Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Kim kazanır
Sivasspor 145 43,28%
Fenerbahçe 129 38,51%
Berabere biter 61 18,21%
Katılımcı sayısı: 335. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
Alt 15.05.2011, 17:20   #21
DOLCE58
YASAKLI ÜYE

17 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DOLCE58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

gene diyorum ALLAH.trapzonun sampioynlugunu gozume gostermesin ben yasadigim surece.AMIN.
DOLCE58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı DOLCE58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.05.2011, 17:28   #22
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
DOLCE58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gene diyorum ALLAH.trapzonun sampioynlugunu gozume gostermesin ben yasadigim surece.AMIN.
İnşallah inşallah
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58_SEMİH_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.05.2011, 17:57   #23
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

bu nasıl dostluktur fenerbahçe sivasspor maçında başkan aziz yıldırım hakem odası basacak kadar sıkı bi dostluk var sanırım aramızdasırf trabzonun şampiyon olmasını istemediğim için fener olsun diyorum..yoksa unutmadık bilicayı elimizden alıp yasini bize kakaladıkları günlerii..yasini verene kadar önder turacıyı verebilirlerdi ama gene kazıklandık herzamanki gibi
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ZiDaNe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.05.2011, 18:03   #24
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
nbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu maç adına sen futbolu tamamiyle parasal açıdan düşünen sivassporlu arkdaşım.Herşeyi çok güzel savunmuşsun fakat hiç şunu düşündün mü?Bizlerin yani sivasspormuzun çoğu deplasmanına giden çilekeş taraftar son maça veda maçına 250 tl ücret verip gelmesi senin fikrince bir adaletmidir?Klavye başında herşy güzel olsada belki sen çeşitli mecralardan bilet bulabilecek olsanda(bunu senin nezdinde böyle düşünen herkes için söylüyorum) bizler öğrenci olarak cebimizdeki son parayı vererek bu maça gelicez ve bu futbolda sivassporda taraftarlıkta adalet olucak..lütfen bir daha düşün..
Eger kulup para kazanirsa 2senedir taraftarin çektigi son bulur bunuda hatirladim..Sayın çilekeş taraftar!!
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.05.2011, 18:07   #25
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Beyler biz burda ne kadar nefes tüketsekte mac asahada oynanacak..Ve oyuncuları sahaya Rıza Hoca cıkaracak...Rıza Hoca su anda bence oyuncuları icten ice olumunu maca hazirliyor..(Bana Gore)...Kadıkoyde yapilan küstahlıgı hayatı boyunca unutmadıgını biliyorum..3-4 Senedir fener maclarında hangi takımda olursa olsun takımını ölümüne oynatti..Bu senede oyle olacak...Mac sonunda malum pankartta yazan SÜT fenere cok lazım olacak
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kangallıwert'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.05.2011, 18:17   #26
threestar58
Yiğido

threestar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 575 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

bu aksam az bir ihtimal,da olsa sampiyon belli olabilir tabi ts yenilirse ve fb kazanirsa top yuvarlak
threestar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.05.2011, 18:26   #27
engin2609
Tecrübeli Yiğido

engin2609 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 engin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
kangallıwert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beyler biz burda ne kadar nefes tüketsekte mac asahada oynanacak..Ve oyuncuları sahaya Rıza Hoca cıkaracak...Rıza Hoca su anda bence oyuncuları icten ice olumunu maca hazirliyor..(Bana Gore)...Kadıkoyde yapilan küstahlıgı hayatı boyunca unutmadıgını biliyorum..3-4 Senedir fener maclarında hangi takımda olursa olsun takımını ölümüne oynatti..Bu senede oyle olacak...Mac sonunda malum pankartta yazan SÜT fenere cok lazım olacak
aynen katılıyorum konya maçındada 4-5 as oyuncu cıkarttıgına göre kaleci bile yedekti
engin2609 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.05.2011, 20:37   #28
F&YİĞİDO&B
Acemi Yiğido

F&YİĞİDO&B - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 F&YİĞİDO&B FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Geldik ligin son macina...
Sivassporumuz sampiyonu belirleyecek. Bizim bu maci kazanmamiz halinde siralamada bile bir ust siraya cikamayacagiz. Hal boyleyken maca asilmamizi kimse beklemesin bizden.
Ben olsam Riza hoca yerinde, ozellikle A2 takiminda oynayan genc Sivasli futbolcularimizi oynatirim.. Onlari hazirlarim..
Kimin sampiyon olacagi bizi cok ilgilendirmez ama sundan eminim ki bu macta gencleri denemeliyiz..
Zaten bu mac fb icin zor olmaz. Biz istesek bile fenerden puan alamayiz, o yuzden cok kasipta fb camiasini karsimiza almamiza gerek yok. Dostumuz olarak devam edelim..
F&YİĞİDO&B isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.05.2011, 21:04   #29
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Trabzonspor şampiyon olmasında,kim olursa olsun.SEN ÇOK YAŞA SİVASPOR.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Turan 59'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.05.2011, 21:05   #30
mexsis
Acemi Yiğido

mexsis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mexsis ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Peki Tabzon niye sempati gelsinki, en gicik oldugum takimlardan biri. Bize yenildikleri ve trabzonun ceza aldigi gunden beri sivasi sevmezler hatta nefret ederler. Etme bulma dünyasi simdi ise sivasi destekleyecekler mecburen. Sence sivasin düsme durumu olsa ve trabzon son macinda sivasin rakibi ile deplasmanda oynasa o takimi yenermi, bence yenmez ve sivasi düsürür, bu benim görüsüm. Bu arada Trabzonda yenildigimiz ilk macta sivas kümeye diye bagiranda onlardi ...

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVAS-FB DOSTLUĞUNDAN BAHSEDEN arkadaşlarıma bişey soracam ,bu nasıl dostluk ben bilmiyorum,fb heryıl bize bedavadan oyuncumu veriyor,bizim bilmediğimiz paramı veriyor,takımı sivaslılargibi atatürk hava limanındamı karşılıyor,sivas sadece fb nin enrahat deplasmanı ,taşlamıyoruz onlar gibi sahada futbolculara dayak atmıyoruz,trübünde küfretmiyoruz,,okadar,maçın sonucundan çok sivasporun kazanacağı para önemli benim için biletleri 250 tlden aşağı satmamalıyız,tahmine gelince bu maçta daha istekli olan taraf fb olacaktır zaten gücüde ortada,sivas ligi bitirdi,ben rıza hocanın fbye büyük birders vereceğine inanıyorum alacağı bir intikam var, bundan iyi fırsatda olamaz milyonlarca fb yalakasının hüngür hüngür zırlaması en büyük arzumdur belki ts taraftarıda sevinecektir olsun ,ikiside sevmediğm takımlar,son haftalarda oynadığımız oyunu görünce kazanacağımıza dair beklentim yok,yalnız eğer iyi konsantre olursak ,berabere kalabilecek gücümüz var.fbde balla kazanıyor ts de balla kazanıyor .
mexsis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı mexsis'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, sivassporfenerbahçe, tahmin, yorumları