Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Söylediklerinize katılmamak mümkün değil..Yanlız antep maçında diye başladığınız 3 tane cümle warki bunu Bursaspor maçıyla kıyaslıyorsunuz.Bu olaydan sonra Bursaspor kulubüne veya taraftarına en ağır cezayımı werecekler ..Türk futbolu temizlenecekse versinler..Antep maçında diyarbakır maçında maç içerisinde atılan taşla müsabaka başlamadan gelişen Bursadaki olaylar aynı statüde değerlendirilemez..Taraftarlar ın stada giriş çıkışından il emniyeti sorumludur bu yüzden Bursaspor kulübüne ceza werilemez..Taraftara verilecekse bir tek kelimem bile yok sesim çıkmaz saygı duyarım..Ama bu yüzden Bursaspor taraftarına ceza werirlerse b.jimnastik stadında bıçaklanarak öldürülen insanlar vardı..istanbulda bıçaklanan insanlar vardı..Adama sormazlarmı sen bu cezaları daha önce neden vermedin diye..Kıyaslama kriterleriniz birbirine denk olaylar değil..Ama şunu ısrarla belirtiyorum bu işler böyle tek tek cezalarla değil adam gibi kanun tasarılarıyla olur...İşte o zaman şeriatın kestiği parmak acımaz....
|
Bursaspor'a bu zemini TFF hazirlamistir.
Gecen seneden beri D.Bakir, G.Antep ve Besiktas ile problemler, kavgalar yasadilar.. ama TFF hep Bursa'ya daha hafif, kavga ettiklerine daha agir cezalar verdi.. olabilir Bursa tff'de lobisi olan bir kulup.. ama iste bugun kantarin topuzu kacti.. ustelik bu defa sucu yukleyecekleri bir rakip taraftar bile yoktu ortada.. dunyada bu tur ayaklanmalarin ve mac iptallerinin sonunda takimlar akume dusurmeye kadar giden cezalar veriliyor ama saniyorum Bursa yine en hafif sekilde cikartilacaktir bu olaydan da.. hukmen galibiyet almaya aliskin olan Bursa bir kez de hukmen 3 puan kaybetmeyi tadacaktir.. ama bunda fazlasi olacagini sanmiyorum.
Texas grubunun kendisine ceki duzen vermesi sart.. gecen sene D.bakir'a terorist diyen taraftarlarin bugun polisle catismasi.. ve teroriste dedikleri guruhla ayni yontemleri izlemesi oldukca manidar.. nereye gittiklerinin farkina varmalilar.