yapılsın
Herkes gibi Bizi de Duygulandırdı kürşat Gercekten Helal olsun...Kimbilir Bu sitede üye olup İstanbulda ikamet edip maça gitmeyenler Hatta kim bilir yorumları bıle yazanlar arasında Olımpiyata gitmeyenler varsa da ders olsun....
Çocuklarına bjk gs fb formaları gıydırıp gezdırenlere de yazıklar olsun
İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçı kırık kolu ile takip eden kendisini maç götüren amcasından kolunun kırık olduğunu saklayan 5 yaşındaki minik Yiğido Kürşat Turgut’un hikâyesi Sivasspor sevgisini, aşkını anlatan en güzel örnek oldu. 5 yaşındaki Kürşat’ın fedakârlığı Sivasspor maçlarında gelip gelmeme konusunda kararsız kalan taraftarlara en güzel örnek oldu.
Sivasspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında yaşanan olay bütün Sivasspor camiasını hayretler içerisinde bıraktı.
İstanbul’da yaşayan ve Sivasspor’un İstanbul’a gelmeden önce maç planı yapan Serkan Turgut kendi iki çocuğu ve yeğeni 5 yaşındaki Kürşat Turgut’u Sivasspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına götürme sözü verir. Maç günü Kendi çocuklarını yanına alan Serdar Turgut yeğeni Kürşat Adem Turgut’u da alarak Atatürk Olimpiyat Stadyumunun yolunu tutar. Kürşat amcasından çok önemli bir olayı Sivasspor sevgisinden dolayı gizler. Kimseye en ufak bir ipucu vermez. Formasını giyer, atkısını takar amca çocuklarıyla birlikte stadyuma gider. Maça gelmek için sevinçten çığlıklar atan Kürşat’ın yüzü Sivasspor gol atmasına rağmen asıktır. Minik Yiğido Kürşat Adem Turgut maç oynanırken amcam beni alır eve geri götürür. Korkusuyla yaşadığı olayı kimseye söylemez. Ağrılarından dolayı bir ara maç içinde uyur. Maç biter sevinçle eve dönerler. Minik Yiğido Kürşat Adem sabah kolu şiş ve ağrılar içerisinde uyanır. Babası ve amcası Kürşat Adem’i hastaneye götürüler. Acı gerçeği o zaman öğrenirler. Minik Yiğido Kürşat’ın kolu dirsek kısmından kırıktır. Kürşat olayı amcasına şöyle anlatır.”Maç sabahı sandalyeden düştüm. Kolum acıdı. Sivasspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına beni götürmezler diye hiç fark ettirmedim. Kolumun acıdığını söylemedim. “der.
Amca Serdar Turgut, Kürşat’ı aldık. Hemen Hastaneye kaldırdık. Acil ameliyata alındı. Şu anda durumu iyi.”dedi.
Minik yiğido Kürşat Adem dün taburcu olarak dinlenmesi için evine gönderildi.
Şimdi, Sivasspor kritik haftaları bir bir geçerken taraftarının da desteği ile üst üste dördüncü galibiyetini elde ederken sadece şunu söylüyoruz. Bu haberi okuduktan sonra bende Sivasspor taraftarıyım diyorsanız isterseniz Kasımpaşa maçına gelmeyin.