Şehrimiz için büyük bir kazanç olacak bu... Kapasitenin 30.000den fazla olması zaten gerekliydi bunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sivasspor'umuza ve Sivas'ımıza hayırlı uğurlu olsun...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58ToPraK58'a Teşekkür Ediyor...
Merak etmeyin arkadaşlar artık ihaleye çıktığına göre iş bitmiştir. İş resmileşmiş demektir. Bundan sonra en fazla Bölge hastanesinde olduğu gibi ihale tarihi değişebilir. O da en fazla binde 1 ihtimal. Yani bu saatten sonra 33.000 olayı resmi olarak tamamdır. Kesinlikle kapasite bu olacaktır.
Ayrıca projeyi merak edenler için proje ihaleden sonra belli olacak. Ama ihaleden önce proje çalışması yapanlara ulaşmaya çalışıp, buraya taşımak için gayret edeceğim.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Arkadaşlar stad haberini yine benden alıyorsunuz. Kesinlikle hiçbir parti ile ilgim olmadığı halde beni itham edenler özür dilerlerse sevinirim.
Süreçte o konuşanlardan çok emeğim geçmiştir, stadyum için çoğu kişi konuşurken ben çaba göstermişimdir ama hiç söylemedim. Beni itham edenler ne yaptığımı bilmeden sanki partili biriymişim gibi suçladılar. Ama ben sadece Sivas ile ilgili çok önemli konularda önceden haberdar olan ve sizlerle paylaşan birisiydim. Bilgi kaynaklarımı söylemedim hiç ama verdiğim bilgilerin doğru çıkmasıyla rahatladım. Umarım bazıları özür dileme büyüklüğü gösterirler.
Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve Spor Kompleksi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi
İhale tarihi ve saati :25.08.2011 14:30
Guzel bir haber o halde başbakan hak etti benden oyu..
Bu Konuda yigidoyuzz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Tam ben konuyu açmak için giriyordum.Saol kardeşim.
Hükümetimize
Başbakanımıza
Emeği geçen milletvekillerimize ve herkese ilk önce teşekkür etmek istiyorum.
600 yataklı bölge eğitim ve araştırma hastanesinin ihaleside 11.07.2011 saat: 14:30'da yapılacak.
böylece başbakanımızın Sivas'a vermiş olduğu bütün sözleri a dan z ye Yerine getirmiş oldu.
Sivas'ımıza hayırlı olsun...
Aylar önce 9 Hazirana dikkat çekmiştim ama ben ihale tarihinin açıklanmasından ziyade temel atılabileceğini bekliyordum.
Bu Konuda muhsin koçak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...