Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 29.04.2011, 23:00   #71
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Maçı değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : ?
GROSEÇKİ,ERMAN,MEHMET NAS,UĞURUN YİNE VASATIN ALTINDA OYNAMALARI VE KORCANIN GÜZEL MAÇ ÇIKARTMASI.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
KARABÜK MAÇI GİBİ OLMASADA İYİ OYUN OYNAMADIK,KRİTİK MEVKİLERDE OYNAYAN OYUNCULARIMIZ VASATI AŞAMADILAR,GOLÜ ATTIKTAN SONRA SİVASSPORDA BAYAĞI REHAVET OLUŞTU GOL ADETA GÖSTERE GÖSTERE GELDİ,GENÇLER BİRLİĞİDE KAZANABİLİRDİ,BİZDE KAZANABİLİRDİK,ENERAMONUN ATILMASI DÜZENİMİZİ BOZDU,GENÇLER BİRLİĞİ ÇOK SOĞUTTU MAÇI TAM KONTRAYA ÇIKIYORUZ ADAMLAR DURDUK YERE YERDE YATIYOR BU ŞARTLARDA BERABERE KALMAKDA İYİDİR DİYORUM.
Maçın en iyisi kimdi : ?
KORCAN
Maçın en kötüsü kimdi : ?
UĞUR,MEHMET NAS,GROSEÇKİ,SÜLEYMAN ABAY
HAkem hakkkındaki görüşleriniz?

HAKEM MAÇA İYİ BAŞLADI KÖTÜ BİTİRDİ,ENERAMOYA HADİ İLK SARIYI VERDİ YALNIZ PENALTI POZİSYONUNDA HAKSIZ VERDİ,DİKKATLİCE BAKTIM KALECİDE PENALTI YAPTIRDIM DİYE KENDİNE KIZIYORKEN HAKEM ANLAŞILMAZ ŞEKİLDE PENALTIYI VERMEDİ BİDE KART GÖSTERDİ,OYUNUJN SONUCUNA ETKİ ETTİ.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

RIZA HOCAYA EN ÇOK DESTEK VEREN BİRİYİM ,ELBETTEKİ TAKIMI OÇALIŞTIRIYOR,KİM OYNAYACAK O BİLİR,GEÇEN HAFTAKİ BERBAT TAKIMI DEĞİŞTİRMEDEN ÇIKARTTI MEHMET YILDIZ YOKTU SEDAT YOKTU SADECE,BEN GROSEÇKİ MEHMET NAS UĞUR ÜZERİNDE BUKADAR ISRAR ETMESİNİ ANLAMADIM,KAMANAN KEİTA ,RADA NE YAPMALIKİ OYNATILSIN,DEĞİŞİKLİLER TAKTİKSEL DEĞİL MECBURİYETTENDİ,BEN 2.YARI ENERAMOYU ALIR DİYORDUM ALMADI KIRMIZI KART GÖRDÜ,GROSEÇKİ YERİNE KAMANI ALABİLİRDİ,TAKIM OYUNDAN DÜŞTÜĞÜNDE KEİTA ALINABİRDİ,BEN FORMAYI ADALET ESASINA GÖRE DAITMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM HERHAFTA AYNI KADRO YORGUN ZATEN TÜM OYUNCULAR.BANA GÖRE BU MAÇTA SANDRO ,RADA ,İLK 11 DE ÇIKABİRDİ,SAĞLIK OLSUN ARTIK.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.04.2011, 23:01   #72
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1178 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Bence penaltı yoktu pozsiyonda ama kırmızıyı da haketmemişti..Ancak Hayrettin bugün bence kesinlikle kırmızılık br oyun oynadı.HAkem kontrolu iyice kaçırdı..MAç 11e 11 giderken de biz futbol namına bir şey yapmaık.Maçın hakkı beraberlikti..İlla 3 puan alacak birsi varsa o taraf Gençlerdi..Bizden çok daha isteklilerdi..Bizimkiler tatile çıkmış.
Alt 29.04.2011, 23:03   #73
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

riza hocaya kimse birsey söylemesin adam elinden geleni yapiyo kamanan formda olsa neden oynatmasin keita yine öyle
bide keitayla mehmet kapistiktan sonra zannedersem keita gitmek istiyor ondan oynamiyor
asil gidecek adan mehmet yildizdir onu görmeye tahammül edemiyorum bir ntane olumlu hareketi yok
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2011, 23:07   #74
Doğanşar58
Yeni Yiğido

