Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı
Fenerbahçe tamamen pis birşampiyonluk alacak eğer onalr olacaksa..Başkanı,oyuncusu,tar aftarı,hocası ile sene başından beri yapmadığı pislik kalmadı..
Trabzonspor ise fazla konuşmadı,işine baktı genelde..TS tarafatrı asla haketmiyor bu şampiyonluğu ama Şenol Güneş işte..
|

Hiç konuşmuyorlar canım

Her gün ya asbaşkanları demeç veriyor,ya milletvekilleri ya da başkanları.Daha dün Emre Belözoğlu şike yaptı dava açacağız diye havladılar.Ama Buca maçında son golde kendini anlamsızca yere atan oyuncuyu Fenerbahçe dile getirmedi.Veya İbb maçında ilk golde defans oyuncusunun saçma salak hatasını veya kalecinin yedek olmasını.Ve ne tesadüfse.forma numarasının 61 olması.Sadri Efendi diyor ki Antep maçındaki penaltıyla ilgili:"Penaltıyı çıkar 2-0 yendik."

İşte böyle gerizekalı bir camia.At gözlüğüyle yorum yapmayın lütfen.Fenerbahçe düşmanısınız onu anladık da has Sivaslıysanız Trabzon'u günahınız kadar sevmezsiniz.Şenol Güneş şampiyon olsunmuş.Gitsin başka takımı şampiyon yapsın o zaman Trabzon'u değil!