Orta sahanın sağı için Karabükspordan ayrılan Yasin Avcı düşünülebilir. Yasin Avcı, Musa Aydın gibi golcü bir kanat oyuncusu.İki sezon evvel Bankasyada 17golle gol kralı olmuştu. Geçen sezon ise Yücel İldiz şans vermedi, oynayamadı. Şu an transfer gerektiren en acil bölgemiz sağ kanat için uygundur diye düşünüyorum.
Yasin Avcı sanırım Karabükspor tarafından serbest bırakıldı.
valla hic isim soylemedim simdiye kadar ama tek diyebilecegim isim marcin robaktir adam super valla bide polonyanin en iyi asistcisi bizde grosicki ikisi super olur karismak gibi olmasinda yonetimin isine
kendi ulkesine donus yapmis galiba
gracjiar olabilir ama super ligde kalmak istiyo
Göztepe Futbol Direktörü Ali Gültiken, listesinde yer alan futbolcularla temaslara başlarken, ismi gündemde olan Sivassporlu Agbetu konusuna da açıklık getirdi. Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Samsunspor’da şampiyonluk yaşayan Nijeryalı futbolcuyla yakından ilgilendiklerini doğrulayan Gültiken, “Sivasspor, bu oyuncuyu yine kiralık vermek istiyor ancak biz kiralık futbolcu istemiyoruz. Bonservisini alıp gelirse, bu transfer gerçekleşir” sözleriyle noktayı koydu.
Yönetime bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Oyuncuyu verecekseniz iyi bir bonservis bedeliyle verin. Kiralamak bizim için de iyi değil. Zaten seneye sözleşmesi bitmiş oluyor. En iyisi yeterli bir bonservis karşılığı satmak. Zaten yabancı kontenjanımız şişti.
ya kardesim versinler gitsin agbetu super lig oyuncusu degil 1milyona sat
Orta sahanın sağı için Karabükspordan ayrılan Yasin Avcı düşünülebilir. Yasin Avcı, Musa Aydın gibi golcü bir kanat oyuncusu.İki sezon evvel Bankasyada 17golle gol kralı olmuştu. Geçen sezon ise Yücel İldiz şans vermedi, oynayamadı. Şu an transfer gerektiren en acil bölgemiz sağ kanat için uygundur diye düşünüyorum.
bank asya ayarinda bir oyuncu bence super ligde is yapmaz ama yinedende denenilebilir
hayalkafe olmayinca transfer sezonun tadi yok vallaha ben bu kadar sessiz kaldigimizi hatirlamiyorum ama belkide acele is yapmak istemiyo yonetim acele ise seytan karisir insallah nokta transferler yapariz
şu belayı bi alsak süperinde süperi olacak bu akşam bomba patlar inşallah agbetuyuda bonservisiyle verelim başkan agbetu süper lig topçusu olamaz yasin avcı diyosunuzda abi bu adam uğur kavuk gibi bi adam bank asya topçusu
Bu Konuda 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bu hafta enaz 3 ve en fazla 5/6 as transferler bekliyom eger genc ve tecrubesiz oyuncular gelmeye devam ederse karamsar,lik baslar ve yeni sezonda bu gidis,le ilk 5 bile giremeyiz