14 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 Doğanşar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın degerlendirilcek hiç bir tarafı yok vasıfsız terbiyesiz bir hakem ve haksız yere enaramo ya gösterilen sarı kartlar ve nitekim oyundan atıldı bence enaramo nun penaltısı penaltı çünkü resmen kaleci sol ayagına takıyor yani bariz penaltı ve yine tebiyesiz bir hakem defalarca kontra ataklarımızda sakatlıklar yüzünden oyunu durdurdu yani bugün berbat rezil bi hakem yönetimi vardı ben sadece tek bişey diyorum SİVASSPOR ASLA DÜŞMEYECEK gelecek sene de bu ligi inletecegiz...Hepsini ALLAH a havale ediyorum eger bi kişi bile bu takımın bu taraftarın hakkını yiyorsa içinden çıkmasın ALLAH ıslah etsin...
Doğanşar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2011, 23:38   #75
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Görüldüğü üzere ligde şakaya,rahata,rehavete yer bırakacak hiç durum yok...Gençlerbirliğine göre kadro kalitesi düşük olan karabük karşısında basit oynamanın cezası da denilebilir...Maçı maalesef hatalar silsilesi sonucu kaybettik diye bakabiliriz...Kim ne derse desin eneramonun pozisyonu penaltı değildi,eneramo kalecinin ayağını uzattığını görerek daha temas olmadan ayağını bükmeye başlıyor..Burda hakemi aklamıyorum ama hakemde zaten ikinci yarının başından beri eneramoyu atmak için fırsat kolluyordu,bunuda elde etti...hayrettin ve uğurun kesinlikle katkısı olmadı bu maçta...Rıza hocadan bu maçta abdurrahman ile başlamasını bekledim ama olmadı maalesef...Rakip sürekli kanatlardan geldi ve özellikle sağ taraftan...Lig tv sunucusu bile uğur daha yeni ataklara katkı yapmaya başladı dediği zaman dakika 42'yi gösteriyordu..Takımda maalesef hayrettin,sedat ve mehmet yıldız artık çıtası yükselen süper ligi kaldıramayacaklarını anlayınca işi hakemlere çatmakta buluyorlar...hayrettin bu yüzden kırmızı kart görmediğine dua etsin...sedatın sözleşmesi bitince ,hayrettin ve mehmet yıldızın da sezon sonu kiralık olarak gönderilmesi dileğim takım için...Rıza hocanın bundan sonraki maçlarda sağda abdurrahman,solda ziya,defansda da ivanosu koyarak takım çıkarması mantıklı olacaktır...Sandalyeleri kıran seyircileride ayıplıyorum.Her ne olursa olsun sukunetinizi korumak zorundasınız..Dua edin sadece para cezası ile bitsin bu iş..Teknik ve taktik olarak kendinizde değişiklik yapmazsanız başkalarıda bazı hakemleri tetikçi olarak kullanmaya çalışır..Bundan sonraki maçlara bakalım artık...
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı gülkız'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.04.2011, 23:42   #76
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspor hakeme rağmen kazanabilirdi...Rıza hocanın Eskişehir'den ayrılma nedenleri arasında en önemlisi tarfatar ile arasındaki sorunlar..Eskişehir taraftraının büyük kısmı Rıza hocanın çok inatçı birisi olduğunu hep aynı oyuncuları oynatıp aynı kişileri değiştirmesi olduğunu söylüyorlar...Rıza hocayı hepimiz seviyoruz ve başarılı olmasını istiyoruz...Takımda son maçlarda çok büyük bir düşüş olduğu bir gerçek..Rıza hocamız takımdaki formsuz oyuncuları dinlendirmeyi hiç düşünmüyor;mesela Kadir 3-4 maçtır büyük bir düşüş içinde ama Rıza hoca onu sürekli oynatamaya devam ediyor..Halbuki bu takımda geçen yıl kümede kalmamızda Cihan'la beraber büyük rol oynayan Keita var..En azından oynatılmayan Sandro nun yerine Keita ilk 18 e alınıp 2. yarılarda oyundan düşün orta saha da Kadir in yerine düşünülebilirdi..Bjk bile bazı maçlarda 3 ön libero ile oynarken sivasspor niye oynamasın ki..Erman'ın sivasspora katkısını herkes taktir ediyor ama Erman da son maçlarda hatta gol attığı maçlar dahil oldukça formsuz ..Erman bu maçta çok fazla kendine oynadı;arkadaşlarına asist yapmayı fazla düşünmedi...Hayrettin de bu maçta fazla iyi değildi..Az kalsın o da 2. sarıdan atılabilirdi..Ziya bence yeterince dinlendi artık formasını geri almalı diye düşünüyorum..Ziya bence Hayrettin' e göre Grosecki ile daha iyi anlaşılıyor..Kadir bu maçta da top ezmeye devam etti..M.Yıldız bu maçta takıma hiçbir şey veremedi;sanki emekli olmuş futbolcular gibiydi..Kaleci Korcan tartışmazsız takımın en iyisiydi..Rıza hoca 2. yarı oyuncu değiştirmede bence çok geç kaldı;değişikler golü yedikten sonra geldi..B u maçı da atlatttık inşallah haftaya Ankaragücünü yenerek matematiksel olarak ligde kalırız...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.04.2011, 23:44   #77
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Maçın en kötü adamı Cihandı oyuna girdikten sonra 5 adet topla buluştu 5 inide rakibe pas olarak verdi anlayamadım düşecek takımlardan biriyle anlaşmamı yaptı anlamak zor.Maçın Yıldızı ise hayrettindi.O sandelyeleri kırıp sahaya atan seyircilerede hiç yakışmadı.sahamız büyük ihtimal kpr.gibi
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2011, 23:46   #78
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence penaltı yoktu pozsiyonda ama kırmızıyı da haketmemişti..Ancak Hayrettin bugün bence kesinlikle kırmızılık br oyun oynadı.HAkem kontrolu iyice kaçırdı..MAç 11e 11 giderken de biz futbol namına bir şey yapmaık.Maçın hakkı beraberlikti..İlla 3 puan alacak birsi varsa o taraf Gençlerdi..Bizden çok daha isteklilerdi..Bizimkiler tatile çıkmış.
Gayet objektif bir yorum. Penaltı yok. Hayrettin kırmızı görmeliydi ancak hakem bi 10 dakika akıl tutulması yaşadı ve atamadı Hayrettin'i.

Hayro da Hurşut'un anasını ağlattı. Arkadan çift dala dala.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda emre41'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.04.2011, 00:20   #79
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı stadda seyrettikten sonra lig tv den bir de özetine baktım. Takımımız ilk yarı iyi ve baskılı oynadı, golü de buldu ancak 2. yarının ilk 10 dakikasındaki baskımız 2-3 net pozisyon getirdiyse de ikinci gol gelmeyince orta saha yoruldu. Mehmet Nas ve Kadir güçten düştüler. Bu oyunu G. Birliğine çevirdi. 55. ile 65 arası Pedriel'in direkten dönen kafa vuruşunun dışında oyunun hakimi rakipti ve 3-4tane gollük pozisyon buldular. Gol geliyorum diyordu. Öte yandan da Eneramo sarı kartının üzerine iki kez de sözlü ihtar almıştı hakemden.
Rıza Çalımbay'ın yapması gereken hemen iki değişiklikti. M.Nas ya da Kadir'i alıp Radayı sokmak, hakemin ilk hatasında oyundan atacağı belli olan Eneramo'yu alıp Mehmet Yıldız'ı sokmaktı, oyunu kontrolde götürüp 75-80 arası da Cihan-Grosicki değişikliği ile maçı tamamlamaktı.
Ama hoca yalnızca olacakları seyretti. Bunu maç bittikten sonra yazıyor değilim, tam o anlarda da pekçok taraftar gibi ben de tribünde görüyor ve konuşuyordum. Maçı canlı izleyen anlamıştır.
Hakem, evet, Eneramo'yu atmakta haklıdır ancak 70. dakikaya kadar küçük büyük demeden her pozisyonda GB lehine kararlar aldı. Oyunu istedikleri zaman yavaşlatmalarına, faullerine hep sessiz kaldı. Hele onların ceza sahasında top bizdeyken rakipten dönen pozisyonda yerde yatan oyuncu için oyunu durdurması tam evlere şenlikti.
Navratile ayrı bir parantez açmalı. Maçın adamı idi bence. Korcan da ikinci iyi idi. Navratil attığımız golde önce presle topu orta sahada maç boyunca adım attırmadığı Mustafa Pektemek'ten çalıyor, Kadir'in pası Mehmet Nas'a giderken Navratil de ceza sahasına giriyor,kendi başlattığı hücumu gole çeviriyor. Tek kelime ile mükemmeldi. Yediğimiz golde ise Hurşut'a düzgün orta yaptıran Kadir'in ve ön direkteki adamını kaçıran Pedriel'in ve biraz da açılmayıp topa çıkmayan Korcan'ın hataları var.
Sivassporumuz işte bu. Son üç maç da aşağı yukarı böyle diken üstünde gidecek belli. Artık takım bunun üzerine pek çıkamaz. Umarım haftaya sahamız kapatılmaz, A.Gücüne daha az pozisyon ve oyun hakimiyeti veririz de maçı alırız. Bir galibiyet bizi çok rahatlatacak.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.04.2011, 03:26   #80
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kusura bakman ama ev sahibi takima bu kadar ucuz sari kart verilmez,eneramonun pozisyonunu tartisabiliriz,bence penalti bir temas var,gencler 10 kisi kalmasi gerekiyordu,bence bu maci hakem katletti,kusura bakman ben bu hakemin bize karsi bir art niyeti vardi,boyle hakemlerin allah belasini versin.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı