Cevap: Kimler Gitmeli? 2011-2012 sezonu
Yazimin basinda yazdigim gibi:
Lutfen herkes herkesin gorusune saygili olsun...
Fakat okudugum yorumlarda gordum ki bir cok arkadasimiz bu konuda bayagi yoksunlar.
Bilmelidirler ki yonetim bizim yazdigimiz oyunculari bir cirpida silecek veya yollayacak degil. Bizim maksadimiz aramizda bu konu hakkinda gorus bildirmek. Fakat bazilari bunu milli dava olarak bile ciddiye almis. Tekrar ediyorum: Arkadaslar buraya yazilan futbolcu isimleri yonetim tarafindan biz dedik diye gonderilmeyecek!
Futbol bilmedigimi soyleyen tum arkadaslardan benim burda ki futbol ve futbolculuk bilgim yuksektir. Ben 18 sene boyunca amator super lig' de futbol oynamis, bir cok Hollanda ve Turkiye kulublerinden (Sivasspor dahil) 12-17 yaslari arasinda teklif almis fakat futbol yerine okumayi secen biriyim.
7 Yasimdan itibaren futbol egitimi, taktik egitimi, saha egitimi, centilmenlik egitimi almis biriyim. Nasil dusulur, nasil kademeye girilir, 4-3-3, 4-5-1, 4-4-2 mevkii egitimi nedir hepsini bilirim. Insallah sansim ve gorusmelerim iyi giderse yakinda Turkiye' de ve Avrupa' da unlenmis bir futbolcu menajerlik sirketinde calismaya baslayacagim.
Bazilari gibi futbol bilgim telegol'den, televole'den ve mahalle arasinda maclardan edindigi bilgilere gore degildir.
Hayrettin yerine Hamza yazmisik. Olabilir. Sonucta bizde insaniz ve hata yapmisiz. Ama bunu buyutmeye gerek yok.
Yazimda fark ettiginiz gibi oynayaman futbolcular hakkinda hicbir yazi yazmadim. Cunku gormeden, etmeden bir futbolcu hakkinda yorum zor yapilir. Bunu en iyisini teknik direktor bilir. Biz ancak gorduklerimizi yazariz ve inanin Sivasspor ve Turkiye Super Ligi'ni izlemek icin bende bulunan imkanlar bir cogunuzu kiskandirir.
Lutfen saygili olalim!
Benim begendigim futbolcuyu sen begenmeyebilirsin, senin begendigin futbolcuyu ben begenmeyebilirim.