buradaki butun yorumlari okumaya calistim kimi mantikli kimi supheci kimide sadece ak partiye dusmanca bir uslupla yorum yazmis yani stat falan umurunda degil sadece ak partiye saldiracak bir yer bulmus atip tutuyor, sanki 80 yildir sivasa yatirim yapiliyordu da 8 yildir yapilmiyor, boyle at gozluguyle baktigimiz surece birseyde yapilmaz eger sucu basbakanlarda degilde icimizden cikardigimiz milletvekillerimizin tembelliginden ve umursamazligindan ileri geldigini goremeyiz. neyse fazla siyesete girmeden bu sefer toki veya bir baskasi dahi engellemeye calissa dahi stadimizin yapilacagini umut ediyorum.
size katılmıyorum...burada sadece Sivaspor menfaatleri öndedir ve öyle bakıyoruz olaya...asıl duygusallık 3 yıl önce verilen sözlerin unutulmasına göz yummaktır...saygılar...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Çoban çıkar ses verir, koyunlar meee. Yobaz çok meydanda. Hastane yapılacak, stadyum yapılacak, o nu yapacağız bunu yapacağız. Bunu yapacağımış Tayyibe verek Tayyibe verek. Yapıyor hamdolsun.
Bu Konuda ShabbatShalom'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Dün tv de izledim valla inanamadım,alandaki kalabalık neredeyse istanbuldakinden kalabalık tı.Bu sevgi ah anlamıyorum.Aşık Veyselden dem vurdu yine kazanacak oyları.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı şarkışla 58'a Teşekkür Ediyor...
buradaki butun yorumlari okumaya calistim kimi mantikli kimi supheci kimide sadece ak partiye dusmanca bir uslupla yorum yazmis yani stat falan umurunda degil sadece ak partiye saldiracak bir yer bulmus atip tutuyor, sanki 80 yildir sivasa yatirim yapiliyordu da 8 yildir yapilmiyor, boyle at gozluguyle baktigimiz surece birseyde yapilmaz eger sucu basbakanlarda degilde icimizden cikardigimiz milletvekillerimizin tembelliginden ve umursamazligindan ileri geldigini goremeyiz. neyse fazla siyesete girmeden bu sefer toki veya bir baskasi dahi engellemeye calissa dahi stadimizin yapilacagini umut ediyorum.
Haklısın Suçlu Sivasspor Taraftarı =)
Başbakana'da Sözü Zorla Verdirdik Biz Zaten ...
İşte Aramızda Bu Denli Partisini Herşeyin Üstünde Tutanlar Olduğu Sürece , Bize Stadyum Değil Baraka Bile Yapılmaz...
Adam Bizi Suçlu Çıkaracak Nerdeyse =)