Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bu nasıl talimat Sayın Başbakan?
Alt 11.06.2011, 11:27   #41
dede58
Yiğido

dede58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

123 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dede58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Bu nasıl talimat Sayın Başbakan?

Alıntı:
yigidoyuzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerin Chp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME
Adam yanlış olan birşey mi demiş. Boşbakan gibi konuşuyorsun. Adam ince bir ayrıntının dikkatini çekerek dürüstçe hakkını savunamayacak mı? Boşbakana bunu anlatamayacak mı? Anlattığın da ya CHP li ya da MHP li mi olunuyor. Bu Boşbakanın tavırlarına benziyor. Ona kızan herkes ya PKK'lı oluyor ya Anarşist oluyor, Ya Eşkiya oluyor. Bu nasıl iştir arkadaşım anlayamadım. Yıllardır Sivas'ımızda köşe yazarlığı yapmış adamı sen bu kadar basit iki sözle nasıl aşağılarsın. Hangi akıl mantıkla yaparsın bunu çözemedim. İleri demokrasi dediğimiz konuşan sorgulayan eksik birşey yapıldığında hatırlatanlara eşkiya, terörist, anarşist denilmez. Bilinçli Halk denilir. Bir kitapta okumuştum

Demokrasiler hatırlanmak istenmezler, dillerde konuşmak. Öyle bir ülke de yaşam nasıl olur bilemiyorum.
Alt 11.06.2011, 11:55   #42
sekerdi
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sekerdi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

zaman uyanma zamanıdır herşeyi idrak etme vaktidir.sivasın unutulmuşluğuna yalnızlığına çaresizliğine son verme zamanıdır.sayın başbakan sivasa hep eli dolu gelmiş(!)doğru söylüyor aslında 4 sene önce çantasını doldurmuş hala aynı çantayla geliyor.sabrımız kalmadı artık bu seçimlerde büyük bir ders vermek gerekir akp ye.yoksa korkarım sivasın yakında sadece ismi il kalacak
sekerdi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sekerdi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.06.2011, 12:07   #43
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

İyi de talimatın yapılması yönünde olduğunu ne biliyoz sonuna kadar oalayın kaçacak yer bulmazsanız dayayın 20.000 demiştir
Alt 11.06.2011, 12:16   #44
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58DK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hala sizin diyo. Ben parti marti savunmuyom! Anla bunu, ben TEK dedigim sey, burda yani bu sayfada siyaset yapilmasin bunu neresini anlamiyonuz???????

Nail siyaset yapilmasin kimse burada kendi tuttugu partinin reklamini yapmiyor
Basbakanim iz gelmis sivasa 3 defa söz vermis ama yaprak bile kipirdamamis
4 defa söz veriyorstad yapacagiz diyor
ve insanlar fena halde kandiriliyor veya ti ye aliniyor bunuda degerli sivas medyasi veya kamoyu sivaslinin kandirildigini yazip tartisiyorlar bunun neresi siyaset arkadas
sen gören körmüsün sivasin disina cikta gör hükümet baska sehirlere neler yapmislar
kayseride basketbolmu var peki
adamlar avrupa sampiyonasini orada yaptirdilar
bunu nasil basardilar peki sorarim saana siyasi iradeyle
senin gibi düsünen sivaslilar oldugu müddetce bizim sivas 1956-1966 yillarinda 9 siradaydi kalkinmislikta simdi 54 sirada
ve devletin resmi raporu oku görürsün son 4 yilda eksi büyüme olan sivasla beraber bir kac il var
simdi bunlari söylemek sucmu
o zaman akp de gelip sivasspor üzerinden prim yapmasin stat söuü vererk
yoksa millete söz hakki dogar
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı abdullah58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 12:25   #45
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerin Chp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME

Babalik affetde senmi yanlis anladin benimi yanlis okudum
abdullah beyin yorumunda adam akp ye camur atmiyor,calismadin demiyorki,sivasa 4 defa söz verdin stadi yapmadin diyor
öteki sehirlere hemen oluyor diyor,akplide olsan bunda gocunacak ne varki
tpt verilerini oku sivas 0 yatirim olmus eksi kalknima ben demiyorum devletin kurumu diyor
yani akp nin yaptiklari icraatlari tartisacak olursak bende sana sunu söylüyeyim
satmadiklari ne kaldi ve devletin borcu 650 milyat dolara cikti hesabini kim verecek peki
yunanistanda bizim gibiydi bol keseden dagitiyordu simdi adalari satiyor degilmi
akp sivasa ne yapti sen önce onu bir düsün hele
veya öteki sehirlere yapilan yatirimlari bir düsün hele
abdullah beyin dedigi o
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı abdullah58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 12:41   #46
ogz58
Yiğido

ogz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 616 ogz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Abdullah abi bide bunu sivaslılar anlasa keşke sivas hep geri gidiyor bazıları hala savunuyor ya ben anlamıyorum bak gör yine akp sivastan baya bir oy alır.
ogz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ogz58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.06.2011, 13:06   #47
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Bu nasıl talimat Sayın Başbakan?

