Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Cezamız belli oldu....
Alt 08.05.2011, 00:26   #101
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Cezamız belli oldu....

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Söylediklerinize katılmamak mümkün değil..Yanlız antep maçında diye başladığınız 3 tane cümle warki bunu Bursaspor maçıyla kıyaslıyorsunuz.Bu olaydan sonra Bursaspor kulubüne veya taraftarına en ağır cezayımı werecekler ..Türk futbolu temizlenecekse versinler..Antep maçında diyarbakır maçında maç içerisinde atılan taşla müsabaka başlamadan gelişen Bursadaki olaylar aynı statüde değerlendirilemez..Taraftarlar ın stada giriş çıkışından il emniyeti sorumludur bu yüzden Bursaspor kulübüne ceza werilemez..Taraftara verilecekse bir tek kelimem bile yok sesim çıkmaz saygı duyarım..Ama bu yüzden Bursaspor taraftarına ceza werirlerse b.jimnastik stadında bıçaklanarak öldürülen insanlar vardı..istanbulda bıçaklanan insanlar vardı..Adama sormazlarmı sen bu cezaları daha önce neden vermedin diye..Kıyaslama kriterleriniz birbirine denk olaylar değil..Ama şunu ısrarla belirtiyorum bu işler böyle tek tek cezalarla değil adam gibi kanun tasarılarıyla olur...İşte o zaman şeriatın kestiği parmak acımaz....
Bursaspor'a bu zemini TFF hazirlamistir.

Gecen seneden beri D.Bakir, G.Antep ve Besiktas ile problemler, kavgalar yasadilar.. ama TFF hep Bursa'ya daha hafif, kavga ettiklerine daha agir cezalar verdi.. olabilir Bursa tff'de lobisi olan bir kulup.. ama iste bugun kantarin topuzu kacti.. ustelik bu defa sucu yukleyecekleri bir rakip taraftar bile yoktu ortada.. dunyada bu tur ayaklanmalarin ve mac iptallerinin sonunda takimlar akume dusurmeye kadar giden cezalar veriliyor ama saniyorum Bursa yine en hafif sekilde cikartilacaktir bu olaydan da.. hukmen galibiyet almaya aliskin olan Bursa bir kez de hukmen 3 puan kaybetmeyi tadacaktir.. ama bunda fazlasi olacagini sanmiyorum.

Texas grubunun kendisine ceki duzen vermesi sart.. gecen sene D.bakir'a terorist diyen taraftarlarin bugun polisle catismasi.. ve teroriste dedikleri guruhla ayni yontemleri izlemesi oldukca manidar.. nereye gittiklerinin farkina varmalilar.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda blacksky'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.05.2011, 01:02   #102
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sivasdergi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
adres58'in son yazdığı yazıyı oku, kimsenin desteğini ölçmeye kalkma !!
Güzel arkadaşım objektif bir ortamdayız. O zaman herkes şimdiye kadar yaptığı desteğini döksün ortaya bakalım kim doğru kim yalnış. Lafta kalmasın. Herkesin dilinde "Kim ne kadar destek verdi bilemezsin" cümleleri. Ben kimin ne kadar destek verdiğini artık bilmek istiyorum. Hodri meydan..

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2011, 01:50   #103
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursaspor'a bu zemini TFF hazirlamistir.

Gecen seneden beri D.Bakir, G.Antep ve Besiktas ile problemler, kavgalar yasadilar.. ama TFF hep Bursa'ya daha hafif, kavga ettiklerine daha agir cezalar verdi.. olabilir Bursa tff'de lobisi olan bir kulup.. ama iste bugun kantarin topuzu kacti.. ustelik bu defa sucu yukleyecekleri bir rakip taraftar bile yoktu ortada.. dunyada bu tur ayaklanmalarin ve mac iptallerinin sonunda takimlar akume dusurmeye kadar giden cezalar veriliyor ama saniyorum Bursa yine en hafif sekilde cikartilacaktir bu olaydan da.. hukmen galibiyet almaya aliskin olan Bursa bir kez de hukmen 3 puan kaybetmeyi tadacaktir.. ama bunda fazlasi olacagini sanmiyorum.

