23.05.2011, 12:00
|
|
Tecrübeli Yiğido
232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 
|
Cevap: BU NE SIMDI ????
Alıntı:
aircan Nickli Üyeden Alıntı
benim anlayamadigim bir nokta var: Sivasspor topu topu 5-6 senedir süper ligde, ondan önce 10-15 sene boyunca 2.ligde, ondan öncesi malumunuz 3.lig amatör küme vs. vs.
Futbol u sivassporla sevmedik, ondan öncede vardi, ciktikca-yükseldikce destek artti, sivasspor sevgisi artti, ama ondan önce herkesin malum destekledigi takimlar vardi, yas itibariyle 25-30 civari ve üstü olanlar ve futbolu hep takip etmis olanlari kastediyorum tabiki.
Senin yasini bilmiyorum, ona görede net cevap verirdim ama bi bilgim yok sahsinla alakali.
Insanlarin kac takim tutacagi, futbolla ilgilenlerin birden fazla takima sempati besleyebilecegini, ve buna (moderatörde olsan, admin de olsan) karisamiyacagini bilmelisin.
Kimse kalkipta Sivas ta Sivassporda benim mülküm tribine girmesin.
Dün olanlar, olacaklar hep eskiye dayanan baglantilarin ürünü ve sonucudur.
Fenerbahce de size o halde sunu söyler,tamam, biz sizi 4-1 yenmistik vakti zamaninda ama gidip inönüde Besiktasida sizin yarariniza yenmedikmi?
Daha cok seyler yazmak isterdim elbetde ama, net olarak dün sivasda nelerin yasandigini bilmiyorum, o yüzden bos beles biseyler yazmakta istemiyorum.
Ama sizin durumunuzu mac öncesi ve mac sonrasi profil resminiz zaten özetlemisti.
|
insanlar bir başka takım taraftarı olabilir buna birşey dediğimiz yok ki. sivasta sivaslı olup trabzonspor taraftar paketi alan adamlar var. bizm söyledğimiz sivassporu desteklerken sırf şampiyonluğa gidiyor diye fener formasını (gs yada bjk da olabiliyıor durma göre) sırtına geçirenlere lafımız. içinden atmasın o takımı bunu demiyoruz. ama bunu bu şehirde yapmasın. çevre illerden gelip burda sevinen içip gezen meşale yakan tur atanlara lafımız yok. hakları adamların zaten onlara da birşey demedik. ama öyle bir atmosfer oluştu ki biz azınlıkta kaldık. genç çocuklar formalarını montlarının içine saklamış önlerini açamıyorlar.sivas plakalı araçlar fener bayraklarıyla donatılmış. hayatında sivas lisanslı ürünü almamış adamlar fener formalarını giyip stada koşmuş. dün sivasspor diye bağıran taraftar bu maçta sonuna kadar fener diye yırtınacağım demiş vs vs işte bizi kahreden bu. bizde diyoruz ki bunları gören birisi olarak. kardeşim bir gönülde iki sevgili olmaz. ya istanbul takımlarını tut yada sivassporu.gönlünden atamıyorsan bile bunu dışarda söyleme ki yeni yetişen gençler (yeni yetişen gençlerde abilerine özenip sırtlarında rakip takım forması lay lay lomdular) sivasspor bilinciyle duruşuyla yetişsin. fenerli bjk lı yada gs li olup sivassporu eleştirme hakkını kendilerinde görmesinler. sivasspor gs şampiyon olsun yada fenere karşı bjk yı desteklerin yada ts nin hep karşında olsun diye kurulmadı. sivasspor her maçını kazanmak zeki ahlaklı sporcu ve taraftarlar yetiştirip türk ve dünya futboluna katkı sağlamak için var oldu. var olacak.
|
|
|