Alıntı:
ahmetcelik Nickli Üyeden Alıntı
Iste Bu neticede Memleketim Sivas Kazandi, Sivas bu sinavdan yüzünün AK ile cikacak, Sivas icin büyük düsünmek gerekli ve neticede oldu, basbakanimiz meydanda coskulu bir karsilamayi hak ettdi, Sivas da cakili bir civisi bile olmayanlar, yüzleri kizarmiyacakmi.
Sivas i bügüne kadar kaderine terk eden siyasiler yüzleri kizarmazmi, yoksa inkarci politikaya devam mi?
ISTIKRAR SÜRSÜN SIVAS BÜYÜSÜN.
Yenicerileri kutluyorum emekleriniz bosa gitmedi.
Unutmayin ki kazanmanin birinci sarti kendi davana kendin inanacaksin.
AYLAR, YILLAR OLDU BU GÜNÜ BEKLEDIK, ALLAHIM SÜKÜRLER OLSUN SANA.
|
hangi istikrar istikrar anlayışımız biraz farklı mesela ben sana sadece örnek vereyim sivasın son 9 yılda verdiği göç 150.000 üstü
sivasımız 9 yılda level atladı eskiden kayseri konya sivas yarışırdı şimdi ise sivas şırnak hakkari yarışır oldu farkı farkettiniz mi bilmiyorum
ha ben şunu inkar etmem edememde nankörlük olur double yollar yapılıyor heryere sade sivasa değil eczaneden kurum sorunu çekmeden ilacımı alıyorum hastanelerdeki hizmetten memnunum ancak bunlar heryere yapılıyor sivasa has değil sivasa fark yaratcak projeler uygulanmalı
ancak uygulanmadığı içinde sivas bugün 318.000 nüfuslu bir şehir
az buçuk coğrafyanız varsa geri kalmış beldelerde şu vardır
--kadın nüfusu erkek nüfusundan fazladır
--o bölgenin nüfusu yaşlılara kalmıştır (tıpkı sivasın bir emekli şehri olduğu gibi)vs vs
bizim sivasımız anadolunun incisi olsun ne italyanın roması ne venediği ne fransanın parisi ne ingilterenin londrası olsun istiyoruz biz sadece anadolunun saf incisi olsun istiyoruz
bir zamanların meşhur akşam vakti cer atölyesinin dağılışını hatılatan atölyeler olsun istiyoruz
ayrıca emekli maaşlarıda ortada sivasta bir emekli şehri olduğu için sivas esnafı bugün kan ağlıyor sorun burda kardeş anlarsan anlamazsnada bişey yapamam ben sana