Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fikret Ünsal yeni yönetimde görev almayacak
Alt 15.05.2011, 18:22   #71
birdokuzaltiyed
Yiğido

98 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 birdokuzaltiyed Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Fikret Ünsal yeni yönetimde görev almayacak

Sayın Fikret Efendi;
Sen çekip git ve başkası adına asla ve asla konuşma, zaten yıllardır kulüp adına konuştun, bu taraftarı çileden çıkardın, şimdi de kalkmış Yönetim'e akıl vermeye çalışıyorsun.
Sen kendi aklını kendine sakla, bugüne kadar böylesine güzide bir kulübe ve taraftara basın sözcülüğü yaptım(!) diyerek şükret.
Bizim bu Yönetim'le daha çok başaracaklarımız var, inşallah Rıza Hoca ile Mecnun Başkan önderliğinde daha çok mutluluklar yaşamak azmindeyiz.

Biz daha yeni yeni göze hoş gelen futbol oynamaya, güzel transferle coşmaya başladık. Sen sadece tasını tarağını topla, ve tez zamanda toz ol git. Gider ayak nasihatlerini de heybene doldur, orada kalsın, Bay Eski Basın Sözcümüz...
birdokuzaltiyed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2011, 19:11   #72
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu adam8ın gitmesi belki isabetli ancak sivassporun kayyumda kaldıgını kimsenin sahip çıkmadıgını unutmayın beyler bu takımı mecnun başkan bırakırsa ki hiç istemem.solugu 3. ligde alırız beyler akıllı olun biraz revizyon filan boş laf.başkana tam destek hep destek demeliyiz revizyon derken takımı ortada bırakmıyalım aman dikkat.fikret ünsal belki görevden uzaklaştırldı ama yerine ve diger bırakacak olanların yerine kim gelecek bakalım.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2011, 22:47   #73
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Benim patron yönetime çok yakın. dün fikretle ilgili tüm gerçekleri anlattı,Mecnun başkan yeni yönetime yazmayınca oda bir hafta sonra böyle bir açıklama yapmış.Yani fikret efendi lisetede olmayacağını anlayınca kendi istemiyormuş ayağı yapıyor.Yemezler fikret efendi. Ben bir şeye şaşıyorum,hala azda olsa bu adamın verdiği emeğe teşkkür edenler var,soruyorum,Sivasspora ne yaptı,katkısı ne oldu,Allah aşkına birisi çıksın söylesinde bizde bilelim.
7 yıldır Sivassporun üzerinden geçindin,reklam yaptın,ne olursa olsun Sivasspora teşekkr edeceğin yerde bunu yapyorsun,daha doğrusu sana yakışanı yaptın.
Mecnun Başkanım,şunu bilki Faruk Taşsetende böyle birisi ,ne olur Sivassporu ve yiğidoları bu adamdan da kurtar
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2011, 22:49   #74
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim patron yönetime çok yakın. dün fikretle ilgili tüm gerçekleri anlattı,Mecnun başkan yeni yönetime yazmayınca oda bir hafta sonra böyle bir açıklama yapmış.Yani fikret efendi lisetede olmayacağını anlayınca kendi istemiyormuş ayağı yapıyor.Yemezler fikret efendi. Ben bir şeye şaşıyorum,hala azda olsa bu adamın verdiği emeğe teşkkür edenler var,soruyorum,Sivasspora ne yaptı,katkısı ne oldu,Allah aşkına birisi çıksın söylesinde bizde bilelim.
7 yıldır Sivassporun üzerinden geçindin,reklam yaptın,ne olursa olsun Sivasspora teşekkr edeceğin yerde bunu yapyorsun,daha doğrusu sana yakışanı yaptın.
Mecnun Başkanım,şunu bilki Faruk Taşsetende böyle birisi ,ne olur Sivassporu ve yiğidoları bu adamdan da kurtar

hocam peki listede yeni, güçlü ve sivasspor için çalışacak isimler de var mı listede? sizin patrona bu konuda bir şeyler çıtlatıldı mı?
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.05.2011, 23:18   #75
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1131 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Allah Yar Vede Yardimcisi Olsun !!
Alt 16.05.2011, 08:19   #76
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sayın ünsal geç bile kaldınız,bizim için tek vazgeçilmez sayın başkan mecnun otyakmazdır.onun haricinde hepiniz gidebilirsiniz,sivasspora emekleriniz için teşekkür ederiz yolunuz açık olsun.
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2011, 11:05   #77
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam peki listede yeni, güçlü ve sivasspor için çalışacak isimler de var mı listede? sizin patrona bu konuda bir şeyler çıtlatıldı mı?

O kadarını öğrenemedim,ancak şunu söylediler yönetim kurulu sayısı 16 filan olacakmış
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2011, 13:22   #78
Gizemli58
YASAKLI ÜYE

12 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Gizemli58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

fikret ünsal 7yıldır yönetimide görev almaktasiniz hiç bukadar güzel ve mutlu edici bir basın açıklmmasıile karşımımıza cıkmamıştınız bu karar senin kararınmı veyada yönetim kararımı herkimin kararıise isabetli olmnmuş umarım seni birdaha staduymda maç izlerken bile görmeyiz otur gazetene köşe yazarelıogını yap
Gizemli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2011, 16:04   #79
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yerin de ve cok isabetli bir karar almistir hem kendisi hemde Sivasspor icin.
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2011, 18:19   #80
kanks
Acemi Yiğido

29 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 539 kanks FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
birdokuzaltiyed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayın Fikret Efendi;
Sen çekip git ve başkası adına asla ve asla konuşma, zaten yıllardır kulüp adına konuştun, bu taraftarı çileden çıkardın, şimdi de kalkmış Yönetim'e akıl vermeye çalışıyorsun.
Sen kendi aklını kendine sakla, bugüne kadar böylesine güzide bir kulübe ve taraftara basın sözcülüğü yaptım(!) diyerek şükret.
Bizim bu Yönetim'le daha çok başaracaklarımız var, inşallah Rıza Hoca ile Mecnun Başkan önderliğinde daha çok mutluluklar yaşamak azmindeyiz.

Biz daha yeni yeni göze hoş gelen futbol oynamaya, güzel transferle coşmaya başladık. Sen sadece tasını tarağını topla, ve tez zamanda toz ol git. Gider ayak nasihatlerini de heybene doldur, orada kalsın, Bay Eski Basın Sözcümüz...
bravo cok güzel acıklamışsın yigido
kanks isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
almayacak, almayacakk, fikret, fİkret, görev, yeni, yenİ, Ünsal, yÖnetimde, yÖnetİmde