Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alıntı:
ZiDaNe58 Nickli Üyeden Alıntı
hayalkafenin kopyala yapıştır yapmasını ben şahsen yakıştıramadım kendisine.hepimiz sivaslıyız sonuçta didişmenin bi anlamı yok bencede eleştirilere açık olmak gerekir.şabanoh yazmasaydı daha iyiydi ama herkes fikrini soylemekte serbert
|
sayın arkadaşım kopyala yapıştırı ben yapmadım burdan ismini veremem bir arkadaşım bana yolladı ve öyle haberim oldu..zaten ben her gün siteye girebilen biri değilim...eğer bunca zamandır beni tanıyamadıysan helal olsun sana...
ikincisi ben eleştiriye açığım, yanlışım olunca da bunu düzeltmekten gocunmam bu bir erdemdir...ancak bu saygısızlık, karşısındaki insanı alaya alma boyutuna giderse buna açık değilim kusura bakmayın...ben bu sabonoh ve diallo nikli arkadaşları tanımam onlarla bi sorunum da yok ancak geçen transfer döneminden beri özellikle sabonoh arkadaşın benle bi alıp veremediği var???
üçüncüsü olayın başını ve daha öncesini iyice bi hatırlayın ve araştırın da kimin kimi linç etmeye çalıştığına siz karar verin....neyse bundan sonra bu olayın kapanması için daha bununla ilgili bişey yazmayacağım…
dördüncüsü de yakın zamana kadar bir kaç haber daha paylaştıktan sonra siteden elimi eteğimi çekeceğim, ilgili arkadaşlar ve buna seyirci kalanlar , site yönetiminden bu arkadaşlara müdahale etmeyenler bayram eder artık....