Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Kim kazanır
Sivasspor 145 43,28%
Fenerbahçe 129 38,51%
Berabere biter 61 18,21%
Katılımcı sayısı: 335. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
Alt 15.05.2011, 21:13   #31
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

Göründüğü kadarıyla taraftarımızın yüzde 90'ı gerçek Sivassporlu gibi düşünüyor ve şampiyonluk mücadelesiyle değil takımımızla ilgileniyor.

Biz Sivassporuz ve şu anda şampiyonluk mücadelesi bizi ilgilendirmez. Çıkarız oynarız. Ama gücümüz belli.

Siteye 1 hafta üye alınmazsa iyi olur diye düşünüyoruz.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.05.2011, 21:13   #32
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVAS-FB DOSTLUĞUNDAN BAHSEDEN arkadaşlarıma bişey soracam ,bu nasıl dostluk ben bilmiyorum,fb heryıl bize bedavadan oyuncumu veriyor,bizim bilmediğimiz paramı veriyor,takımı sivaslılargibi atatürk hava limanındamı karşılıyor,sivas sadece fb nin enrahat deplasmanı ,taşlamıyoruz onlar gibi sahada futbolculara dayak atmıyoruz,trübünde küfretmiyoruz,,okadar,maçın sonucundan çok sivasporun kazanacağı para önemli benim için biletleri 250 tlden aşağı satmamalıyız,tahmine gelince bu maçta daha istekli olan taraf fb olacaktır zaten gücüde ortada,sivas ligi bitirdi,ben rıza hocanın fbye büyük birders vereceğine inanıyorum alacağı bir intikam var, bundan iyi fırsatda olamaz milyonlarca fb yalakasının hüngür hüngür zırlaması en büyük arzumdur belki ts taraftarıda sevinecektir olsun ,ikiside sevmediğm takımlar,son haftalarda oynadığımız oyunu görünce kazanacağımıza dair beklentim yok,yalnız eğer iyi konsantre olursak ,berabere kalabilecek gücümüz var.fbde balla kazanıyor ts de balla kazanıyor .

+++fb..denen kücük takım kadroya almadığı bilica yı bile bize vermedi
+++ ilk macta ceyhuna atılan yumruğuda unutmayalım
+++bu macda inş yunus yıldırım veya fırat aydunus olmasa beraber kalabiliriz
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda savaş2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.05.2011, 21:24   #33
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1630 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Türkiyede kimi şampiyon olarak görmek istemiyorsun deseler hemen Trabzonspor derim. FB bu akşam farklı bir galibiyet aldı buda demek oluyorki şampiyonluk kupasını tuttular dahada bırakmazlar,Trabzonlulara sorsalar Sivassporu nekadar seviyorsunuz diye % 101 i hepimiz seviyoruz derler peki neden FB yi yenelim diye geç bunları Trabzon........

Bizim maçımıza gelecek olursak çıkıp babalar gibi futbolumuzu oynamamız gerek en ufak bi şaibeye meydan vermememiz gerek. Ben Sivassporun sahaya çıkıp kendisine yakışacak şekilde mücadelesini vereceğini düşünüyorum, Sezon başından beri belkide ilk defa rakip kim olursa olsun Sivasspor kaybedecek demek bana nekadar zor gelsede bu bir gerçek,Takımda karabük maçıyla başlayan bi düşüş var bunu hepimiz görüyoruz bu futbolla FB yi yenmemiz zor harbi olmak gerek onun için bu maçtan puan veya puanlar alacağımızı hiç zannetmiyorum..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.05.2011, 21:28   #34
tavatir
Usta Yiğido

Aynen katılıyorum. Takımımız yenilsin diyenler bu düşüncelerini içlerinde tutsunlar. Futbol tarihine bakarsanız futbol mezarlıkları şaibeli işlere imza atan takımlarla dolmuştur. Biz şaibeli iş yapmayacağız. Mücadele edeceğiz. Ama işimiz zor. Gücümüz belli.
Alt 15.05.2011, 21:31   #35
58müco58
Acemi Yiğido