Texas grubunun kendisine ceki duzen vermesi sart.. gecen sene D.bakir'a terorist diyen taraftarlarin bugun polisle catismasi.. ve teroriste dedikleri guruhla ayni yontemleri izlemesi oldukca manidar.. nereye gittiklerinin farkina varmalilar.
Geçen sene benim istiklal marşım okunurken oturan ıslıklıyan Bursa stadı kırmızı beyaz renklere bürünmüşken malum renklere bürünen orada kaç kişi varsa bende terörist diye bağırdım.Bu sebeplerden dolayı yanılmıyorsam sizde de bağırırdınız.Bunu bir geçelim..Hükmen galibiyete alışık Bursa diyorsunuz..Diyarbakır maçı mı Antep maçımı Ankara maçımı..Ankara maçını sizin takımınızda aldı diğerleride ..Diyarbakır maçında Bursanın haksız olduğunu bedavaya 3 puan aldığını savunan kişilerin bağışlayın beni ama futbol bilgisindende aklındanda şüphe ederim..İş Bursada başladı derseniz onuda kelimesi kelimesine anlatabilirim size.Antep maçında maç içerisinde atılan cisim olayı kurallar her ne kadar Bursayı haklı göstersede tartışılabilir..Sizden ricam Bursaspor ve taraftarını lütfen bu kadar basite indirgemeyiniz..En azından bu maç için...Bakınız.Teksasın sayfasına girdiğinizde bir afiş göreceksiniz Şehrine sahip çık diye..oradaki tepki 300 kişinin değil bütün bursanın tepkisidir Bizim b.jimnastikle hüsumetimiz çok büyüktür we biteceğinide sanmıyorum.Geçen ilk maçta teksas sadece maç izlemeye gittiği inönüde çarşı tarafından 3000 kişi 300 kişiyi sıkıştırarak olaylar çıkardı.yaralanmalar oldu..Ben bu tepkilerin o zamanda olmasını beklerdim.Bu olay sadece Bursa b jimnastik olayı değildir.Biz Anadolunun istanbul karşısında ezilmişliğini asla kabul etmedik etmeyeceğizde Sakın yanlış anlaşılmasın Ben Bursa taraftarının bu davranışını tasvip etmiyorum..Sadece gelişen olayların ve geçmişte yaşanmışların sonuçlarını yazıyorum..
Alt 08.05.2011, 04:45   #104
yiğidobaytar58
Yiğido

yiğidobaytar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 yiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISI

bursassporluların dün yaptılar ne kadar ayıp ve utanılacak bi durum ya....anlık bi olay gibi de durmuyor adamlar resmen örgütlenmiş ya beşiktaş kini desem değil çünki adamlar sokakdaki polislere saldırıyorlar bu nasıl bişey anlamadım....yav 3-5 kişide de değil yüzlerce insan , ceza versen kaçına vericen, ondan sonra klube geçecek her şey......zaten kafadan hükmen mağlup ondan sonrada 3-4 maç seyircisiz...ee kime faydası oldu bunun....ne oldu yani kime bişey kazandırdılar , aksine şimdi çoğu insan bursa dan soğuyacak bu olaydan sonra....
Alt 08.05.2011, 10:08   #105
sivasdergi
Yiğido

107 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 sivasdergi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Merkez_ArMaĞaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel arkadaşım objektif bir ortamdayız. O zaman herkes şimdiye kadar yaptığı desteğini döksün ortaya bakalım kim doğru kim yalnış. Lafta kalmasın. Herkesin dilinde "Kim ne kadar destek verdi bilemezsin" cümleleri. Ben kimin ne kadar destek verdiğini artık bilmek istiyorum. Hodri meydan..
Bana göre senin verdiğin desteğin 5-10 katını vermişimdir. Sana göre de kendin daha çok destek vermişsindir.

