Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

"Sivasspor'a düşmek yakışmıyor"
Alt 12.05.2011, 13:12   #1
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart "Sivasspor'a düşmek yakışmıyor"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe ile oynayacakları ligin son maçında hem Sivasspor’a, hem de kendi şahsına yakışan bir şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Ankaragücü maçıyla kümede kalmalarının garantilendiğini bildirdi.

Sivasspor’un son iki seneden büyük dersler çıkarması gerektiğini belirten Çalımbay, "Bir kere Sivasspor’a düşmemeye oynamak yakışmıyor. Sivasspor’un her zaman hedefi ilk 10’un içinde olması gerekiyor" dedi.
Şu anda bütün yardımcılarının hepsinin yurt içinde ve yurt dışında oyuncu aradıklarını, 50’ye yakın oyuncu tespit ettiklerini ifade eden Çalımbay, "İnşallah onların içinden de en az 5-6 nokta transfer yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Şu anda kulübümüzle net bir anlaşma imzalamadık. Ama biz anlaşmış gibi kendi yolumuza devam ediyoruz. Zaten önümüzdeki Fenerbahçe maçından önce de başkan ve yönetim kurulu oturup konuşacağız. Ondan sonra da yolumuzu çizeceğiz. Geçmişten ders alınırsa mutlaka Sivasspor aynı sıkıntıları bir daha yaşamaz" diye konuştu.

Konyaspor maçının da kendileri için önemli olduğunu anlatan Çalımbay, şöyle devam etti:

"Ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Kalan iki maçımız var, Konyaspor ve Fenerbahçe maçı. Konyaspor maçında daha çok oynatmadığım arkadaşlarıma şans vereceğiz. Tabiki bir karma şeklinde yapacağım. Bazı arkadaşlarımızı belki kadroya dahi almayacağız. Oradan da tek düşüncemiz galibiyetle dönmek. Tabiki ondan sonra da oynayacağımız Fenerbahçe maçı var."

Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamaları önümüzdeki hafta içi yapacağına işaret eden Çalımbay, "Yalnız sadece şunu söyleyeyim, hem Sivasspor’a yakışan, hem de kendi şahsıma yakışan bir şekilde biz mücadele edeceğiz. Kimsenin bir şey düşünmesine gerek yok o maçla ilgili. Bize yakışanı Sivasspor olarak ve ben Rıza Çalımbay olarak ne gerekiyorsa biz onu yapacağız. Bize yakışanı yapacağız" diye konuştu.
Çalımbay, daha çok oynatmayacağı futbolculara yer vereceği Konyaspor maçındaki uygulamayı Fenerbahçe maçında yapıp yapmayacağının sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

"Bu soru en çok beklediğimiz sorulardan bir tanesi. Şu anda lig bitti, istesem bütün yabancıları gönderebilirim, hiç benim için bir problem yok. Biz kimseyi göndermeyeceğiz. Bir tek eşinin sağlık durumundan dolayı problemi olan Sandro’ya izin verdik. Bir de Kamanan, Sivas’ta kalmak istemediği için bugün mukavelesini feshediyor, dönüyor. Onun dışında kimseye izin vermiyoruz. Tabiki bir Konyaspor maçında da diğer arkadaşlarımızı oynatmak zorundayız, bazı arkadaşlarımıza şans vermemiz gerekiyor. O yüzden onları oynatacağız. Ama bu Fenerbahçe maçıyla filan bir alakası yok. Fenerbahçe maçında kim oynarsa oynasın, bize, Sivasspor’a, şahsıma, oyuncularıma yakışan şekilde mücadele edeceğiz. Ama bizim şu anda bir Fenerbahçe maçını düşündüğümüz filan yok. Bizim şu anda tek düşüncemiz Konyaspor maçı."

"ELİMİZDEKİ KADRONUN EN İYİSİNİ ÇIKARACAĞIZ"

Çalımbay, bir gazetecinin, "Sivasspor’un Fenerbahçe maçına yedeklerle çıkacağı gibi çeşitli söylentiler çıkabileceğini belirterek bunun kendisini rahatsız edip etmeyeceğini" sorması üzerine şöyle konuştu:
"Beni hiç rahatsız etmiyor, ben çünkü alışkınım, böyle maçlar çok oynadık. Hem kendim de oynadım. Futbolculuk hayatımda böyle son maçlarda şampiyonluğa kalan bir sürü maç oynadık. Ve bu maçlarda hakikaten hiç iddiası olmayan takımlar bize çatır çatır top oynadı. Bizim hatta şampiyonluğu kaybettiğimiz maçlar da oldu, kazandığımız maçlar da oldu. O yüzden yani bu maçlar zor maçlardır. Yalnız bizim öyle yedeklerle çıkacakmış gibi bir düşüncemiz yok. Herkes görecek, biz elimizdeki kadronun en iyisini çıkaracağız. Elimizden gelen mücadeleyi de yapacağız. Ama ben o maçla ilgili şimdi konuşmak istemiyorum, çünkü bizim bir Konyaspor maçımız var. Konyaspor maçından sonra Fenerbahçe maçında zaten burada gerekli açıklamaları yaparız."

