Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 33.000 Hayırlı Olsun
Alt 09.06.2011, 19:06   #141
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 33.000 Hayırlı Olsun

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam sivas'ta çok önemli bir kesim bu konuya kilitlenmişken başbakanın kapasite kesinleşmiş olmasına rağmen, konuyu bu şekilde 25-30 bin diye geçiştirmesine bozuldum açıkcası. umurunda değil demek ki tayyip bey'in. ama bak az evvel antep'te kapasiteyi net 30 bin olarak açıkladı. bize gelince muğlak ifadeler kullanılıyor. bozuluyorum açıkcası. yoksa dün senin forumu okuyunca emin ol en fazla sevinenlerden birisi de ben oldum. yapıldığı zaman da açılışında bayram yapacak olan benim. bilmem meramımı anlatabildim mi? bu arada özür bekliyorum filan demişsin bak stadyum yapılmadan özür filan dilemem anla artık sen de!
Bak şimdi de ben bozuldum ben özürü beklediğim kişilerden stadyum için beklemedimki. Stadyum nasıl yapılır, kaç kişi olur şu anda o konunun dışındayım. Ben bu haberi doğru olarak verdiğim ama eleştirildiğim için özür bekledim. Çünkü ben haberi verdiğimde beni hemen yaftaladılar. Beni siyasi biri gibi gösterip eleştirdiler. Ben çok önceden haberi alıp , doğru olarak verdiğim için mutluyum. Çünkü Toki 33.000 olarak açıkladı. Kendi resmi sitesinde resmi olarak açıkladı. Takdir edersinizki oraya yazılan şeyler kafadan yazılamaz

Bundan sonrası nasıl işler bekleyip göreceğiz ama artık beni çok ilgilendirmiyor. Çünkü burada atıp tutan çoğu kişinin aksine ben bizzat çaba harcadım. Ha durduk yere iftira atanlar falan için çok birşey demeyeceğim. Ama mesela bugün aldığım önemli bir haberi paylaşmayacağım bu nedenle
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.06.2011, 19:09   #142
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bak şimdi de ben bozuldum ben özürü beklediğim kişilerden stadyum için beklemedimki. Stadyum nasıl yapılır, kaç kişi olur şu anda o konunun dışındayım. Ben bu haberi doğru olarak verdiğim ama eleştirildiğim için özür bekledim. Çünkü ben haberi verdiğimde beni hemen yaftaladılar. Beni siyasi biri gibi gösterip eleştirdiler. Ben çok önceden haberi alıp , doğru olarak verdiğim için mutluyum. Çünkü Toki 30.000 olarak açıkladı. Bundan sonrası nasıl işler bekleyip göreceğiz ama artık beni çok ilgilendirmiyor. Çünkü burada atıp tutan çoğu kişinin aksine ben bizzat çaba harcadım. Ha durduk yere iftira atanlar falan için çok birşey demeyeceğim. Ama mesela bugün aldığım önemli bir haberi paylaşmayacağım bu nedenle
boşversene kardeş, başbakan bile 25 bin diyor halen, artık tamamen umudum bitti, alsınlar stadlarını başlarına çalsınlar. hevesimizi kursağımızda bıraktılar, toki 33 bin diyor, başbakan 25-30 civarında diyor, millettvekilerinin kimisi 25 bin, kimisi 30 bin, kimisi 33 bin. bu ne ya. herbiri başka telden çalıyor. biz çocukmuyuz ya bizi kandırıyorlar, yeter ya vallahi bıktırdılar ağlamak iştiyorum.
Alt 09.06.2011, 19:12   #143
tavatir
Usta Yiğido

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
boşversene kardeş, başbakan bile 25 bin diyor halen, artık tamamen umudum bitti, alsınlar stadlarını başlarına çalsınlar. hevesimizi kursağımızda bıraktılar, toki 33 bin diyor, başbakan 25-30 civarında diyor, millettvekilerinin kimisi 25 bin, kimisi 30 bin, kimisi 33 bin. bu ne ya. herbiri başka telden çalıyor. biz çocukmuyuz ya bizi kandırıyorlar, yeter ya vallahi bıktırdılar ağlamak iştiyorum.
Eyüp sanırım 19 yaşındasın değil mi ?

Ben Başbakanın bu tarz konuşmalarını çok gördüm. Orda kesin bir ifadeden bahsetmedi. Yuvarlak olarak lafın gelişi söyledi. Zaten Sivas'a geç geldi ve hızlıca hareket etti. Detaylı bilgi alamadığından son derece normal. Açıklanan resmi rakama odaklanmanı tavsiye ederim.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.06.2011, 19:13   #144
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1349 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

bende demin sinirlendim ama arkadaslar bizim vicdanimiz rahat biraz sabir edin sonumuz hayirli ola
Alt 09.06.2011, 19:16   #145
eyupk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 936 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
Eyüp sanırım 19 yaşındasın değil mi ?