26 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 543 58müco58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ağzına ve kalemine sağlık kardeeeeş hersatırın altına imza atarım... eyvallah
58müco58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.05.2011, 21:36   #36
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aynen katılıyorum. Takımımız yenilsin diyenler bu düşüncelerini içlerinde tutsunlar. Futbol tarihine bakarsanız futbol mezarlıkları şaibeli işlere imza atan takımlarla dolmuştur. Biz şaibeli iş yapmayacağız. Mücadele edeceğiz. Ama işimiz zor. Gücümüz belli.
Hiç bir Sivassporlu takımının maç satıcağını söylemez ama fenerbahçe kazanır denmesinin sebebi fenerin çok iyi oynamasıdır ve bizimde artık hedefsiz bir takım olarak maçlara fazla asılmamızdır.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.05.2011, 21:38   #37
tavatir
Usta Yiğido

Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hiç bir Sivassporlu takımının maç satıcağını söylemez ama fenerbahçe kazanır denmesinin sebebi fenerin çok iyi oynamasıdır ve bizimde artık hedefsiz bir takım olarak maçlara fazla asılmamızdır.
Aynen ben de onu söyledim. Teşekkürler. Taraftarımız takımımın yenilmesini asla istemez. Ama gücümüz belli. Fb'den puan almamız çok zor. Aslında FB geçen yıl son maçta bile Ts'yi yenemediğinde 15 tane pozisyon kaçırmıştı. O nedenle işimiz çok zor. Ancak öyle birşey olursa ancak puan alırız.
Alt 15.05.2011, 21:50   #38
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bari siz yapmayın arkadaşlar.zaten yeniliriz dayanamaz diyenler var. bakın gazeteleri okuyun hakkımızda neler yazılmış yorumlarda. fenerin küçük takımı, fenerin arka bahçesi vs vs. biz hiç kimsenin arka bahçesi değiliz. biz çıkar futbolumuzu oynarız. fener -gs. bjk- yada ts fark etmez. kim şampiyon olacakmış bizi ilgilendirmez. haftalar öncesinden hakkımızda ileri geri yorumlar yapılmaya başladı. çıkıp onurumuzla mücadele edeceğiz. ve şunu unutmayın şampiyonluğa giden bir takımı yolundan alı koymak bence güzel olmalı.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.05.2011, 21:51   #39
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI

Sevgili Sivassporlu kardeslerim,önümüzdeki FB maci gercekten onur maci,umarim basindaki FB telllarinin laflarini haftaya agizlarina tikarsiniz,mac oynanmadan Sivasspor'un yenik ilan edilmesini veya öyle görülmesini kesinlikle kendime yediremiyorum,Hollanda'dan saygilar.
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda kolukisa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Süper Ligde 2. Kez Şampiyon Sivas'ta Belli Olacak
Alt 15.05.2011, 21:52   #40
tavatir
Usta Yiğido

Standart Süper Ligde 2. Kez Şampiyon Sivas'ta Belli Olacak

Evet daha 6 yıldır falan ligde mücadele ediyoruz. 52 yıllık lig tarihinde Sivas şehri ikinci kez şampiyonun belli olduğu şehir olacak.

3-4 yıl önce Gs, Sivas'ta şampiyonluğunu ilan etmişti. Sivasspor'un da iddiası olmasına rağmen maç sonu Sivaslı seyirciler centilmence rakiplerini tebrik edip tadı boşaltmışlardı.

Daha da önceki yılda Sivasspor-Gs maçında Sivassporlu Gürhan ligin son maçlarında Gs'ye gol atarak Fb'nin şampiyonluğunu ilan etmesini sağlamıştı.

Bu durum Sivas'ın Süper Lig'e kattığı rengi göstermektedir. Bizler son hafta tabiki Kırmızı-Beyaz takımımızı son ana kadar destekleyeceğiz. Şampiyonluk bizi ilgilendirmeyecek. Ama gücümüz belli. Fb'den puan almamız zor.

O nedenle kimse Sivas'a laf söyleyemez. Çünkü Fb ikinci yarıda Ts, Gs ve Bjk dahil tüm maçlarını aldı.

Bizler sadece takımımızı destekleyecek ve rakiplerimize karışmayacağız. Adam gibi çıkıp oynacağız. Onlar kendi aralarında kavga ederlerse etsinler.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, sivassporfenerbahçe, tahmin, yorumları