"GEREKİRSE TAKIMI ALIR GÖTÜRÜRÜM BURADAN"

Oyuncularını etkileyebilecek hiçbir şeye izin vermeyeceğini ifade eden Çalımbay, şöyle devam etti:
"Gerekirse takımı alır götürürüm buradan, Sivas’tan uzaklaştırırım. Ondan sonra direkt de maça geliriz ama öyle şeyler hep olacak, normal, bunlar kaçınılmaz. Herkes kendine göre bir senaryo yazabilir, kendine göre bir şeyler söyleyebilir. Ama ben bir daha söylüyorum, biz hem Sivasspor camiası olarak oynayacağız, hem de kendi şahsım ve oyuncularımın hepsi karakterli, kişilikli oyuncular. Sahada ne yapmamız gerekiyorsa biz çıkıp mücadelemizi vereceğiz."

Çalımbay, gelecek sezonla ilgili de her türlü transfer çalışmasını yaptıklarını, bütün amaçlarının Sivasspor’a faydalı olacak, kentin iklimini ve şartlarını kaldıracak kapasitede oyuncular kadroya katmak olduğunu kaydetti:

SİVASSPOR’UN İDMANI

Bu arada Sivasspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.
Sivassporlu futbolcular, ısınma hareketleriyle başlayan idmanda pas çalışması ve kondisyona yönelik çeşitli çalışmalar yaptı.
Defans oyuncusu Uğur Kavuk, idmanda yaptığı açıklamada, son iki maçı da Sivasspor’a yakışan bir şekilde bitirmek istediklerini belirterek, "Çalışmalarımız o yönde sürüyor. İnşallah oradan galibiyetle dönüp Fenerbahçe maçında da aynı şekilde sürdürmek istiyoruz. Kazasız, belasız iki haftayı bitirmek istiyoruz" dedi.

AA
Cevap: "Sivasspor'a düşmek yakışmıyor"
Alt 12.05.2011, 13:49   #2
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: "Sivasspor'a düşmek yakışmıyor"

kamanan bu takımın sırtında gereksiz bir yüktü. koskoca iki yılı heba etti burada kendi adına. ilk sezonu için teşekkür ederiz. güle güle gitsin...
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.05.2011, 14:15   #3
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Kısaca Rıza Hoca:'' Fener'in pankartını unutmadım..Alinacak rövanş var.'' demis ben kendi adıma oyle anladim...
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kangallıwert'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.05.2011, 14:24   #4
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kamanana tesekkur eder allah yolunu acik etsin,sevdim futbolculardan biri idi.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2011, 14:30   #5
izmirliyigido
Gast

Biz kalan iki maçımızı da kazanmak için sahaya çıkacağız. Kimin şampiyon olacağı bizi çok ilgilendirmemeli ama yeter ki Trabzonspor şampiyon olmasın !..

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.05.2011, 14:33   #6
izmirliyigido
Gast

Kamanan Sivasspor'a gelmiş en iyi yabancı futbolculardan birisi. Onu unutmayacağız. Yaptıkları için Kamanan'a teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. (THANK YOU VERY MUCH, KAMANAN !...)

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.05.2011, 14:53   #7
58ToPraK58
Yiğido

111 Mesajına 216 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58ToPraK58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

2 sene düşmeye oynadık bu olanlardan çok iyi dersler alınmalı. Hedef konusunda da Rıza hoca ilk 5 diyordu şimdi ilk 10'a dönmüş bu iyi bir şey değil net bir hedef koyup lige öyle başlanması gerekir diye düşünüyorum. Yapılacak transferler de bize fayda sağlayacak ve geldiği zaman o mevkinin eksiğini tamamen dolduracak oyunculardan yapılmalı. Yoksa sırf transfer yapılmak için yapılacaksa hiç gerek yok .Bizim öyle adamlara ihtiyacımız yok istikrarlı ve tekniği iyi hedefi olan,başarıya aç futbolculara ihtiyacımız var. Kamana'ın gitmesi de iyi oldu hem yaş olarak hem de oyun olarak Sivasspor' a pek bir şey katmıyordu onun yerine daha iyi ve daha genç oyuncular alınır umarım...
58ToPraK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2011, 14:59   #8
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1629 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Kamanan oynamaya oynamaya paslandı zaten gitmesi isabetli olmuş.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.05.2011, 15:02   #9
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

oh be kamanan gitmiş 2 sezondur çok kötüydü devre arasında gitmesi lazımdı
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cılgınsivas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.05.2011, 15:21   #10
hakiki
Acemi Yiğido

22 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 hakiki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza Hoca geçen hafta Ankaragücü maçı sonrası ilk 5 dedi şimdi ilk 10'a düşürdü.Hadi hayırlısı bakalım...
hakiki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla