30.04.2011, 18:00
|
|
Usta Yiğido
558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 
|
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alıntı:
kareas Nickli Üyeden Alıntı
maç 1-1 bitti,3 puan alsaydık iş tamamen bitmişti..Arkadaşlar ben Rıza hocadan teknik direktör olmaz derken,tepki görüyorum..inanın her hafta maç sonu bunun çok gerçekci olduğu bi kez daha bi kez daha o kadar bariz ortada gözüküyorki,bu kadar olur dedirtiyor.adam maç sonu demecinde,sedat cezalıydı takımın önde gelenleri böyle cezalı duruma düşmemeli diyor,şimdi kaç maç eksiği olan ivanos bunu duymuyormu,neyi vardı dün ivanın çokmu kötüydü,uygun döneminde her hafta ilk 11 de çıkan murat sözgelmezi çürüttü yedek kulübesinde,bu adam öyle bir kadroda ilk 11 de oynuyordu ve tam bi görev adamıydı,şimdi bu adam uğur kavuk denen futbolcu müsvettesinden kötümü,oyuna sonradan giren rada sen beni yedeğe alırsın öylemi dercesine topunu oynuyor adam yedek !..gençlerbirliği defansını süratli tek toplarla geçelibilecek bir adamın var kenarda kamanan,dünkü maç onun maçı olabilirdi,uzaktan isabetli şutlarla (kalecileri çok iyi bir görünüm vermedi) onuda almadı,,diyeceğim rıza hoca çok saplantılı biri,oyun anlayışı hep aynı ama gözlerden kaçan bi şey var burda,her hafta rakiplerin farklı (adam kombinazasyondan ve buna göre takımı hazırlamasını bilmiyorki) oyuncu değişmesi bile aynı,yandan hangi futbolcunun çıkacağını tabela kalkmadan biz biliyoruz (çıkan oyuncu iyi veya kötü olsa bile) ben her zaman derim,rıza hoca yeniliğe cesarete,elindeki oyuncu potansiyelini idmanlarda kombinazasyonlarla deneyecek denemeyen bir yapısı var yani bunun karşılığı tembel hoca.kişiliği son derece güven veren tertemiz bir karakteri var bunuda biliyorum ama inanın rıza hoca ve onun gibi zihniyetten hiç bir zaman aman aman başarı hiç kimse beklemesin.şu da var SİVASSPOR düşmez burdan..herkese sevgiler.son bi şey Uğur gibi bir adam eğer süper ligte her hafta ilk 11 de ise aslında bu bile yeterli işi bilene !!!! yani başka söze hacet varmı?
|
takımın başına sen geç
|
|
|