Ben Başbakanın bu tarz konuşmalarını çok gördüm. Orda kesin bir ifadeden bahsetmedi. Yuvarlak olarak lafın gelişi söyledi. Zaten Sivas'a geç geldi ve hızlıca hareket etti. Detaylı bilgi alamadığından son derece normal. Açıklanan resmi rakama odaklanmanı tavsiye ederim.
yaşla alakası yok bunun değerli kardeşim, benim gibi düşünen birçok yaşı büyük vatandaşlarımız var. bunların bi dedikleri bi dediğini tutmuyor, moralimiz çok bozuluyor, sanki biz çocuğuz bizi oyalıyorlar kandırmaya çalışıyorlar. ben ne düşünüyorsam sivasımız ve sivassporumuz için düşünüyorum, artık bu millete değer verilsin, sözler yerine getirilsin. birisi başka telden çalıyor diğeri başka telden çalar olmuş, biz ne yaptık bunları hakedicek. hep sivasdan rekor oyla çıkmıyorlar mı bunlar, neden halen bizi çocuklar gibi kandırıyorlar.
Alt 09.06.2011, 19:21   #146
tavatir
Usta Yiğido

Yaşla alakası var demedimki zaten. Ben yaş olarak bu tarz örnekler çok gördüm demek istedim. Başbakan orda yuvarlak bir ifade kullandı. Cümlenin gelişi olarak kullandı.

Şu anda Toki 33.000 diye ihaleye çıkıyor ama projeyi çizecek firmaların çizdiği projede bu sayıyı tam tutturamazlar zaten. Bir eksik bir fazla olur. Ben şu anda önemli bir mimarlık firmasıyla konuyu görüşüyorum. Bakarsınız 33.058 olur veya 32.890 olur. Ama resmi rakam 33.000 açıklandıysa buna itibar etmek lazım gelir diye söylemek istiyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.06.2011, 19:27   #147
eyupk
Usta Yiğido

Alıntı:
Yaşla alakası var demedimki zaten. Ben yaş olarak bu tarz örnekler çok gördüm demek istedim. Başbakan orda yuvarlak bir ifade kullandı. Cümlenin gelişi olarak kullandı.

Şu anda Toki 33.000 diye ihaleye çıkıyor ama projeyi çizecek firmaların çizdiği projede bu sayıyı tam tutturamazlar zaten. Bir eksik bir fazla olur. Ben şu anda önemli bir mimarlık firmasıyla konuyu görüşüyorum. Bakarsınız 33.058 olur veya 32.890 olur. Ama resmi rakam 33.000 açıklandıysa buna itibar etmek lazım gelir diye söylemek istiyorum.
artık bekleyip görüceğiz demekten başka bişey diyemez hale geldik, hayırlısı olur inşallah.
Alt 09.06.2011, 19:30   #148
tavatir
Usta Yiğido

Evet hayırlısı herşeyin.
Alt 09.06.2011, 20:12   #149
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
......Ben bu haberi doğru olarak verdiğim ama eleştirildiğim için özür bekledim. ....
iyi de hocam verdiğin haber henüz resmi ağızlardan doğrulanmadı ki.

toki'nin ihale tarihi ve rakamı var deme, bak adliye sarayımız için 6 yıl önce 30 trilyon ödenek ayrılmıştı, şimdi 11 trilyonluk bina yapılıyor. bu yüzden seçim önü rakamlarına güvenmem. ayrıca üç defa iptal edilen bölge hastanesi ihalesini de hatırlatırım.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2011, 20:14   #150
tavatir
Usta Yiğido

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi de hocam verdiğin haber henüz resmi ağızlardan doğrulanmadı ki.

toki'nin ihale tarihi ve rakamı var deme, bak adliye sarayımız için 6 yıl önce 30 trilyon ödenek ayrılmıştı, şimdi 11 trilyonluk bina yapılıyor. bu yüzden seçim önü rakamlarına güvenmem. ayrıca üç defa iptal edilen bölge hastanesi ihalesini de hatırlatırım.
Tamam üstad haklısın 25.000 olur gibime geliyor kapasite. Bu 25.000 rakamını dahaçok telaffuz etmemiz faydamıza olacaktır. Her yerde 25.000 rakamını söyleyelim, dillendirelim.

Ben stadyumun 33.000 olacağını iddia etmedim zaten. 33.000 kapasite açıklanacak diye bir haber aldım demiştim. Bundan sonra da 25.000 olacağına dair bir haber alırsam anında vermeye çalışırım bu haberi.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
hayırlı, olsun