Alıntı:
58DK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yeter artik arkadas, sayfayi siyaset meydani yaptiniz be! Gittin yeni bir websitesi acin, www.sivasspordakisiyaset.com diye orda yapin siyasetinizi. Artik biktim yaa millettin siyaset yapmasindan. Burasi bir spor sitesi anlayin bunu.
BAK arkadaş burda kimsenin siyaset filan yaptığı yok,konu stad sözü veren şahsın ,aradan geçen 3 4 yılda çivi bile çaktırmaması ,tokiye talimat verdim diyor,
bunun nasıl talimat olduğunu sivasmedyasının takipetmemesi ,bustadı tabiki cinler periler yapmayacak ,siyaset kararı yapacak ,onun için konuşuluyor kimse kendi şahsi çıkarına b,şey istemiyor,hayatta en nefret ettiğim şey 2.sınıf insan muamelesi görmektir,erzuruma ,trabzona 600 700milyon tl harcanırken sivasıma çivi çakılmaması ve başbakanın aynı sözlerle bundan önceki 3 seçime girmesi milletimi davar yerine koyması , ağırıma gidiyor ,eğer bu gerçekler zorunuza gidiyorsa seninle aynı düşünenleride alın kendinize site kurun,www.başbakanın baş yalakaları.com iyi gider.sivasın hayrına bifikriniz düşünceniz varsa paylaşın yoksa suküt edin.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 13:08   #48
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerChp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME

Beyefendi! aBDULLAH YİĞİT YAZISINDA NE DEMEK İSTEMİŞ SEN KONUYU NERELERE ÇEKMİŞİN,ACABA BENMİ YANLIŞ ANLADIM DİYE A.YİĞİTİN YAZISINI BİR DEFA DAHA OKUDUM,ADAM SİVASSPOR'UN HAKKINI SONUNA KADAR SAVUNMUŞ HATTA KENDİ MESLEKTAŞLARINI SUÇLAMIŞ. SENİN AMACIN NEDİR? sEN PROVOKOTÖRMÜSÜN NESİN?
Okduğunuz yazıyı anlayın biraz. Eğer anlmamıyorsanızda anlamış gibi yapıp konuyu alakasız yerlere çekmeyin.
Aptullah yiğit diyorki 4. defa aynı söz verildi,hala bir çivi çakmılmadı,ama ben sözüm ona sivaslı olarak bunu savunuyorsun,Allah aşıkna bu nasıl Sivaslılık?

Teşekkürler Abdullah yiğit,keşke bütün spor basını senin gibi olsa
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı favori58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 13:11   #49
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Bu nasıl talimat Sayın Başbakan?

Alıntı:
PETKOVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya gidin şurdan siyaset yapıp duruyosunuz. İşiniz gücünü başbakana çamur atmak
İŞİMİZ GÜCÜMÜZ SİVASA VE SİVASSPORA HAYIRLI İŞLERİN YAPILMASINI İSTEMEK ,KİMSENİN KİMSEYE ÇAMUR ATTIĞI YOK,VARSA SÖYLEDE HERKES GÖRSÜN ÇAMURU,BAŞBAKANA BÖYLE TAPIYORSANIZ GİDİN BURHANETTİN KURUYLA İL BAŞKANLIĞINA, ORDA YALAKALIK YAPIN BURDA DEĞİL KİMSEYEDE ÇAMUR ATMAYIN.DERDİMİZ SİVAS VE SİVASSPOR.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.06.2011, 13:20   #50
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Arkadaşlar akıllı olalım,bir kaç prokotörün saçma sapan yorumlarına tahrik olmayın. Adam Sivas'ınz hakkını koruyacağına hala işi siyasete çekip 4 defa verilen sözü savunuyor.Bunu başbakana sorsak belkide savunamaz ama böyle kendini bilmezler hala savunuyor.
Eğer sen dürüst ve sivaslıysan,bu konuyu sivas basınında tek dile getiren Abptullah yiğite teşekkür et,eğer etmiyorsanda sus otur yerine.
Bir arkadaşımızında yazmış benim bildiğimde Aptullah ağbi rahmetli Muhsin Başkanı çok sever ve ona saygı duyardı,ama şimdi hiç bir siyasipartiyle ilgisi yok.
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı favori58'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
başbakan, nasıl, sayın, talimat