Anlatmak istediğimizi anlamakta zorluk çekiyor olabilirsiniz. Ben kimse kimsenin desteğini ölçemez diyorum. Ama gördüğüm kadarıyla siz gelin yarışalım diyorsunuz
sivasdergi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2011, 11:35   #106
babayavuz
Yiğido

babayavuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 212 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 babayavuz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yazık gerçekten çok yazık bu paralar kolay kazanılmıyor
babayavuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2011, 12:07   #107
inadınayeniceri
Acemi Yiğido

45 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 inadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivasdergi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bana göre senin verdiğin desteğin 5-10 katını vermişimdir. Sana göre de kendin daha çok destek vermişsindir.

Anlatmak istediğimizi anlamakta zorluk çekiyor olabilirsiniz. Ben kimse kimsenin desteğini ölçemez diyorum. Ama gördüğüm kadarıyla siz gelin yarışalım diyorsunuz
Senle ne yarışıcam kardeşim Sadece artık boş laf duymak istemiyoruz. Biz burda kimsenin desteğini ölçmeye kalkmıyoruz sadece ortaya şahane! fikirler atıp sonrasında göremediğimiz insanlardan bahsediyoruz. Anlamakta zorluk çeken sensin. Ha sende bunlardan biriysen gocunmakta haklısın. Söylenen lafa balıklama dalman bizim eleştirdiğimiz kesimden olduğunun bir göstergesi ama ne desteğin olmuş bilmeyide isterim şahsen
inadınayeniceri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2011, 12:36   #108
sivasdergi
Yiğido

107 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 sivasdergi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
inadınayeniceri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senle ne yarışıcam kardeşim Sadece artık boş laf duymak istemiyoruz. Biz burda kimsenin desteğini ölçmeye kalkmıyoruz sadece ortaya şahane! fikirler atıp sonrasında göremediğimiz insanlardan bahsediyoruz. Anlamakta zorluk çeken sensin. Ha sende bunlardan biriysen gocunmakta haklısın. Söylenen lafa balıklama dalman bizim eleştirdiğimiz kesimden olduğunun bir göstergesi ama ne desteğin olmuş bilmeyide isterim şahsen
Tamam kardeşim benim hiç desteğim olmadı. En büyük Sivassporlu sizsiniz. Doğduğunuz yıllardan beri takımımız sizin sayenizde başarıdan başarıya koşmuş ve halen de sizin kadar Sivassporlu olamamaktayız. Bu çalışmalarınız için şahsım adına teşekkürü borç bilirim. Takıma verdiğiniz katkının benim gibi işe yaramayan, takıma destek verdiğini sananlara örnek olmasını temenni ederim.
sivasdergi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2011, 12:39   #109
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 958 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
inadınayeniceri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben de gidebildiğim kadar gittiğim her maçta takımım için bağırdım ama bağırmayanlara bile sizin verdiğinizden çok benim desteğim var demedim

Ama şu bir gerçek benim yaptığım lobi faaliyetini de şu ana kadar yapabilen kişi sayısı nadirdir. Onun için takım için tezahürat etmekle takımın tek sahibi olnumuyor. Bu kafayla gittikçe kaç kere bölünmeler, kaç kere gruplaşmalar oldu. Tribünlere ara vermeler, kavgalar unutulmadı. Gören de bir rant var sanacak tribünlerde.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2011, 13:17   #110
inadınayeniceri
Acemi Yiğido

45 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 inadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben de gidebildiğim kadar gittiğim her maçta takımım için bağırdım ama bağırmayanlara bile sizin verdiğinizden çok benim desteğim var demedim

Ama şu bir gerçek benim yaptığım lobi faaliyetini de şu ana kadar yapabilen kişi sayısı nadirdir. Onun için takım için tezahürat etmekle takımın tek sahibi olnumuyor. Bu kafayla gittikçe kaç kere bölünmeler, kaç kere gruplaşmalar oldu. Tribünlere ara vermeler, kavgalar unutulmadı. Gören de bir rant var sanacak tribünlerde.

Ya kardeşim niye üstüne alınıyorsun madem bağırıyosun?
inadınayeniceri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
belli, cezamız, oldu